Haarkleuren van L’Oreal

dinsdag 15 jan 2013 / 2 / Beauty en Make-up Tips

Haarkleuren L'orealHaarkleuren van L'Oréal is een favoriet omdat dit merk met kwalitatief goede haarkleuringen komt, voor een redelijke prijs. Er  zijn vier verschillende merken qua haarkleuren van L'Oréal. Dit zijn de verschillen, de beschikbare kleuren en de eigenschappen van iedere haarkleuring. Er zit namelijk een heel verschil tussen de Casting Creme gloss en de Preference bijvoorbeeld. In verschillende situaties is een bepaalde keuze aangeraden.

PRÉFÉRENCE


Loreal PRÉFÉRENCEDeze haarkleuring van L'Oréal is verkrijgbaar in dertig verschillende intense en trendy kleuren. Het nieuwe High Shine elixer zorgt voor een langhoudende kleur vastheid en een ultieme glans. Het fijne aan deze haarkleuring is de UV filter. Het zorgt ervoor dat je haarkleur niet gaat veranderen door de zon, het helpt echt goed tegen vaal wordende haarkleuren en is aanbevolen voor blond, bruin en vooral de rode haarkleuren. De grijsdekking is optimaal en de haarkleur blijft 8 weken mooi glanzen. Er zit een kleur vasthoudende verzorgings tube bij die je tussendoor moet gebruiken. Dit zorgt voor een langdurige bescherming tegen de zon en andere invloeden van buitenaf.

De kleuren

Loreal PRÉFÉRENCE kleuren
De haarkleuren van L'Oréal PRÉFÉRENCE zijn veelzijdig en prachtig van nuance. Er zitten tijdloze en trendy haarkleuringen tussen en de kleurcodes zijn overzichtelijk en handig.

Casting Crème Gloss

Casting Crème GlossCasting Crème Gloss is een semi permanente haarkleuring zonder ammoniak of andere schadelijke bijproducten. Het zorgt voor een subtiele kleurverandering. Het brengt een natuurlijke kleur in het haar en laat het haar zichtbaar meer glanzen. Sommige haartypes knappen zelfs enorm op van een kleurspoeling omdat het een soort laagje om het haar aanbrengt. Dit zorgt voor meer body in het haar. De Casting Crème Gloss is verrijkt met Royal Jelly, een natuurlijk bijproduct dat zorgt voor een extra verzorging en glans aan het haar. De haarkleur blijft ongeveer 28 wasbeurten zitten, maar omdat het geen kleurspoeling is, maar een semi permanente haarkleuring, moet je zeker niet verwachten dat het er helemaal uitgaat. Toch is deze haarkleuring een goede manier om bijvoorbeeld eens een andere kleur te proberen. Het is tevens een goede manier om "foutjes" bij een haarkleuring op te lossen. Bij een teveel aan roodpigmenten aan het haar, kan je er bijvoorbeeld een koele kleur opzetten zoals de "Ice Cappucino" kleur. Dit neutraliseerd dan het rood en je krijgt een neutrale haarkleur.
Bij iedere semi permanente haarkleuring is altijd rekening te houden met het feit dat je hiermee het haar niet lichter kan maken.

De haarkleuren

Casting Crème Gloss kleuren
Er zitten 32 kleurtinten in de Casting Crème Gloss. Dit is een veelzijdig en apart kleurenpalet waar niet alleen natuurlijke kleuren maar ook felrode haarkleuringen in terug te vinden zijn.

SUBLIME MOUSSE

SUBLIME MOUSSEDe SUBLIME MOUSSE is een vrij nieuw haarkleur product van L'Oréal en is een permanente haarkleur die wel je eigen kleurtoon behoudt. Dit zorgt voor een natuurlijk resultaat. De beschadiging die het haar op deze manier van kleuren oploopt is dan ook veel minder dan bij een traditionele haarkleuring. De manier van aanbrengen is een stuk sneller en handiger. Het wordt gewoon in het haar gemasseerd als een shampoo. Perfecte grijsdekking, met een natuurlijk en glanzend resultaat.

De kleuren

SUBLIME MOUSSE kleuren
Dit product is verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren. Het zijn vooral natuurlijke tinten en dit is ook bedoeld om je eigen haarkleur gewoon een beetje te verfraaien. Dit neemt niet weg dat je hiermee het haar een heel stuk donkerder kan maken. De kans op ongelukjes is dan ook veel kleiner omdat de eigen kleurnuance behouden blijft.

Excellence Creme

Excellence Creme LorealDit is het perfecte haarkleurmiddel voor een ideale grijsdekking. Het geeft het haar helemaal een andere kleur en is ook behoorlijk kleurvast. De kleuren zijn prachtig van glans en de speciale formule beschermd het haar voor tijdens en na het kleuren. Er zit een serum bij om aan te brengen op de haarpunten en andere delicate punten zoals bij de kruin. Dit moet voor het haarkleuren en het zorgt voor een extra bescherming. Er zit Keratine-AA in deze haarkleuring die naar het schijnt zorgt voor een extra bescherming.

De haarkleuren

Excellence Creme Loreal kleuren
Van koperblond tot asbruin, de haarkleuren zijn veelzijdig en het resultaat is waarheidsgetrouw. De blondering van L'Oréal is niet mijn favoriet maar dit is verschillend per haartype. Wat betreft de asbruine, donkerblonde en rode haarkleuren is dit zeker favoriet vanwege de rijke kleurpigmenten. Met 29 kleuren in het assortiment voor elk wat wils.

Over Safira

2 reacties op “Haarkleuren van L’Oreal”
  1. 2 reshma durga

    zijn er ook lowlights verkrijgbaar?

    beantwoorden26 aug 2013 19:57
  2. 1 reshma durga

    ben erg geintresseerd

    beantwoorden26 aug 2013 19:56
Reageer op “Haarkleuren van L’Oreal”