Goedkope Make up webshops

zondag 14 okt 2012 / 0 / Beauty en Make-up Tips

Goedkope Make up webshopsGoedkope make up webshops zijn onmisbaar voor de hedendaagse meiden. Make up via Ebay bestellen is ook iets wat veel gedaan wordt maar het is handiger om een make up webshop te vinden die gewoon Paypal accepteert. Op deze manier krijg je namelijk je geld terug als je niets ontvangt. Dit zijn de meest favoriete webshops en misschien komen er na een tijdje nog meer bij. Tips zijn altijd welkom!

 

The Body Needs

The Body NeedsThe body Needs is een webshop die Paypal accepteert en wereldwijd make up verstuurd. De verzendkosten zijn rond de zes euro en het versturen gaat best snel.

Wat er bijzonder is aan The Body Needs is dat ze make up Samples verkopen van Mac!

Pigment samples zijn veel goedkoper dan de gewone Mac pigmenten en je doet er evengoed heel lang mee. Voor ongeveer 2,50 heb je al een pigment sample!

De samples komen in potjes van rond de 5 gram en hier kan je bij normaal gebruik behoorlijk lang mee doen.

Eyes Lips Face

Eyes Lips FaceEyes Lips Face is een goedkope make up website die meer dan 700 make up trendy producten van goede kwaliteit  aanbieden voor weinig geld om van look te veranderen in een oogopslag.

Bij bestellingen van meer dan 75 euro is de verzending gratis.

Leuk aan deze webshop is de goedkope prijs. Minerale make up, glitteroogschaduw, pigmenten, gebakken oogschaduw en ook verzorgings producten zijn hier allemaal te vinden.

De betaling is ook mogelijk met Paypal en bestellingen kunnen naar Belgie verstuurd worden.

Lets Make up

Lets Make-upLet’s Make up is een webshop die make up van de bekende merken verkoopt voor een lagere prijs. Een ruime keuze en hedendaagse make up is hier te shoppen.

Bekende merken zoals Max factor, Rimmel London en nog veel meer is te vinden in de webshop.

Er is een gastenboek waar je de reviews van andere bezoekers kan lezen.

Betaling via bancontact kan, handig voor Belgische bezoekers. Ook Ideal, Paypal en nog veel meer is mogelijk.

De verzendkosten zijn bekerend per gewicht en vallen qua prijs wel mee

Beauty Joint

Beauty JointBeauty Joint is een make up superstore waar nagenoeg alle soorten make up te vinden zijn voor een goedkope prijs. Ze versturen naar eigen zeggen de volgende dag en je hebt het vrij snel in huis.

Er zijn verschillende opties voor het verzenden. Je kan het laten verzekeren, expres versturen of standaard kiezen. Hier hangt de prijs van de verzendkosten enorm van af.

Hier zijn veel hedendaagse en nieuwe make up producten te vinden en enorme paletten!

Reageer op “Goedkope Make up webshops”