Waarom mannen kleine borsten mooi vinden

maandag 17 okt 2011 / 189 / Beauty en Make-up Tips

platte-buikEr zijn zoveel reacties gekomen van verschillende meiden die op zoek zijn naar manieren om grotere borsten te krijgen. Toch zijn er veel dingen om rekening mee te houden. Of je nu 12 bent of iets ouder, je zal er al snel achter komen dat er belangrijkere dingen zijn in het leven. Bekijk het eens van de andere kant en lees hier over de echte waarheid over borsten!

1: Jongens

Je ziet regelmatig dat jongens achter de meisjes met de grootste borsten aangaan, natuurlijk word je hier een beetje jaloers van en zou je graag grotere borsten willen. Echt volwassen jongens kijken niet naar de maat van iemands borsten maar letten meer op karakter en op je gezicht. Wil je dat hij voor altijd bij je blijft of tot hij iemand vind die er beter uitziet?

2: Pesten

Andere meiden of jongens maken af en toe opeens rake opmerkingen over je borsten. Maak je geen zorgen. De tijd zal het leren echt waar! De meeste meiden die op zeer jonge leeftijd heel onwerkelijk grote borsten krijgen, worden later forser dan degenen die er iets later mee zijn. Wat heb je dus liever?

3: Onzeker

Je bent gewoon onzeker en twee kleine bultjes helpen hier natuurlijk helemaal niet mee! Onzekerheid moet je vanbinnen aanpakken, je kan het overwinnen door in jezelf te geloven en te beseffen wat jij allemaal kan! Zelfs met een cup dubbel D is het niet te verhelpen als jij onzeker bent! Wees trots op wat je hebt, op hoe je eruit ziet en jongens en zelfs meiden zullen je aantrekkelijk en leuk vinden.

4: Je wil niet meer wachten

Je wil zo snel mogelijk volwassen zijn met grote borsten! Het leven word echt niet gemakkelijker als je grotere borsten hebt, want op een oudere leeftijd kan je er namelijk heel moeilijk achter komen of iemand aardig tegen je doet vanwege je uiterlijk of dat ze gewoon op je karakter vallen.

5: Wees blij met wat je hebt!

Je kan nog stappen met je vriendinnen. Je oma en opa leven nog. Je kan af en toe eens spijbelen. Geniet van je leven!

Er is geen enkele manier om je jeugd terug te krijgen als die tijd eenmaal voorbij is. Accepteer het dus dat dit een fase van je leven is.

Allemaal om jou iets te leren.

Geniet dus van je leven!

Mooie vrouwen met kleinere borsten:

Ashley Olsen

Ashley Olsen

Featureflash / Shutterstock.com

Rachel Bilson

Rachel Bilson

Featureflash / Shutterstock.com

Kate Hudson

Kate-Hudson-mooi

Featureflash / Shutterstock.com

189 reacties op “Waarom mannen kleine borsten mooi vinden”
 1. 69 Anoniem

  Hoi,

  ik vind het eigenlijk een beetje jammer dat dit er op geplaatst wordt. Ik ben al best wel onzeker over mijn grote borsten (terwijl iedereen doet alsof het leuk is en alles). En dan zie ik ook nog is alle nadelen er van. Kunnen jullie ook een post dinges maken over voordelen van grotere borsten?

  beantwoorden25 aug 2014 20:32
 2. 68 Martin

  Een meisje of vrouw zal ik nooit beoordelen op de grootte van haar borsten. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik een meisje met kleine borsten heel erg mooi vind om te zien!!
  Mijn vrienden vinden het maar idioot dat ik niet van ‘dikke tieten’ hou. Snappen ze totaal niet, dus als jongen of man moet je kennelijk op grote borsten vallen. Nou, ik hou niet van dat seksistische macho gedrag. Misschien dat ik daarom val op fijn gebouwde meisjes!

  beantwoorden12 jan 2014 03:17
 3. 67 Xiomara

  HOI,
  Deze verhalen hebben me de ogen geopend…Ik ben 14, 1,73 m, 54kg, nog geen heupen, wel al best een kont maar heb nog niet echt een volle A75. Ik zou misschien wel een vollere boezem willen, maar ben nooit onzeker geweest hierover. M’n hele leven lang hebben jongens me leuk gevonden, en dat was gwn voor mij om hoe ik ben, me gedraag enz. enz. Ik was altijd ‘t o zo sterke, maar dun meisje. Op m’n 12de was ik 1,64 en 44kg. Iedereen op school deed altijd alsof ik niets kon en daar te zwak voor was, ik heb altijd wel veel vrienden/vriendinnen gehad enzo maar ze dachten wel dat ik zwak was. Maar ik was wel een heethoofdje en vechtertje. Vanaf de eerste keer dat ik een wat gebouwder meisje had geslagen, was ik opeens niet meer zwak. Ik bedoel eigenlijk te zeggen geef nooit op ook niet in de moeilijksste situaties!

  beantwoorden19 dec 2013 07:29
 4. 66 tyscha

  Voor alle onzekere meiden/vrouwen,

  Ik ben al wat ouder 30+ en was vroeger ook erg onzeker met mijn cup 75a. De cups van mij en mijn familie ligt tussen de 70aa en 90b. Maar wij zijn stuk voor stuk mooie vrouwen. 1 familielid is met haar kleine cup gaan strippen en verdient bakken met euro s en aandacht. Borsten worden namelijk te vaak gezien als lustobject. Dus grote borsten. Meer aandacht klopt niks van.

  Oke mijn verhaal/ervaring met my boobs.
  Ik ben erg klein 1.59 ik weeg 61kg en 75a. Ik durf te zeggen dat ik een mooie vrouw ben en dat ik mijn droomprins heb. Mijn borsten hebben mij nooit in de weg gezeten anders na de bevalling van mijn dochter. Ik gaf borstvoeding en had daardoor cup c en die borsten zaten mij in de weg.. als ik mijn prins ging knuffelen zaten ze in de weg en het deed pijn. Op sexueel gebied was het geweldig althans. Dat leek zo. Veel mannen keken naar mij en begonnen te fluiten.
  Toen ik mijn cup a weer terughad ben ik gaan opletten naar de reactie s van de mannen. Dit bleef hetzelfde.
  Dus dames niet onzeker zijn.
  Misschien houdt de jongen/mannen die jij leuk vind van grotere borsten er zijn genoeg mannen die het het geen moer interesseren welke cup je hebt.
  Ik vind zelf grote borsten erg mooi om te zien maar dat is op sexueel gebied. Probeer dat ook los te koppelen van elkaar. Mijn prins vind grotere borsten ook mooi om te zien ook enkel en alleen om op te geilen.
  Zijn ex had megaborsten en dat gaf soms problemen met verschillende standjes doordat de borsten in deweg zaten of dat het gewicht ervan pijn deed.
  Oke met kleine borsten zijn er ook sex dingen die lastig gaan. Dus voor bbeide dingen is er wel wat.

