Bikini trends 2013

zondag 9 jun 2013 / 1 / Beauty en Make-up Tips

Bikini trends 2013De bikini trends van 2013 omvatten een heleboel verschillende leukigheden zoals neonkleurtjes, dierenprint en retro badpakken. Laten we ook de geweldige monokini’s niet vergeten die weer heter zijn dan ooit. Om je ‘beach look’ helemaal compleet te maken, kan je leuke strand accessoires shoppen bij de H&M of C&A! De pareo is het ook weer helemaal en ideaal om je lichaam na het zwemmen een beetje te verhullen. De ideale bikini houdt rekening met je figuur en laat iedere lichaamsvorm stralen!

Bikini trends 2013!

animalprint

De dierenprint is dus helemaal terug! Combineer dit met neonkleurtjes om helemaal een nieuwe en unieke bikini ‘look’ te krijgen! Deze leuke combinatie kan je subtiel met een neonkleurig schouderbandje, of juist een ‘mix-match’ met een andere kleur broekje.

Neonkleuren

Neonkleuren dus ‘all the way!’

Strass

Strass, steentjes, leuke details en diamantjes, schelpjes en andere versieringen behoren tot een van de leukste bikini trends van dit moment.retro

Retro bikini’s die je helemaal meenemen naar de jaren weetikveel. Heel leuk en eigen om te zien. Denk dan aan geplooide broekjes, hoge bikinibroeken. Het ouderwetse badpak, waar je oma nog in heeft rondgelopen, die mag ook weer!

De monokini!

monokini

Het is een geweldige bikini trend en creëert een echt zandloper figuur! In allerlei verschillende ontwerpen te vinden.

tassel

De ‘Tassel’ bikini is het helemaal, en dit is al begonnen voor de zomer! Het is een bikini of badpak met franjes en lintjes. Dit creëert optisch een grotere boezem en ziet er gewoon heel leuk uit.

Plooitjes in allerlei vormen. De broekjes hebben vaak extra plooitjes en dikkere bandjes aan de zijkant. Dit is goed nieuws voor iemand met bredere heupen want het slankt enorm af!

De leukste bikinitrends van 2013!

De zomer van 2013 is enorm veelzijdig op het gebied van de bikini trends! Je kan alles haar hartenlust combineren, en veel grote winkelketens zoals H&M, hebben een speciale ‘beach wear’ collectie waar je de leukste accessoires kan vinden.

1 reactie op “Bikini trends 2013”
  1. 1 oma

    Ha Safira,

    Je zou maar een witte bikini kopen en je moeder wast hem.
    Nu is hij blauw, buur meisje de pest er in. oma

    beantwoorden9 jun 2013 22:58
Reageer op “Bikini trends 2013”