Bruin zonder zon aanbrengen

dinsdag 22 mei 2012 / 0 / Beauty en Make-up Tips

Bruin zonder zon aanbrengenBruin zonder zon is een goede manier om een mooi kleurtje te krijgen zonder dat de huid onnodig beschadigd zal worden. Bruin zonder zon is namelijk niet schadelijk voor de huid terwijl UV stralen voor 90% verantwoordelijk zijn voor huidveroudering.  Gebruik dus liever bruin zonder zon omdat het een tijdbesparende manier is om mooi bruin te worden. Veel meiden durven nog niet goed bruin zonder zon te gebruiken omdat het vlekken kan veroorzaken of oranje kan worden. Maar dat is nu verleden tijd! Bruin zonder zon…

Bruin zonder zon aanbrengen

Wat is de beste manier om bruin zonder zon aan te brengen zonder dat je er de volgende dag verschrikkelijk uitziet?

1: Scrub voor het aanbrengen (voorkomt vlekken)

2: Was iedere 6 minuten je handen tijdens het aanbrengen (voorkomt bruine handen)

3: Meng het eventueel met bodylotion. (voorkomt vlekken)

4: Douche ongeveer anderhalf uur na het aanbrengen. (helpt enorm tegen de geur)

Er zijn verschillende tactieken maar het belangrijkste is om een goede bruin zonder zon te gebruiken. Welke merken zijn goed?

  • Garnier bruin zonder zon
  • Bruin zonder zon van de Hema
  • Bruin zonder zon van Vichy
  • Bruin zonder zon van Clarins

Allemaal goede producten en verkrijgbaar bij de apotheek, drogist en soms heel goedkoop bij de Actionshop. Bruin zonder zon hoeft je echt bijna niets te kosten

Bruin zonder zon bodylotion

Dit is een goede manier om geleidelijk een mooi kleurtje bruin te krijgen. Was altijd de handen goed na gebruik en breng iedere dag een laagje aan.

Bruin zonder zon Crème

Iets moeilijker aan te brengen. Doe dit snel en grondig, werk altijd van onder naar boven en smeer het zoveel mogelijk uit. Was intussen iedere 6 minuten je handen om rampscenario’s te voorkomen.

Bruin zonder zon spray

Handig en snel aan te brengen alleen vliegt de helft vaak ergens anders heen en daarna moet je het toch nog uitsmeren. Wel handig om goed te doseren en stinkt het veel minder.

Bruin zonder zon gebruiken

De oranje wortellook is echt not done! Gebruik dus nooit teveel bruin zonder zon. Bouw het kleurtje langzaam om met verschillende laagjes en houd het daarna bij door iedere week opnieuw te smeren. Bruin zonder zon aanbrengen vergt nu eenmaal oefening en het zal niet de eerste keer goed gaan. Geef jezelf dus de tijd. Onder de zonnebank kan je ook vlekken krijgen en een abbenoment bij een zonnestudio kost al vaak 50 euro per maand! Tel erbij wat voor tijd je kwijt bent dus is het oefenen om bruin zonder zon streeploos aan te brengen zeker waard!

Reageer op “Bruin zonder zon aanbrengen”