8 kleding tips van de stylisten

dinsdag 14 feb 2012 / 0 / Beauty en Make-up Tips

De mooiste dingen in het leven zijn gratis en dit geldt ook voor fashion tips. De meeste sterren hebben een fashion stylist en deze tips vliegen rond op het net. Dit zijn de beste fashion tips van stylisten! Het kan helpen om geld te besparen en het niet meer te verspillen, en dit allemaal terwijl je er geweldig uitziet! Lees dus de allerbeste kleding fashion tips.

1 kies je kleding naar gelang je lichaamsvorm

 

Sommige kleding ziet er geweldig uit op een plastic pop maar daar is het dan ook mee gezegd. Dit betekend niet dat de zoektocht opgegeven moet worden naar de perfecte outfit.

Zelfs degenen met een prachtig figuur verbleken vaak met kleding die op een paspop wel mooi staat! Bewust zijn van de beste en slechtste lichaamsdelen en de kleding aanpassen hoort bij de betere fashion tips!

2 Asymmetrische vormen en prints slanken af

 

Prints zijn dit jaar in de kleding ultra populair en dit geldt ook voor asymmetrische tunieken en jurkjes.

Om iets dunner te lijken is dit geweldig nieuws hebben we ontdekt tussen de fashion tips, kies verticale patronen, prints om dunner te lijken en asymmetrische tunieken en jurkjes met een goede pasvorm.
In vormloze kleding ziet niemand er mooi uit!

3 een riem is een musthave

 

Schattig, opvallend, funky en stoer - een goede riem is altijd een goede investering.
Het simpele accessoire kan je outfit maken of breken. Maar het accentueert ook de taille waardoor het een super afslankend effect heeft en de benen langer lijken.
Bij een ruimere tuniek, cardigan bij een simpele jurk moet er geen twijfel over zijn om er een leuke riem op te dragen.

Omdat dit accessoire een eye catcher is, kies je beter voor kwaliteit en zijn dit een van de accessoires om niet op te besparen. Deze fashion tips zijn onvergetelijk en er zit zeker een kern van waarheid in!

4 Shop voor outfits!

 

Koop geen enkele kledingstukken meer alleen maar omdat ze schattig zijn of in de aanbieding, meestal belanden ze onderin de kast.

Shop beter voor een gehele outfit, probeer het later ook te bedenken om het te combineren met je andere outfits of nieuwe combinaties te bedenken.

Fashion tip: koop ook altijd je schoenen samen met je tas om mismatchen te voorkomen.

5 Accessoires kunnen de dag redden

 

Alles is het nieuwe zwart met de juiste accessoires!

Draag eens paars, blauw of zelfs wit en je ziet er nog steeds geweldig uit met de juiste accessoires. Accessoirize op de juiste manier maak een jurk met 1 kleur af met bijvoorbeeld een elegante ketting en armband. Dit is wel het belangrijkste tussen de fashion tips omdat dit vaak vergeten wordt.

Draag af en toe eens een statement piece maar houd het dan wel bij 1 ding.

6 Draag altijd passende lingerie

 

Om er niet dikker of slechter uit te zien dan de feiten, is passende lingerie een heel belangrijke fashion tip.

Let op voor te strakke strings omdat dit ook niet flatterend is.
Draag de juiste bh om direct enkele kilogram te verliezen.

Voordat men naar buiten gaat, eerst erop letten dat de lingerie geen zichtbare lijnen vertoont is dus de kleding tip!

7 Oefen een shopping dieet

 

Koop geen kleding om slechts eenmaal te dragen maar kies kleding die draagbaar is voor verschillende gelegenheden. Met de fashion tips kan je ook geld besparen.

Kies eens voor een andere kleur dan zwart en kies kleding die met verschillende accessoires helemaal omgetoverd kan worden.

8 Wees uniek

 

Een van de meest wonderlijke dingen wat supermodellen vaak doen is de meest belachelijke kleding combinaties maken en er nog steeds supermooi uitzien!

Bekijk eens je kast en probeer verschillende combinaties uit.

Shop voor kleding op onverwachte plaatsen om echte schatten te vinden. Wist je dat een vrouw ooit een Chanel tas heeft gevonden in een tweedehands winkel? De beste fashion tips zijn gratis en besparen geld.

Je kan klassevol, modern en chique zijn met ieder budget!

Reageer op “8 kleding tips van de stylisten”