  Zo dit was sexgebied

  Vrouwen met kleinere borsten worden vaker serieus genomen en vrouwen met grotere borsten vaak minder.
  Vrouwen met gemiddelde cup worden ook serieuzer genomen dan en big boobs.
  Maar ik denk dat de onzekerheid voornamelijk te maken heeft met mannen aandacht.
  Wat ik zelf merk is dat met een pushup kleding net even wat sexyer staat dan met een gewone bh..
  Kleine borsten en een v hals shirt staat erg mooi.

  Nou.. hopelijk kan mijn verhaal wat onzekerheid wegnemen en je aandacht wat meer richten op de realiteit. Succes en sterkte voor alle cupmaten.

  beantwoorden25 okt 2013 14:31
 5. 65 Denise (16 jaar )

  Heey meiden,
  ik zal even wat over mezelf vertellen, ik ben Denise ben 16 jaar, 1,75 lang en cup 70 A ik ben daar erg onzeker over :$ Ik ben een meisje die sowieso al erg onzeker is over zichzelf. Een paar weken terug zat ik diep in de put met mezelf, ik had er geen zin meer in, werd vroeger gepest en uitgescholden, thuis ging het slecht en er werd over me gepraat dat ik plat was, nu is het anders ik ben veranderd en geloof ik mezelf ( eindelijk ) Ik heb een leuke jongen ontmoet, ben erg blij met hem hij accepteerd me zoals ik ben en daar ben ik erg blij mee. Als ik bij hem ben kan ik mezelf zijn. Vrienden en Vriendinnen zeggen vaak tegen me als ik weer een dip heb: kom op meid! Dat helpt me! Wees blij met jezelf en accepteer jezelf het is moeilijk ik weet het heb het zelf dus ook meegemaakt. Blijf ik jezelf geloven! (ps) ja ik ben nu nog wel steeds onzeker over mijn borsten omdat ik het gevoel heb dat ik gewoon plat ben, maar dat wordt wel anders met de jaren. Alles komt met de tijd.

  beantwoorden12 mei 2013 19:53
 6. 64 Ikke

  Kleine borsten maakt niks uit, jongens vinden vooral het gezicht en karakter mooi.

  beantwoorden4 apr 2013 21:49
 7. 63 Isabel

  Hoi ik ben 14 en heb cup 75D ik ben hier juist onzeker over!

  beantwoorden27 jan 2013 20:48
 8. 62 Lyria

  Tja, ik als vrouw hoor gelukkig te wezen met m’n 75 C/ 70D. Zit echt tussen die twee maten nu maar heb al alles gehad: op m’n 12de had ik 75B, op m’n 18de had ik 65AA/A, naargelang het merk, op m’n 25ste had ik 70C, op m’n 27ste 75D!
  Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest als toen ik 70A had en de enige reden dat ik niet gelukkig was met minder is omdat ik amper beha’s vond die me toen paste.
  “Groot” en “klein” is zo relatief!! Het is gewoon het feit dat het als lustobject gezien wordt dat het maakt dat zoveel meisjes/vrouwen zich daar onzeker door voelen!!

  En lieve meiden; Bryan heel 100% gelijk, zijn woorden komen helaas gewoon wat te bot over voor sommigen onder jullie. Lees zijn goedbedoelde woorden dus rustig door, zónder de “teleurstelling/ onzekerheid of mss zelfs walging” VAN jezelf (!!) OVER jezelf mee te laten spelen. Dit is hélemaal níet als kritiek bedoeld lieve meiden maar besef dat we het onszelf moeilijker maken dan het in werkelijkheid is.
  En remember: Wat een ander over jou zegt , vertelt meer over die ander dan over jou!

  Niemand is perfect en iedereen heeft problemen. Het leven is dan ook een leerschool van begin tot het einde.

  Ik wens iedereen sterkte en succes toe met zijn/haar zelfbeeld want een positief zelfbeeld lost al minstens de helft van je probleem op. En lieve mensen, heel dit ‘gezeur’ is ontzettend liefdevol en goedbedoeld: gewoon iets wat ik vroeger al zou ontdekt willen hebben dus hopelijk kan het sommigen onder jullie helpen.
  ~hou van jezelf, dat is gemakkelijker!

  beantwoorden24 jan 2013 02:54
  • heey lyria,

   ook hallo naar de andere dames en menno.
   ik ben misschien bot en hard, maar eenieder die ouder wordt en meemaakt hoe het leven echt in elkaar steekt gaat bot en harder worden want dat is de enige manier waarop het werkt in deze wereld.
   Ik snap uiteraard waar de onzekerheid vandaan komt. Ieder mens heeft dat wel denk ik eigenlijk. Het allerbelangrijkste wat je moet weten is eigenlijk dat er maar een doel is in het leven…tegen jezelf kunnen zeggen dat je tevreden bent geweest over je leven….en je zal nooit ja kunnen zeggen als je zo onzeker blijft….jullie zitten over het algemeen allemaal nog op een leeftijd waarop iedereen zichzelf zoveel aantrekt van wat andere denken en jullie moeten echt gaan leren beseffen dat dat geen meerwaarde heeft
   negeer nu eindelijk eens de aantrekkingskracht van de kuddedier….wij mensen zijn kuddedieren…wij horen in een hierarchie te leven en wij kunnen niet gelukkig zijn als we niet de rang hebben die we willen…en ik weet niet hoe het met jullie zit…maar ik kan uit ervaring vertellen…als je de bodem van de put hebt gezien, en je komt alsnog uit die put door keihard jezelf te leren kennen dan zal je alles doen om daar niet meer terecht te komen, en als je daar al uit kan klimmen, hoever zou je dan omhoog kunnen klimmen, met alle kennis en kracht die jij onderweg hebt opgedaan.

