Haarkleur inspiratie

vrijdag 15 feb 2013 / 1 / Beauty en Make-up Tips

Op zoek naar haarkleur inspiratie? Dit zijn de mooiste haarkleuren van 2013. De huidige haarkleurtrends, ideetjes en voorbeelden kan je allemaal vinden in dit artikel. De prachtige foto’s komen van de Franse Coiffure Awards. Dat is een soort verkiezing voor beste kapsalon. De speciale haarkleuren van 2013 zijn alleen te doen door een professioneel kapsalon. Kom dus op ideetjes voor een mooie haarkleur want er zitten echt prachtige ideetjes tussen. Denk bijvoorbeeld aan de ombre kleur, maar ook aan donkerblond met goudblond en rood, bruin met lichte accenten, rode haarkleuren en nog veel meer.

Donkerblond met felgoud en aubergine

Haarkleuren-2013 (1)

Fotocredit: NAHEMA ABAROUDI - JEAN CLAUDE AUBRY – Foto: LAURENT DARMON

De onderste haarkleur is een donkerblond met aubergine en rode kleuraccenten. Hierboven is een goudblonde haarkleur die een beetje oranje en warme tonen heeft. De haarkleur is prachtig in al haar facetten en biedt verschillende dimensies aan een kapsel.

Donkerbruin met een blonde ombre haarkleur

Haarkleuren-2013 (2)

Fotocredit: MARLENE MARTIN - SALON WHY NOT - PHOTOS MARTIN MOREL

We weten bijna allemaal intussen dat “Ombre” de Franse naam is voor schaduw en dat een haarkleur met deze naam niets minder is dan een kleurovergang van de ene kleur van boven naar een meestal lichtere kleur aan de onderkant. Dit is erg mooi gedaan omdat het haar heel donker is en de onderkant toch mooi blond.

Blond met pastelroze haarkleur

Haarkleuren-2013 (3)

Fotocredit: LUC DROUEN - BACKSTAGE AGENCY - PHOTOS LISE ANNE MARSCHAL

Misschien niet meteen heel draagbaar maar enorm mooi met een gekrulde haarstructuur is een pastel roze. Het geeft inderdaad een meisjesachtig en vrolijk uiterlijk. Een prachtige manier om er uniek en mooi uit te zien. Ook te doen met extensions.

Blond met rode plukken haarkleur van 2013

Haarkleuren-2013 (4)

Fotocredit: ANTONIO GUERRERO - TONI&GUY ST HONORE - PHOTOS MARIE BROWN - MATHIEU DELBREUVE

Dit soort haarkleuren gaan we steeds vaker terugzien tussen de haarkleur trends van 2013 en dat is zeker goed om te zien! De vorige keer was het ongeveer in de jaren negentig toen iedereen de haarmascara ontdekte. Het vaagt snel uit maar is een leuke manier om je blonde haarkleur veel specialer te maken.

Chocolade bruin met lowlights, highlights en rode kleurtonen

Haarkleuren-2013 (6)

Ik kan urenlang doorgaan over deze haarkleur maar dit is met een zeer speciale techniek gedaan met een echt vakmanschap. Een professionele kapper weet precies wat hij doet en komt dan natuurlijk met onovertroffen resultaten! Dit donkerbruin heeft donkere, lichte en rode stukken op precies de goede plaatsen. De haarkleur trends van 2013 zijn een kleurenspel waarbij er gebruik wordt gemaakt van een haarkleur techniek die de illusie wekt, dat het licht een spel speelt met het haar.

Een koperblonde haarkleur uit je dromen

Haarkleuren-2013 (8)

Fotocredit: Nahema ABAROUDI - Salon : JEAN-CLAUDE AUBRY

Dit koperblond is perfect van kleur en staat geweldig mooi bij het model! Een prachtige haarkleur.

Zwart met grijs en blonde haarkleuren 2013

Haarkleuren-2013 (9)

Fotocredit: Nicolas GONCALVES - Salon : NICOLAS GONCALVES

Door de lichte stukken, lijkt het licht prachtig te vallen op dit zwarte haar. De grijze kleuraccenten zijn heel moeilijk om aan te brengen zonder het haar enorm te beschadigen of rode pigmenten te krijgen in het haar. Toch is het deze kapper gelukt.

De allermooiste, blonde haarkleur

Haarkleuren-2013 (10)

Fotocredit: web collection

De haarkleuren van 2013 zijn allesbehalve saai en deze blonde haarkleur heeft allemaal verschillende tonen en accenten om tot een perfect geheel te komen. De multi tonen blonde haarkleuren zien er altijd een stuk gezonder en mooier uit bij ieder kapsel.

De mooiste rode haarkleur die bestaat

Haarkleuren-2013 (11)

Fotocredit: KÉVIN CHUPIN - JULIEN DELISLE - PHOTOS BENJAMIN JUHEL

Er bestaan honderden verschillende rode haarkleuren. Toch kan het alleen door een professionele kapper zo goed aangebracht worden. Het moet namelijk niet op gebleekt haar want dan vervaagt het enorm snel. Toch moet de haarkleur ook niet te donker zijn van tevoren. Speciale kleuraccenten en verschillende tonen maken deze rode haarkleur van 2013 uniek!

Donker warmblond met een lichte onderkant

Haarkleuren-2013 (12)

Fotocredit: LUC DROUEN - BACKSTAGE AGENCY - PHOTOS LISE ANNE MARSCHAL

Dit donker, warmblond is op een perfecte manier aangebracht waardoor het haar aan de onderkant lijkt op te lichten. Een mooie manier om een donkerblond op een prachtige manier aan te brengen.

Wat is jouw favoriete haarkleur?

1 reactie op “Haarkleur inspiratie”
 1. 1 Asila

  BESTE?
  iK WIL HEEL GRAAG MEER OVER DE TOEPASSING VAN DE TECHNIEKEN VAN HAAR KLEUREN HIER BOVEN OP DE FOTOS WETEN .
  MVG?

  ASILA

  beantwoorden24 jul 2013 10:04
Reageer op “Haarkleur inspiratie”