Clarins Huidproducten ervaringen

donderdag 19 apr 2012 / 0 / Beauty en Make-up Tips

Clarins Huidproducten ervaringenClarins huidproducten helpen erg goed tegen een onrustige huid. Door je huid jarenlang “verkeerd” te behandelen, krijg je een droge huid met regelmatig gerstekorrels en een glimmende neus. De huidproducten van Clarins hebben bij mij erg goed geholpen de de prijs valt eigenlijk mee. Wat is het verschil tussen een duurder schoonheidsproduct en een crème van de Kruitvat?

Clarins huidproducten

huidverzorgingTijdens een dagje shoppen kwam ik binnen bij de Ici Paris om huidproducten aan te schaffen. Ik dacht dat ik goed bezig was met mijn mousses van verschillende merken voor onder de douche en de verschillende “wonder crèmes” van de Kruitvat.  Genoeg van die rommeltjes en klaar voor een kwaliteitsproduct was ik!

Shutterstock

Het meisje in de winkel heeft ze zolang uitleg gegeven totdat mijn concentratie naar een nulpunt was gezakt. Het kwam erop neer dat ik net zo goed douchegel had kunnen gebruiken zo slecht was het allemaal. Weg ermee en tijd voor iets beters. Ik stond open voor alle merken. Was gewoon op zoek naar het “wauw effect”.

Als huidverzorgingsleek denk je dan aan een crèmepje maar de reiniging is dus veel belangrijker volgens de expertise van de verkoopster en ergens is dit natuurlijk logisch. Ongeveer een dikke vijftig euro lichter ging ik later naar huis met een Clarins set. De resultaten waren verassend!

Mijn huid is droog, snel geïrriteerd, snel vettig en verder ben ik bijna overal allergisch voor Glimlach.

De Clarins Producten:

Clarins Hydra Matte Lotion

Clarins Hydra Matte LotionEen erg goede lotion die op een makkelijke manier aangebracht kan worden door het pompje te gebruiken. De geur is aantrekkelijk en je hebt er niet veel van nodig. Een zeer goed product dat ook echt voorkomt dat de huid gedurende de dag gaat glimmen. Een heel goede crème tegen puistjes omdat het verdere irritatie tegengaat. Clarins is goed voor de huid!

Gentle Foaming Cleanser with Cottonseed

Gentle Foaming Cleanser with CottonseedDe reinigingsmousse van Clarins is een heel fijn product. Er moet een beetje gemasseerd worden in de handen waardoor er een rijk schuim ontstaat. Daarna kan hiermee het gezicht gereinigd worden. Deze reiniger heeft zelfs mijn allergische huid geen uitbraak gegeven en het verschil is opmerkelijk binnen enkele weken. Puistjes zijn verdwenen en ook mijn poriën zijn veel kleiner geworden!

De Clarins Toning Lotion

Clarins Toning LotionDe tonic van Clarins was “echt nodig!” volgens het meisje bij de ICI PARIS XL. Eigenlijk altijd om je reiniging af te sluiten. Ook na het gebruiken van een scrub of een masker om de poriën terug te sluiten. De lotion is alcoholvrij en beloofd voor een heldere teint te zorgen. Ik weet niet of het door de lotion komt, maar mijn huid is beter geworden dan ooit. Ook heeft het niet voor irritatie gezorgd waardoor deze combinatie van producten heel erg goed is voor de gevoelige huid.

De Clarins Instant Smooth Perfecting Touch

 Instant Smooth Perfecting TouchDit was een van die monstertjes die ze meegeven. Helaas betekende dit dus opnieuw een reisje naar de winkel en meteen een klantenkaartje aangemaakt want ook dit gaat een shopverslaving worden(zucht). Dit is een make-up basis van Clarins en de beste die ik ook heb geprobeerd. De foundation blijft ongeveer tweemaal langer zitten. De huid begint niet te glimmen. De foundation wordt niet door de huid “opgeslorpt” en daarbij is het zeer zuinig in gebruik.

Het oordeel van de Review

Zelf heb ik geen aandelen bij Clarins. Ik was op zoek naar een goede huidverzorging voor mijn gevoelige huid met puistjes. Het mocht niet teveel kosten en Clarins  producten bieden wat mij betreft een heel goede kwaliteit voor die prijs.

Reageer op “Clarins Huidproducten ervaringen”