   wij jongens zijn nu eenmaal eikels tot een bepaalde leeftijd maar geloof me maar, er komt een moment dan leren we hoeveel respect elke vrouw verdiend, en dan zijn vrouwen al snel het enige waarvan je hoort te weten hoe je die echt moet behandelen.
   nu klinkt dat stom omdat ik vrij eerlijk en direct ben( of zoals veel van jullie denken, “te grof”) maar als je me beter zou leren kennen zou je beter weten
   maten met problemen met hun vriendin komen altijd bij mij, en veel meiden zien mij ook vaak als een vertrouwingspersoon.
   want ik kan wel heel goed luisteren en proberen te kijken zoals jij het zou zien, en ik kan vaak, niet altijd, maar vaak ook best goed adviseren, maar iedereen moet weten, dat je er wel over kan praten, en oplossingen kan bedenkn, maar uiteindelijk is er maar een oplossing, en dat is er iets aan doen en er is maar een iemand die kan zorgen dat jij je zelfvertrouwen en wilskracht hervindt en dat ben je zelf…

   het is goed dat jullie erover praten maar probeer ook eens te kijken naar wat wel goed gaat, en vergeet niet dat elke jongen een man wordt, en de juiste man behandelt een dame zoals ze behandeld horen te worden

   never forget!!!
   keep ya head up shoulder straight,
   and keep on smiling your magical smile

   elk meisje is mooi, en elk meisje zal haar droomprins vinden, maar je moet in jezelf geloven, en niet zoeken, maar wachten, liefde is de moeite waard, en pas als je er klaar voor bent, dan zal liefde komen, trust me

   beantwoorden2 feb 2013 02:51
  • Hey Brian,

   Mooi gezegd, kan me hier prima in vinden
   Ieder meisje is een prinses, wacht op je prins :)

   beantwoorden2 feb 2013 03:03
  • 62.3 Denise (16 jaar ) (op reactie van bryan ↑)

   wauw wat heb je dat mooi gezegd!

   beantwoorden12 mei 2013 19:45
  • 62.4 Liesjuhh (op reactie van Lyria ↑)

   mooi gezegd,
   heb hier echt respect voor :)

   beantwoorden24 feb 2013 14:11
 9. 61 luca

  beste dames,
  wat grappig eigenlijk dat ik hier terrecht kom. Ik heb geen grote borsten, maar ben er nooit onzeker over geweest. de meiden in mijn klas waren vaak ook gewoon “hetzelfde” op de middelbare school dus ik heb er nooit bij stil gestaan. Zijn jullie dan allemaal omringt met enorme borsten dat jullie zo geobsedeerd zijn?

  Natuurlijk zijn er mannen die op borsten vallen, maar ook op ogen, haren, billen, benen, het aller belangerijkste: je uitstraling. + uiteindelijk ben jij als persoon veel belangerijker dan je uiterlijk, als je met een jongen wilt zijn.

  misschien ben ik te oud, of te zeker over mezelf.. maar ik hoop dat als jullie 21 zijn allemaal lekker van je leven kunnen genieten, zonder je druk te hoeven maken over de eventuele grote van je borsten.

  Mannen zijn gewoon naief af en toe en kunnen inderdaad veel praten over het vrouwelijke lichaam. Maar uiteindelijk worden ze niet verliefd op je lichaam, je borsten, maar op JOU. zo fackkk deze onzekerheid, en LIVE, LAUGH, LOVE.

  xx

  beantwoorden23 jan 2013 18:51
 10. 60 kip

  En als je 23 bent en je bent letterlijk plat, dus niet klein, maar plat + smal en lang en g1 kont dan is er voor een man toch helemaal niks aan. Daar zit ik dus mee.. kdurf geen verkering te nemen hierdoor:(

  beantwoorden21 jan 2013 19:12
  • 60.1 Miss-sexyleggzzxxx (op reactie van kip ↑)

   Geen zorgen, ik weet zeker dat je knap en getalenteert bent :) als je er over een paar jaar nóg mee zit, kan je een borstvergroting overwegen :)

   beantwoorden22 jan 2013 01:45
  • Als een jongen verkering met je wil is dat echt niet altijd alleen om je lichaam.
   Veel (oudere) jongens zien hele andere dingen in een meisje/vrouw

   beantwoorden22 jan 2013 21:12
 11. 59 Menno

  Oke, ik ga het nu maar heel eerlijk zeggen
  Ja, ik val op vrouwen met ‘kleinere’ borsten.

  Niet verkeerd bedoeld maar ik vind het gewoon mooier…

  Ik ben bebreikbaar op http://www.facebook.com/menno.dejong.142
  Voor wie interesse heeft ;)

  beantwoorden21 jan 2013 07:26
 12. 58 Minimi

  Lieve meiden,,

  Ik snap hoe jullie je voelen,,

  Ik zal eerst ff wat over mezelf vertellen zodat jullie een beeld hebben,
  ik was een meisje, 1,62 klein, cup 70 a 75 B, weeg 49 kilo & was vorig jaar super onzeker… Ik heb vorig jaar een vervelend jaar gehad, ik zat zo diep in de put door me onzekerheid dat ik niks meer durfde., ben dit jaar vriendinnen kwijt geraakt & jongens dumpde me. Ik droeg zwarte kleding, haar vast, wel make up maar op de verkeerde manier… Ik was onzichtbaar.

  Nu
  Ik ben een vrouw, Ben 1,62 groot, Cup 75 B (&ben er super blij mee), Vorig jaar wilde ik me aan iedereen aanpassen en verbergde mezelf.. Nu bn ik een kleurrijk meisje, praat weer zoals ik vroeger ook altijd deed (bn nogal een babbelaar (geen roddelaar)) Durf mezelf te laten zien. Draag niet veel make up en nog krijg ik complimentjes (waarom proberen sommige mensen zicht toch achter de make up te verbergen) Waarom zou ik onzeker zijn? Waarom zouden jullie onzeker zijn.. Iedereen is mooi op zijn eigen manier dat heb ik geleerd. Oke ik ben klein boeien! Oke ik heb geen grote borsten boeien! Maar ik ben mooi zoals ik ben!!

