CC Cream: de nieuwe BB cream

zondag 10 feb 2013 / 0 / Beauty en Make-up Tips

CC-CreamWeet je nog de gekte rond de BB Cream vorig jaar? Maak kennis met de CC cream! Een product dat naar het schijnt net zo beroemd gaat worden en binnenkort te vinden is in je "beauty stash"! Het is dus eigenlijk gewoon een verbeterde versie met extra aandacht op de “Color Correction”, een product dat de eigen huidskleur kan verbeteren.

De BB creams van 2013

Voor de schoonheids-bewuste dames is de BB cream geen nieuwtje meer. De alles in één oplossing met een bescherming tegen de zon, een foundation, huidverzorging en "concealer" in één product. Het kwam overgewaaid vanuit Korea, Japan en andere landen en veroverde de beautywereld.
Het is een goede manier om er mooi uit te zien, EN je huid te verzorgen, schoonheidsproblemen aan te pakken en nog veel meer. De BB cream is hét schoonheidsproduct van 2012! Maar 2013 wordt het jaar van de CC cream.

CC-Cream

Wat is een CC Cream?

"CC" staat voor "Color Correction", en dat is precies wat dit product beloofd! De meeste producten zijn vaak net de verkeerde kleur, te licht, te donker of verbergen rode vlekjes niet genoeg.
De CC cream verbetert je huidskleur. Of je nu een rode, vale of bleke huidskleur hebt, dit beautyproduct zorgt voor een gezonde en egale teint.
Bovendien zijn de werkzame ingrediënten veel geconcentreerder en dubbel van het effect wat een BB cream heeft.

Het verschil tussen een BB en CC cream

Hoewel de BB cream dit ook had kunnen doen, de nieuwe variant heeft een betere camouflage. Bovendien is het nog makkelijker om aan te brengen door de luchtige textuur. De "anti-aging" ingrediënten zijn veel rijker en beauty producenten hebben begrepen dat vrouwen echt op zoek zijn naar een goede verzorging! We hebben het meteen door als er een "gewone" foundation met sunscreen wordt verkocht als BB cream.
Daarbij beloven sommige, recente CC creams dat ze zelfs mogelijke DNA schade kunnen herstellen en de regeneratie op cellulair niveau van de huid kunnen versnellen. Dit komt door de hoge concentratie van verzorgende ingrediënten en antioxidanten zoals vitamine C.

Waarom moet je de CC cream eens proberen

Bekende huidproblemen zoals vroegtijdige huidveroudering, pigmentvlekken, wallen en nog veel meer zijn geholpen met een verzorgende foundation. Daarbij hebben bijna alle CC creams een ultra hoge bescherming tegen de zon van factor 30. De bescherming is dus veel hoger bij de nieuwe variant.

De val van de BB cream

De BB cream verliest supporters omdat de werkzame ingrediënten vaak niet genoeg aanwezig zijn, de camouflage niet genoeg, en de kleur past niet goed bij de eigen huid. Sommige BB creams zijn behoorlijk vettig en helpen dus ook niet bij een glimmende huid. Het resultaat is dus dat je evengoed poeder en een camouflagestift moet gaan gebruiken en dat is niet de bedoeling bij een "All in one" belofte. Als je dan nog eens het ingrediëntenlijstje afgaat, dan blijkt vaak dat de stoffen enorm afwijken van de Oosterse originele variant. Je kan dus net zo goed een licht dekkende foundation gebruiken.

De groeiende populariteit van de CC cream

De CC cream moet dit allemaal gaan veranderen en is in andere landen al een behoorlijk succes.
Dus als je voordeel wilt hebben van de allernieuwste beauty-uitvinding: probeer de CC cream eens uit! We horen graag wat de ervaringen zijn in het reactieformulier.

Reageer op “CC Cream: de nieuwe BB cream”