Je Huidskleur en een goede haarkleur

zaterdag 29 dec 2012 / 0 / Beauty en Make-up Tips

haarkleur (1)Je huidskleur bepaald in sterke mate welke haarkleur mooi staat. Voor degenen die nog niet bekend zijn met het seizoenstype, het is eigenlijk heel makkelijk. Je bent meestal een koud of een warm type. Er zijn warme ondertonen of juist koele in je huidskleur. Kijk eens mee naar verschillende haarkleuren bij dezelfde persoon en hoe de huidskleur er anders gaat uitzien. Het ziet er heel interessant uit en toont hoe een andere haarkleur iemand helemaal kan omtoveren.

De warme huidskleur en een goede haarkleur

haarkleur (1)

Warme types van huidskleur staan het beste met rode kleuren en met gouden haarkleuringen. Zoals hier beschreven is iedere haarkleur nog steeds mogelijk als warm type.

Het is duidelijk dat de rechtse haarkleur minder mooi is, de huidskleur is veel warmer aan de linkerkant. De verschillen zijn niet gigantisch, maar op een dag met minder make-up kan een klein verschil wel heel groot zijn.

haarkleur (2)2

Ook met blond is het altijd mooier om te kiezen voor het goudblond, aardbeiblond, of gewoonweg warmblond. De askleuren en het platinablond zorgen voor een wittere huidskleur.

De koele huidskleur en een haarkleuring

haarkleuren2

Een koel type gaat er snel roodachtig en onnatuurlijk uitzien met een ongeschikte haarkleur. Opnieuw zijn de theoretisch aanbevolen haarkleuren aan de linkerkant gezet. Met een asblond, cappucinobruin, witblond, platina, staat een koel huidtype altijd veel mooier dan met gouden kleuren.

Bij een goudblond zoals hierboven rechts is het effect onnatuurlijk.

haarkleuren22

Hoewel het roodbruin de ogen prachtig laat stralen, toch gaat er bij een koel huidtype niets boven een zwarte haarkleur om het huidtype te laten stralen. De huidskleur ziet er meteen sneeuwwit en stralend uit.

Probeer online verschillende haarkleuren uit op je eigen foto! Er zijn verschillende website’s waar je binnen enkele minuten je eigen haarkleuringen en kapsels kan “passen”. Het resultaat is niet altijd even betrouwbaar omdat een haarkleur er in het echt toch altijd anders uitziet, toch is het natuurlijk de moeite waard!

Reageer op “Je Huidskleur en een goede haarkleur”