  Voor de meiden onder de 18,, wees jezelf en raak die nooit uit het oog zoals ik deed. Want zelfs een lelijk eendje kan een super mooie zwaan worden..

  Voor de vrouwen boven de 18,, Wees jezelf er is altijd een man die je mooi zal vinden.

  Ik bn vorig jaar met een vertrouwings persoon gaan praten.. en ben mezelf gaan waarderen, mooi gaan vinden. Dat is een aanrader.

  Ik weet niet of het mensen helpt.. Maar dan heb ik het in iedergeval geprobeert..
  Zoals ik al eerder zei ben het met Menno eens & harde worden helpen niet!

  Liefs mij!

  beantwoorden9 jan 2013 11:53
  • Klein is juist schattig (niet lullig bedoeld) ;)

   Thanks Minimi maar de enige reden waarom ik hier reageer is de hoop dat ik in ieder geval weer een glimlach bij iemand op het gezicht kan toveren ;)

   Ik schaam me er niet voor dat ik op ‘kleinere’ borsten val en weet zeker dat ik niet de enige ben. Ik wil gewoon dat iedereen weet dat er genoeg mannen zijn zoals mij.

   beantwoorden10 jan 2013 00:32
  • hihi,,

   Ja voor iedereen is er een jongen,, ik had de hoop ook beetje opgegeven.. maar, ik heb nu een jongen leren kennen die mij accepteert zoals ik ben met me lengte, cup en geklets ;) hij is miss wat ouder schelen 6 jaar maar, daar merk ik niks van.. ik word ouder geschat en hij jonger nou perfect toch :P ,,

   Ik heb geleerd dat jongens niet alleen op je kont of borsten of gezicht vallen, ze vallen op jou helemaal of je nou dik, dun, groot, klein, paars, groen bent als ze je niet leuk vinden dan is hij niet de ware…

   “Een echte man houdt niet van het mooiste meisje van de wereld, Hij houdt van het meisje dat zijn wereld het mooiste maakt!”

   liefsx

   beantwoorden10 jan 2013 11:41
  • Top toch voor je :)

   En helemaal gelijk ;)

   En mocht ie je ooit dumpen dan geef je maar een brul, je lijkt me m’n type wel ;) :p

   beantwoorden11 jan 2013 18:21
 13. 57 Tina

  hey,
  zelf ben ik 16 en ik weet van mij zelf dat ik niet de grootste (1.65m) ben en al zeker niet de magerste (58 kg). dan zou je toch verwachten dat ik grote borsten heb. maar dat is totaaaaal niet zo. mijn beste vriendin en mij zus hebben grote borsten. Mij is dat jammer genoeg niet gegunt. Ik heb een A75. ik vraag mij af of dit een afknapper is voor jongens en of er een methode is om grotere borsten te krijgen zonder onder het mes te gaan.
  ook vind ik dat mijn borsten geen mooie vorm hebben dus ik draag altijd een push-up zodat het er toch beter uit ziet.
  Ik twijfel regelmatig aan mezelf en zou met gemak mijn uiterlijk willen veranderen, maar ja zou dat dan beter zijn??? :p
  Ik ben wel blij dat ik niet de enige ben met dit probleem.

  groetjes Tina

  beantwoorden28 nov 2012 17:23
  • Het zou niet beter zijn.
   en ja push-up is geweldig, maar weet dat jongens gewoon niet op borsten horen af te gaan als iemand je daar niet voor wilt is hij het gewoon niet waard.
   Twijfel niet aan jezelf want dat is het niet waard.
   iedereen is perfect zoals die is geen plastische chirugie nodig of make-up of je haar blondere … dat is belachelijk nblijf jezelf en van de persoon wie je bent gaat echt iemand houde.

   beantwoorden17 dec 2012 23:26
  • ik ben blij dat u er zo over denkt. ik hoop dat jongens niet enkel naar het uiterlijk kijken maar ook naar het innerlijke want een persoonlijkheid zit niet in borsten. ik hoop dat ik ooit iemand tegen kom die in de zelfde situatie zit als ik want daar zou ik zo veel vragen aan willen stellen. ik zelf ga niet op anderen hun uiterlijk af omdat ik zelf vroeger en nu vaak er mee gecofronteerd en gepest wordt/werd. en ik vind die mensen zielig maar toch heeft het een deuk in mijn zelfvertrouwen achtergelaten.
   ik heb veel bewondering voor mensen die zo zeker zijn van zichzelf, ik vraag me echt af hoe ze dat voor elkaar krijgen.

   beantwoorden26 dec 2012 22:28
  • Zelfvertrouwen is inderdaad lastig.
   Maar vergeet ook niet dat pesters vaak ook weinig zelfvertrouwen hebben en daarom maar mee doen met het pesten om zelf niet gepest te worden.

   Weinig zelfvertrouwen is heel normaal, zeker tijdens de puberteit.
   Maar je hebt gelijk, echte schoonheid zit van binnen.
   Ik heb liever een lieve meid die geen (arrogant) fotomodelletje is ;)

   beantwoorden27 dec 2012 00:22
  • das super da gij geen fotomodelletje wilt ma hoeveel andere mense denken daar ook zo over.
   natuurlijk ben ik wel zeer voorzichtig en denk ik bij alles wat ik doe dubbel na dat is wat de jongen die iets voor me voelde nie echt goe vond en hij denkt dat er (na dat hij me gezoent heeft en nadat ik super verliefd werd op hem) geen toekomst meer is voor ons want hij vind dat ik geen initiatief neem en zwak ben omdat ik zelf niets durf te doen ma ik heb nog nooit een lief gehad en ik vind dat redelijk normaal dat niet nog niet weet wat te doen. ik ben redelijk radeloos en weet helemaal niet wat te doen, hij vind ook dat ik mijn ge voelens te weinig toon.
   hij zegt ook altijd dat hij me wilt helpen(omdat hij weet dat ik soms wel twijfel over mezelf)
   groetjes T

   beantwoorden30 dec 2012 00:41
  • 57.5 Liesjuhh (op reactie van tina ↑)

   Ik heb ook echt niet zoveel zelfvertrouwen,
   maar ik heb een hoop geleerd in het leven.
   en er zijn gewoon belangrijkere dingen als grotere borsten hebben.
   en mannen die jou niet kunnen accepteren zoals je bent die zijn je niet waard.

