De beste Beauty tips

dinsdag 1 mei 2012 / 2 / Beauty en Make-up Tips

De beste Beauty tips Beauty tips voor een mooie huid zijn altijd handig! Een mooie huid is niet vanzelfsprekend voor iedereen. Veel mensen hebben last van puistjes en van een vette huid. Wat zijn de beste beauty tips voor een mooie huid? De beste beauty tips voor de huid zijn stap voor stap te volgen en binnen een korte periode kan de huis al enorm opknappen met goede beauty tips!

Beauty tips

Shutterstock

Beauty tip: Sta gezond op voor een mooie huid

Iedere dag na het opstaan is de beste beauty tip om een glas water te drinken en een stuk fruit te eten! Dit zal er binnen enkele weken voor zorgen dat de huid opmerkelijk meer gaat stralen! Ook de huidskleur gaat enorm verbeteren door iedere dag fruit te eten. ‘s ochtends is dan het beste moment!

Beauty tip 2: drink iedere dag melk

Teveel zuivel is erg slecht voor de huid maar iedere dag een glaasje melk is erg goed om de huid mooi te laten stralen. Melk bevat bouwstoffen voor een mooie huid.

Beauty tip voor een mooie huid: pas op met haarspray!

Teveel haarspray kan ervoor zorgen dat er een deel op je huid terecht komt. Direct of indirect zorgt haarspray en andere haarproducten voor een enorme irritatie van de huid en hierdoor kunnen er huid onzuiverheden ontstaan zoals bijvoorbeeld puistjes!

Mooie huid tips

Shutterstock

Beauty tip: Geef producten de kans om te werken

Gebruik niet teveel huidproducten van verschillende merken door elkaar heen terwijl je wanhopig op zoek bent naar een goed product. Probeer huidproducten tenminste een maand uit om de effecten te bekijken.

Beauty tip: Verwijder je make-up!

Iedere avond voor het slapengaan is het verwijderen van de make-up erg belangrijk om onzuiverheden en puistjes te voorkomen! Gebruik een goede gezichtsreiniger en een tonic om de make-up te verwijderen!

Draag een zonnebril!

Een zonnebril zorgt ervoor dat de huid rond de ogen wordt beschermd tegen UV stralen. Wist je dat huidveroudering voor 90% door UV stralen ontstaat? Zonder een zonnebril ga je ook fronsen, wat zorgt voor nog meer rimpels!

Mooie huid tips gezonde huid

Shutterstock

Wat is jouw favoriete beautytip?

2 reacties op “De beste Beauty tips”
  1. 1 laura

    Telt bij melk ook optimel? (haha)

    beantwoorden19 mei 2012 22:00
Reageer op “De beste Beauty tips”