Cellulitis bestrijden

zondag 31 mei 2009 / 4 / Beauty en Make-up Tips

celluliteCellulite is weefsel onder de huid die zorgt dat er bobbels op de huid komen. Het komt meestal voor op de bovenbenen en op het achterste. Toch zijn er veel manieren om cellulitis te bestrijden. Er zijn crèmes tegen cellulitis die echt werken. Je kan een body wrap proberen om cellulitis te bestrijden. En Cellulitis kan ook ontstaan omdat je vocht vasthoudt. In dit geval is drainage een goede manier om cellulitis te bestrijden. Dit is het eerste artikel over cellulitis bestrijden. Er volgen er nog meer.

Het juiste dieet om cellulitis te bestrijden

koolydratenWees zuinig met slechte Koolhydraten, door koolhydraten kan cellulitis verergeren. Je vind vooral veel slechte koolhydraten in wittebrood en witte rijst.

omega3Eet zoveel mogelijk voedingsproducten met Omega 3 vetzuren om cellulitis te bestrijden. Vis, avocado en noten bevatten veel omega 3 vetzuren. Ze helpen om vet te verbranden en zo bestrijdt omega 3 cellulite.

fruitschaalZorg voor een regelmatige en ruim voldoende inname van antioxidanten. Anti oxidanten bestrijden cellulitis. Antioxidanten verwijderen de gifstoffen uit het lichaam die veroorzaakt worden door een teveel aan vet. Hiermee wordt cellulitis bestrijd. Antioxidanten zitten vooral in citrus vruchten.

koffie en celluliteVerminder het vochtgehalte wat in je lichaam opgeslagen wordt om cellulitis te bestrijden. Gebruik dus niet teveel koffie en alcohol. Koffie is heel slecht voor cellulitis en het zal door koffie erger worden. Dit geldt ook voor alcohol en bepaalde frisdranken. Pas dus op wat je drinkt.

zout_292x237Verminder de inname van zout om cellulitis te bestrijden, door zout hou je vocht vast.

snoepjesProbeer zo weinig mogelijk suiker te gebruiken om cellulitis te bestrijden. Hierdoor gebruikt je lichaam de suiker en niet het overtollige vet om te verbranden om aan energie te raken. Minder suiker eten helpt dus erg goed om cellulitis te bestrijden.

GirlDrinkingAlcohol vermeerderd cellulitis. Alcohol is slecht voor de bloedsdoorloop en hierdoor krijg je meer cellulitis. Vermijd alcohol om cellulitis te bestrijden.

image003Eet altijd mager vlees. In vet vlees zit teveel slecht (verzadigd, dierlijk) vet. Let op welk vlees je eet als je cellulitis hebt.

De volgende keer gaan we de rest over cellulitis bespreken. Tot zover dit anti cellulitis dieet.

4 reacties op “Cellulitis bestrijden”
 1. 4 dionne

  Een crème tegen cellulitis (heet eigenlijk panniculose) bestaat NIET! Althans het bestaat wel maar het KAN NIET WERKEN!
  De cellulitis ligt te diep in de huid. Hier kunnen crèmes NOOIT bijkomen! Want je huis is er voor gemaakt om geen stoffen door te laten en je word geved van binnenuit!
  Dus bindweefsel regelmatig massages , sporten en gezond ( zo min mogelijk vet en suikers) eten!

  beantwoorden31 jul 2012 23:51
 2. 3 joelle

  ik kan jullie alleen DIT ZEGGEN er bestaat niks tegen cellulitis want bijna elke vrouw heeft het, ook de filmsterren die geld als water hebben .en de beste koks en ook veel sporten!!!!dus vergeet het maar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  beantwoorden25 mei 2012 23:03
 3. Dit vooral en sporten, massage en drainage. Het zijn dus alledrie de dingen die je maanden moet bijhouden voordat je echt verschil merkt. Dan ligt het er ook af of je cellulite van vocht of door vet komt. Als het door vocht komt, dan helpt drainage.

  beantwoorden23 jun 2009 22:09
 4. 1 Lindsay

  bedankt voor de tips. maar is succes verzekerd? ik bedoel werkt dit dieet echt? ik heb er namelijk ook een paar op mijn bovenbenen zitten en ik wil er graag vanaf.:D

  xxj

  beantwoorden23 jun 2009 15:50
Reageer op “Cellulitis bestrijden”