   Wij doen toch ook niet eerst een penis inspectie voor we een relatie aangaan?
   waarom omdat vrouwen meer naar binnenkant van de man kijkt en we liever een man met inhoudt hebben als een man die er van buiten geweldig uitziet maar gewoon een rot karakter heeft.

   Ik heb ook behoorlijke littekens dankzij een aantal exxen die mij hebben af gekraakt om hoe ik eruit zie (voornamelijk me borsten).
   Maar eens draait die knop om in je hoofd, dan denk je als het je daar alleen maar om gaat, kan je beter een andere vrouw zoeken.
   Weet je we hebben onszelf niet gemaakt en niemand kan zijn lichaam kiezen met zijn geboorte…
   en hoe we het ook bekijken, zelfs vrouwen met grote borsten zijn onzeker, die zijn weer bang van ja gaat het wel om mijn persoonlijkheid of is hij alleen bij me vanwege me borsten.

   Iedereen heeft zo zijn ding denk ik dan maar,
   maar het is de kunst je draai erin te vinden.
   en het belangrijkste is het accepteren hoe je zelf bent.

   beantwoorden31 dec 2012 09:20
  • ik ben heel blij dat er iemand is die hetzelfde voor heeft als ik, maar hoe ga je er mee om. ik heb echt het gevoel dat ik nooit ergens ga komen op het gebied van relaties. ik wordt er depressief van en zeker als je constant van die verliefde stelletjes ziet om je heen.
   soms zou ik echt graag weten wat jongens denken en wat ze belangrijk vinden.

   beantwoorden3 jan 2013 00:10
  • 57.7 Liesjuhh (op reactie van tina ↑)

   Mannen kijken vaak meer naar de zekerheid van de vrouw en de manier van hun doen als naar het lichaam.
   Mannen hebben bv liever een vrouw met kleine borsten maar met wel een spontaan karakter die ook zich lekker in het leven voelt staan als dat ze een vrouw hebben met grote borsten die of te zeker zijn van hun zaak of juist ook erg onzeker zijn vanwege andere omstandigheden.

   Mannen denken er niet zo diep op over na zoals wij vrouwen dat doen.
   Wij maken ons druk om ons figuur, borsten, lengte van ons lichaam, ons haar en ga zo maar door.
   Een man kijkt alleen naar of je er verzorgt uitzien, je gemakkelijk kan communiceren en naar je persoonlijkheid.

   Ik snap dat je er erg depressief van wordt, ik wilde paar jaar geleden borstvergroting doen omdat ik het ook erg vond hoe klein ze zijn.
   Ik vind het vaak nog vervelend, maar de risico’s van die operatie alleen maar om grotere borsten te krijgen vond ik het niet waard.
   Daarbuiten vinden mannen natuurlijke borsten vaak beter als silicone ballonnen waarmee ze spelen.

   En ik ben er zeker van ook jij komt een man tegen in je leven die voor jou gaat om wie je bent, om je persoonlijkheid en zich volledig tot je aangetrokken zou voelen.
   Het innerlijk bepaald vaak meer over je toekomst als alleen je buitenkant,
   en als een man zich alleen op je uiterlijk neerstort is hij jou respect een aandacht niet waardig.

   Jij bent net als iedereen ook een mens en niemand is perfect,
   want wat jij perfect vind is in de ogen van je buurvrouw al anders en aan de andere kant van de wereld is het onmogelijk.

   beantwoorden4 jan 2013 12:53
  • hey, ik ben blij dat er iemand is met de zelfde situatie als mij, maar ik heb soms echt het gevoel dat ik nooit echt een relatie zal hebben. ik wordt ook depressief als ik verliefde stelletjes zie en ik kom er echt ook slecht van want ik ben nu ook omringd met vriendinnen die een lief hebben en ik heb echt het gevoel dat ik niet echt meer een deel van het groepje ben. want ze zijn ook constant bezig met hun relatie en dat is echt deprimerend.

   beantwoorden3 jan 2013 00:15
  • 57.9 MissAdidas (op reactie van tina ↑)

   Hey Jongens!!!! Ik ben ook MEEEEEEEEEGAAAAAAA gepest en onzeker omdat ik geen grote borsten heb :( (AA75) maar: GEEN PANIEK. Zoals je ziet vallen er veel jongens alleen op uiterlijk, alleen van die “bad boys” aka losers, vallen op dikke tieten, en dat zijn vaak relaties van maar 3-4 dagen. Ik heb momenteel een hele lieve vriend, waarmee ik het heel goed kan vinden <3 nog steeds: GEEN PANIEK XD ,

   beantwoorden3 jan 2013 01:37
  • 57.10 MissAdidas (op reactie van MissAdidas ↑)

   En zoek AFLEIDING, zoek dingen die je zelfverzekring geven :) Ik heb misschien AA75, maar ik ben wel gescout door modellen bureau Paparazzi, en ben nu ook Miss Adidas!! Dus zo zie je maar weer, een goede houding en een verzorgde look brengt je ook heel ver ;)

   beantwoorden3 jan 2013 01:38
  • maar om model te zijn moet je wel weer mager zijn en dat is bij mij niet het geval. ik heb namelijk zeer brede heupen en dikke billen. wat ik ook doe deze gaan niet weg omdat het in de familie zit :s
   dus dat zit er in mijn geval niet in.

   wel bedankt voor je reactie

   beantwoorden4 jan 2013 00:45
  • 57.12 Meisjeuitbrabantxxx (op reactie van tina ↑)

