Essence gelnagels

donderdag 10 jan 2013 / 0 / Beauty en Make-up Tips

Essence gelnagelsAltijd al gelnagels willen hebben? Helaas is het een duur grapje en betaal je al snel rond de 50 euro voor goede gelnagels. Essence komt met een oplossing en heeft nu een leuk gelnagel-setje. Het is niet alleen binnen enkele minuten klaar, maar het kost ook veel minder. Een goede manier om te testen of gelnagels wat voor jou zijn. Ze brengen geen schade aan op je eigen nagels, en zijn binnen dertig seconden te verwijderen.

Bovendien blijven ze tot tien dagen zitten en zijn ze verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren. Zoals we gewend zijn van Essence, kost het niet veel en is de kwaliteit best goed! Ontdek de Essence gelnagels!

Essence Gelnagels

Essence Gelnagels

Gelnagels in een handomdraai met de Essence Studio Better Than Gel Nails.

Breng de gel nail tips aan op je eigen nagels en binnen enkele minuten krijg je het effect van gelnagels. Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Er is ook de mogelijkheid om te kiezen voor de "long style", dit voor extra lange nagels met het gelnagel effect. In de kit zijn verschillende productjes om je look helemaal af te maken zoals top sealers, base sealer en een remover.
De gelnagels van Essence breng je binnen vijf stappen aan en blijven goed zitten. Het voordeel is dat er geen UV lamp aan te pas hoeft te komen.

Zo breng je de Essence gelnagels aan:

Vijl de nagels

Vijl de nagels met het "Step 1 Clean" deel van de Essence nagelvijl.

Kies je nageltip

Kies je nageltip uit 9 verschillende maten, leg ze alvast op volgorde voor iedere vinger.

Neem de "French Tip Glue" en plak de nagel tips vast

Neem de "French Tip Glue" en plak de nagel tips vast. Wacht tien seconden om het te laten drogen. Daarna breek je het vasthoud-deeltje van je nageltips er voorzichtig af door naar voren en achter te bewegen.

Vijl je nagels in vorm. Breng de "Base Sealer" aan

Vijl je nagels in vorm. Breng de "Base Sealer" aan. En laat het drogen.

Breng de "top sealer" aan

Breng de "top sealer" aan voor een extra lange houdbaarheid van je Essence gelnagels!

 Blijven tot 10 dagen zitten.

De nagels blijven tot 10 dagen zitten.

Makkelijk te verwijderen

Makkelijk te verwijderen met de "Nail tip Remover". Steek je nagel in het potje en beweeg er dertig seconde mee. Het wordt allemaal automatisch verwijderd!

Reageer op “Essence gelnagels”