Feestelijke Nepwimpers

donderdag 27 dec 2012 / 0 / Beauty en Make-up Tips

Feestelijke NepwimpersFeestelijke nepwimpers zijn een ontdekking van nu en kunnen je feest look een nieuwe dimensie geven. Er zijn verschillende versies van de nepwimpers: extravagante wimpers met veren en diamanten of de “gewone” verlenging van je wimpers. Inspiratie genoeg en best goedkoop want nepwimpers kan je meerdere keren gebruiken en je hebt geen mascara meer nodig. Leer hoe je goed zorgt voor nepwimpers, hier kan je ze bestellen, en krijg een heleboel inspiratie!

Feestelijke Nepwimpers inspiratie

Shu Umera Feestelijke NepwimpersSephora Feestelijke Nepwimpers

Nepwimpers met veren zijn altijd mooi en heel erg draagbaar. Het kan kleine accenten hebben of de extravagente wimpers zijn natuurlijk ook een mogelijkheid! Heel gedurfd maar voor een leuk feest kan het nog wel.

Er zijn ook subtielere mogelijkheden met prachtige nepwimpers die gewoon je eigen ogen prachtig laten uitkomen. Het effect is veel beter dan met mascara en het is handig aan te brengen. Binnen vijf minuutjes zitten ze erop, terwijl mascara laagje voor laagje moet drogen voor een mooi effect. In de avond kan je nepwimpers makkelijk verwijderen terwijl mascara soms moeilijk van de ogen af gaat.

Paarse Feestelijke Nepwimpers Feestelijke Nepwimpers

Er zijn ook gekleurde nepwimpers te vinden in het donker paars bijvoorbeeld,heel speciaal!

Paperself eyelashes zijn wimpers met leuke designs in verschillende figuren. Dat is weer helemaal iets anders en leuk voor tijdens de feestdagen.

NepwimpersNepwimpers Dior

Nepwimpers met een of twee superlange haartjes naar de zijkant laten je ogen spreken. Heel leuk om te dragen.

Dior komt met echte diva wimpers, ze zijn aan de basis bezet met diamantjes en de wimpers gaan in het midden naar twee verschillende richtingen. Kwalitatief enorm goed natuurlijk want het is Dior.

Nepwimpers diamantNepwimpers met diamanten kan je ook voor vijf euro bij de Hema vinden, vooral in het assortiment tijdens de feestdagen. Het zijn geen kwalitatief hoge wimpers maar het ziet er heel mooi en uniek uit met de diamantjes. Bij de Action Shop zijn vaak nepwimpers te vinden voor minder dan één euro! Meestal is de lijm dan niet zo goed, maar die is ook los te koop in andere winkels zoals Het Kruitvat!

Zo zorg je goed voor nepwimpers

De nazorg van nepwimpers bepaald hoelang ze te gebruiken zijn.

Je moet ze er ‘s avonds niet gewoon vanaf trekken maar voorzichtig verwijderen!

Er kan een beetje warm water gebruikt worden of een speciale reiniger.

Nepwimpers moeten altijd op de huid geplakt worden en niet op de wimpers zelf, anders kunnen je eigen wimpers beschadigen als je ze verwijderd.

Mascara is met valse wimpers niet echt nodig, als je het toch gebruikt dan moeten de wimpers voorzichtig gereinigd worden met een oog make-up remover en een wattenstaafje.

Verwijder de lijm na ieder gebruik. Gebruik hiervoor een pincet en trek de lijm zachtjes los van de nepwimpers. Verdere lijmresten kunnen eraf gehaald worden met een wattenstaafje met een make-up reiniger op oliebasis.

Waar zijn nepwimpers te bestellen?

Bij de gewone winkels zoals de Ici Paris XL, Douglas, Bijenkorf, Kruitvat.

Online kan je unieke exemplaren bestellen bij Sephora, Asos, Bol.com, en nog veel meer!

Reageer op “Feestelijke Nepwimpers”