   Nog steeds is het niet weg gelegd, mijn oma en moeder hebben cup F, en ik heb ook maar een A ;) — En by the way, niemand heeft de maten van een model, zoiets heet een special model en die zijn er in alle vormen en maten ;)

   beantwoorden4 jan 2013 04:13
  • En nog wat: Meiden, ik word ook gepest om mijn borsten , naja, als ik die had. Ik krijg ook van die klote opmerkingen zoals: op welke rug slaap jij of, je bent zo lelijk, kan je niet beter zelfmoord plegen? Dan ben ik natuurlijk depresief, ik bedoel, ik trek voor geen GOUD een bikini aan, maar dan heb ik: “Die meiden zijn gewoon jaloers, jaloers omdat zij geen Fotomodel zijn, of Miss Adidas.” Dat klinkt wel een beetje cockerig, maarja. Meiden, laat je leven niet daar je cup verpesten, leef je leven, doe wat je het liefst doet, en focus je op je passie!!! Xxx p.s graag gedaan Tina ;)

   beantwoorden4 jan 2013 04:20
  • Lieverd,
   Ik zou mn handjes dicht knijpen met een meisje met brede heupen en een goeie kont ;) maak je niet druk, jouw mannetje komt vanzelf

   beantwoorden4 jan 2013 04:24
  • Deze was voor Tina ;)

   beantwoorden4 jan 2013 04:29
  • 57.16 Liesjuhh (op reactie van Menno ↑)

   whahahah ja die konte mannen heb je ook nog idd :P
   die zijn meer geintereseerd in heupvorming en de kont…
   Dan maken de borstmaten toch niet meer uit?! (A) hahaha

   beantwoorden4 jan 2013 12:59
  • yeah, ik hoop echt dat ik de juiste persoon vind. al bij al valt het wel mee en het voelt echt goed om es over dit onderwerp te praten met anderen. ik denk dat er mensen zijn die het erger hebben maar ja in onze maatschappij is het uiterlijk nu eenmaal belangrijk.
   nooit gedacht dat er zoveel geweldige mensen gingen zijn die op mijn probleem gingen reageren.
   jullie zijn echt geweldig. thankts guy’s!
   ik hoop echt dat iedereen gelukkig mag zijn en ik hoop ook dat ik iemand ontmoet met de zelfde gedachtengang als Menno. :p

   beantwoorden5 jan 2013 01:21
  • 57.18 Liesjuhh (op reactie van tina ↑)

   Het is idd een opluchting om je niet alleen te voelen met dit,
   want met vrienden of familie hier over praten doe je ook denk ik niet zo snel.

   en meid ik gun je echt een man die jou accepteert zoals je bent,
   en het idd in deze maatschappij kijkt men alleen naar het uiterlijk, maar dat neemt niet weg dat je ook met je innerlijke schoonheid mag stralen.
   Dat maakt een mens vaak mooier als de omhulsel waarin je leeft.
   En ik denk dat er bij jou wel degelijk innerlijke schoonheid zit die op het punt staat zichzelf te ontplooien en te uiten.

   Doe wat goed voelt, en volg altijd je hart meid, en je komt er zeker wel.
   Ik heb nu ook een lieve vriend die mij accepteert zoals ik ben…die zegt heel vaak dat ik mooi ben, ookal geloof ik dat niet zovaak :P …ik waardeer de moeite en de kracht die hij erin steekt om het mij te laten geloven enorm.

   beantwoorden5 jan 2013 01:30
  • ik voel me gewoon al zelfverzekerder en gelukkiger door het feit dat ik niet de enige ben. en ook omdat er mensen zo positief over na denken.
   ik vraag me echt af hoe het komt dat we in het dagelijkse leven niet zulke geweldige mensen ontmoeten. want toe ik hier een reactie plaatste was ik echt down en nu voel ik me helemaal opgebeurt.
   ik kan jullie niet genoeg bedanken.

   beantwoorden8 jan 2013 19:52
  • Hoi Tina,

   Ze zijn er echt wel hoor ;)
   Alleen is het als je ‘jonger’ bent als jongen stoerder om over ‘grote’ borsten te praten met je vrienden.
   Zelf heb ik me daar vroeger ook echt wel schuldig aan gemaakt en dat terwijl ik smoor verliefd was op een meisje uit m’n klas die zelf ook geen grote borsten had ;)

   Ik ben ook geen heilige, ben alleen wat verstandiger geworden door de jaren heen :)

   Blij dat het je wat opgevrolijkt heeft

   beantwoorden8 jan 2013 19:58
  • hey, ja ik begrijp ook wel dat je je gewoon stoerder wilt voordoen. bij mijn vriendinnen is dat ook zo dat we zeggen van ja mijn vriendje moet er zo en zo uitzien maar eigenlijk kan me dat niet schelen. ik heb nu een jongen leren kennen en hij is heel lief en zo maar mijn vriendinnen zeggen dat hij echt wel geen goede looks heeft maar ik vind hem leuk zoals hij is. mijn beste vriendin haar lief mag dan wel knap zijn maar hij heeft dan ook wel een vreselijk karakter. en zo iemand moet ik ook weer niet.
   enkel snap ik die gast dat ik heb leren kennen niet goed. ik ken hem al heel mijn leven en we hadden elkaar al zeker 5 jaar niet meer gezien en we zijn elkaar vorige zomer tegen gekomen en regelmatig met elkaar gaan afspreken. het klikte. we zijn dan nu echt wel goed met elkaar op geschoten( op intiem vlak dan) en mijn vriendinnen vroegen van: zijn jullie nu een koppel. maar ik wist dat niet en ik vroeg dat dan of we nu een relatie hadden en hij zei van: ik maak het niet graag officieel omdat bij mijn vorige relaties dat alles verpest heeft en dat alles daar achter saai geworden is. dus weet ik nu niet goed wat ik er nu van moet denken. enig idee wat hij bedoeld wilt hij nu niet dat ik zijn vriendin ben???

   beantwoorden8 jan 2013 23:10
  • Hoi Tina,

   Ik ben blij voor je dat je iemand tegen bent gekomen die lief voor je is.
   Helaas kan ik je niet helpen met wat hij precies bedoelt.

   Het lijkt me wel tijd voor een goed gesprek tussen jullie twee om voor jullie beide duidelijk te krijgen hoe het zit.

   Duidelijkheid en eerlijkheid in een relatie is het aller belangrijkste.

