Bronze Meteorite van L’Oreal

dinsdag 11 dec 2012 / 0 / Beauty en Make-up Tips

Bronze Meteorite van L'OrealDe “Holographic eyeshadows” van L'Oreal zijn een van mijn meest favoriete oogschaduw omdat het niet alleen een prachtige glans maar ook een heel speciale kleur heeft. De “Bronze Meteorite” zit tussen beige en bruin in. De Shimmering effecten zorgen ervoor dat de kleur van je ogen mooier uitkomt, en het is kinderspel om de oogschaduw aan te brengen. L’Oreal stelt nooit teleur op het gebied van make-up en dan vooral bij de oog make-up.

Wat is er zo speciaal aan de Bronze Meteorite?

Bronze MeteoriteDe Bronze Meteorite is dus beige, groenachtig en als je het aanbrengt, dan komen er zelfs koperen en rode pigmenten tevoorschijn! Het is dus een heel speciale kleur oogschaduw en extra geschikt voor bruine ogen! Het lijkt dus op het eerste zicht een beetje een olijfkleur, maar het heeft een roze/bruine kleur met een groene schijn! Heel erg handig als je op zoek bent naar een oogschaduw met een speciaal effect. Snel aan te brengen en meteen het effect van meerdere kleuren oogschaduw dus.

Dat is de reden dat de Meteorite Bronze een van mijn favoriete oogschaduws is. Het is ook een handige oogschaduw om over een andere kleur aan te brengen. Zo krijg je een geheel nieuwe kleur!

Meteorite Bronze swatchMeteorite Bronze oogschaduw

Fotocredit: bron, bron

Zoals hierboven te zien is de Bronze Meteorite niet de enige prachtige kleur van L’Oreal maar wel de meest opvallende in de “Holographic eyeshadows”. Vaak heel goedkoop te shoppen en gewoon te vinden bij het Kruitvat.   Wat is jouw favoriete kleur oogschaduw?

Reageer op “Bronze Meteorite van L’Oreal”