   Ga er gewoon eens rustig met elkaar zitten en praat hier over.
   Dat lijkt mij het slimste ;)

   beantwoorden8 jan 2013 23:54
  • ja dat is misschien wel waar. zal ik zeker doen. dank je wel.

   beantwoorden9 jan 2013 15:03
  • 57.24 Liesjuhh (op reactie van tina ↑)

   Ja ach mensen schuilen zich graag door andere te beledigen.
   de mensen die de grootste monden hebben zijn het meest onzeker over zichzelf.
   Kijk ik ben nu 1,57m ik weeg 41 kilo en mijn borsten worden steeds kleiner…,maarja boeien ik heb me dingen meegemaakt waardoor ik ben afgevallen enzz…en ja wat een gozer van mij vind of zit te zeiken : had je maar grotere borsten (<–is vaak tegen mij gezegd door exxen.) Joh dan gaa je toch opzoek naar je ideale meissie…maar wees dan ook een vent om mij te verlaten ipv mij aan het lijntje te houden…. En ja ik ben niet blij met mezelf, vind mezelf te ligt wegen en daarbij is me buik ook lelijk geworden door me zwangerschap, ik heb kleine borsten en ga zo maar door. Maarja ik ben zoals ik ben, ik heb iets aan me buik geprobeerd te doen maar dat is gewoon overtollig huid wat niet meer strak wil trekken, qua borsten ja ze zijn zoals ze zijn en lengte kan je ook niks aan veranderen..en verder ja is het gewoon zo je moet met jezelf leren leven en jezelf accepteren zoals je bent en eruit ziet…Dat is eenmaal niet altijd makkelijk maar het is wel het beste om te doen.
   En van me buik accepteer ik want me kind is mij het meeste waard in het leven en dit is puur een herinnering aan de tijd dat hij in mijn buik gezeten heeft.

   Ben blij dat je je niet meer zo eenzaam hierin voelt, dat heb ik nu dus ook hahaha…dus snap je wel :D …Nu op naar een zekere toekomst en gewoon jezelf accepteren zoals je bent!
   En er veel over praten als het je dwars zit, praten lost al meer dan 75% van je problemen op ook op dit gebied :)

   beantwoorden13 jan 2013 15:40
  • Dus meisjes met grote borsten hebben slechte relaties? …

   beantwoorden27 jan 2013 20:55
 14. 56 Liesjuhh

  Ik ben een vrouw van 21 jaar,
  heb een cub maar die niet bestaat en soms een cub-A.
  Ik heb in de loop der jaren geleerd dat uiterlijk niet het belangrijkste is.
  Of een vrouw nou cub a, b, c of D heeft, een vrouw blijft voornamelijk ontevreden over haar lichaam.

  you don’t have to be the most beautiful,
  You don’t have to have the perfect body,
  As long you believe in yourself and stay true to yourself,
  you have the most beautiful in the world already won.

  Simpel weg, ik heb een zoontje waar ik trots op kan zijn, ik ben bezig met leven i.p.v me elke dag druk te maken over me borsten, klinkt raar maar je hebt maar 1 leven…moet je dat echt verspillen vanwege je eigen borsten?

  Ik was erg onzeker van me 14 tot me 19e.
  Toen ik zwanger werd was ik 19, en ga je zo anders in het leven staan.
  Vrouwen wees toch een trots op wie je bent ipv wat je in je bh hebt zitten.
  Een man die jou niet kan accepteren is jouw respect niet waardig!;)

  <3

  beantwoorden27 nov 2012 00:49
  • groeiden je borsten toen je zwanger werd?

   beantwoorden5 jan 2013 14:47
  • 56.2 Liesjuhh (op reactie van Sara ↑)

   van a naar op laatst van zwangerschap C..maar na de bevalling waren ze echt binnen 1 week weer net zo klein als daarvoor. en is ook bij vrouwen verschillend omdat dat met je hormoonhuishouding te maken heeft, sommige vrouwen hun borsten groeien helemaal niet.

   beantwoorden7 jan 2013 21:06
 15. 55 T

  hallo allemaal, zelf ben ik een vrouw van byna 22jaar.
  ik begryp eigelyk iedereen die hier iets op geschreven heeft.
  toch zit ik inderdaad zoals sommigen van jullie met een gigantisch probleem, niet alleen ik, maar ook myn vriend lydt hier enorm onder.
  ik heb een B-cup/C-cup. ik voel me hier verschrikkelyk onzeker mee, weet nooit wat ik aanmoet, heb vriendinnen met grotere cupmaat… maar vooral: die constante vraag aan myn partner: vind je myn borsten wel goed, zie je die vrouw haar borsten niet liever, zie je me graag naakt, noem het allemaal maar op. Dag na dag. Geen dag gaat voorby zonder dat ik dat in myn hoofd heb. ik sta ermee op & ga ermee slapen.
  Gelukkig heb ik een vriend wat me vaak zegt hoe mooi ik ben & hoe mooi myn borsten zyn. ik weet dat hy dat meent. & toch kan ik niet ophouden met myn vragen te stellen.
  1ding weet ik wel, door zo te blyven doen gaan we onze mannen/jongens (eender wie) wegjagen die het net goed met ons voorhebben. die ons graag zien om wie we zyn & hoe we zyn. het is tyd dat ik, maar ook jullie allemaal, accepteren dat we zo zyn, er ies niets mis mee, groot of klein, we zyn allemaal perfect zoals we zyn.
  Volwassen mannen, die leren je dat schoonheid vooral vanbinnen zit & dat daardoor de buitenkant alleen maar mooier word. want met een goede man, die alles goed vind aan jou, ongeacht wat jy zelf denkt, kan je tenminste oud worden.

  hoop dat sommigen hier tenminste iets aan gehad hebben.
  en sorry, maar sommige meisjes hier op deze blog van 10jaar enzo weten echt niet, waarover ze spreken. Je bent nog niet volgroeit. ik had helemaal niets tot myn 17de. DAN mag je klagen.

  lieve groetjes

  beantwoorden16 nov 2012 20:16
  • Prachtig gezegd!
   Ben nu 17 en heb amper een A’tje :/
   Ik hoop dat ik ooit zo’n vriend als die van jou vind ;)

   beantwoorden23 nov 2012 20:55
  • Die komt er vast wel ;)
   Er zijn genoeg jongens die er geen probleem mee hebben.

   A is ook prachtig!

   beantwoorden24 nov 2012 01:28
  • Debs, ik ben er zeker van dat je zo iemand tegen komt.
   Als een jongen goed voor je is & je mooi vind zoals je bent,
   dan ben je pas een gelukkige vrouw.
   Ik denk dat elke vrouw wel wat onzeker is, maar daarom heb je een man nodig, geen jongetje (:p) die je laat zien hoe speciaal je wel bent !!! :D

   liefst T

   beantwoorden27 nov 2012 14:25
 16. 54 mae

  Borsten borsten borsten… waarom hebben we ze eigenlijk ? Allereerst natuurlijk voor het voeden van babies…dat is de daadwerkelijke reden dat we ze krijgen. Maar uiteindelijk is het ook een lustobject.

  Of je nu een A cup hebt of F, maak je geen zorgen, zeker als je jong bent hoef je je geen zorgen te maken. Toen ik de leeftijd van 15/16 had, had ik een 75D (en nee, absoluut niet mollig of dik, slank, maar met grote borsten).. nu 8 jaar verder ben ik in het bezit van een 75B. Dus je kunt hopen wat je wilt, het wilt niets zeggen als je 13/14 bent en je hebt AL een C-cup. Dit kan zomaar weer veranderen naar een kleinere cup en dit geldt ook andersom.

  Jongens die er over klagen of flauwe opmerkingen maken zijn vaak zelf onzeker, en weten niet goed hoe en wat omdat ze zelf nog op ontdekking zijn. Wellicht vervelend voor jou, maar laat het je niet kleineren maar wees trots op wie je bent en wat je hebt, dit zal je dan ook uitstralen en maakt je nog mooier als dat je al bent.

  beantwoorden18 okt 2012 12:28
 17. 53 D

  Hallo allemaal.

  Ik ben een jongen.
  En mijn vriendin zit ook met dit probleem.
  Onzeker.

  Maar ik heb er geen problemen mee.
  Ik vind haar mooi zo als ze is!!
  Ze hoeft voor mij ook niet te veranderen.

  En voor de meiden hier heb ik een ding te zeggen….
  Wees je zelf, en dan komt er altijd wel iemand je jou mooi vind voor wie jij bent!

  Ps 50% van alle jongens zeggen dat ze het niet mooi vinden vanwegen hun vrienden!!!!

  beantwoorden16 okt 2012 08:56
 18. 52 MM meisjee

  Hoi hoi,

  Ik ben een meisje van 19 en heb ook niet zulke groters en het klopt dat je meestal tegen meiden opkijkt die dat wel hebben…
  Maar onzeker er over worden is ‘Absoluut’ niet nodig, jullie denken vast ook jij kan makkelijk praten maar dat is echt niet zo! Want ik zit er ook zeker af en toe mee…

  Gelukkig heb ik een vriend die me dan vertelt dat het anders is!
  Maar inderdaad leuk vind hij het vaak niet.

  Ik wil in iedergeval Bryan en menno zeggen dat ik het top vind dat er jongens zijn die ook erover mee willen praten en het best begrijpen! En in mijn ogen hebben jullie beide groot gelijk.
  Ik vind persoonlijk Bryan helemaal niet zo bot, het moet ook gewoon zo gezechd worden… Hou op met onzeker zijn er zijn zoveel meer dingen waar je je druk om moet maken, en ja als je tevreden bent over jezelf, dan straal je het zeker uit!
  En Menno ik vind het lief dat je erom denkt, zo hoort het ook!

  Maar ik als (Heus ook een onzekere dame) vind ook dat het afgelopen moet zijn..
  Ik vind altijd iedereen mooi, gewoon zoals hij of zij is!

  Zowieso dikke respect voor al de gentlemen die zich op een positieve manier willen helpen hierop.)

  Dames wees trots op je boobies;) Maak niet uit klein, middel of groot, jij bent jij en dat heeft de wereld nodig! En ja de meeste jongen:P

  Ennnn De jongere meiden onder mij, jullie zijn nog zo jong!
  Soo don’t worry er kan zeker nog van alles gebeuren.

  Mijn tip: Eet goed, blijf fit en geniet elke dag!! Het gewenste resultaat zal er zeker zijn.
  P.s. Er zijn workouts voor bepaalde vormen krijgen als je dat echt een must vind)

  Roger out;)

  beantwoorden13 okt 2012 13:39
 19. 51 jj

  Ik ben een dame maar ik weet echt wel dat als je serieus iemand wilt vinden je ZELFVERZEKERD moet zijn. Een zelfverzekerde chick met 70b die er zelfverzekerd en vrolijk en open is lijkt mij mooier,vrouwelijker en sexyer dan een meisje met grotere borsten die er als een aardappelzak bijstaat onzeker te wachten op weet ik veel wat voor verkeerde aandacht.

  beantwoorden3 okt 2012 20:58
 20. 50 bryan

  lieve dames, ik vraag me af of jullie wel eens naar een meisje zijn gestapt met grote borsten om te vragen of ze zo zelfzeker zijn. Dit omdat ik een goede vriendin ken die veel te grote borsten heeft en zij zou maar wat graag willen dat ze minder grote borsten had. Het is een last volgens haar. En geloof het of niet, zoveel meer aandacht als andere dames krijgt ze niet, het enige wat opvalt is dat zij de show offs krijgt, jongens die een grote mond hebben en stoer doen, en die jongens wil geen enkele dame toch? Wij jongens kijken eerder naar hoe jullie zijn, als jullie zelfvertrouwen hebben ben je veel aantrekkelijker, waarom? wij jongens worden zo ziek van jullie onzekerheid

  zoals ik eerder al zei

  you don’t love a girl because she is beautiful,
  she is beautiful because you love her.

  mijn tip, wees nu eindelijk eens tevreden met wie je bent, als je dat uitstraald, dan komen de jongens met grote getallen op je af, en heb geduld, geduld is een schone zaak

  beantwoorden2 okt 2012 23:20
  • Bryan,

   Ik begrijp wat je bedoelt maar vind het jammer dat je de zin ‘wij jongens worden zo ziek van jullie onzekerheid’ gebruikt. Ik kan me daar namelijk helemaal niet in vinden.

   Jij hebt geen borsten dus kan je het ook niet 100% begrijpen.
   Iets subtieler graag ;)

   beantwoorden2 okt 2012 23:29
  • menno,

   wij hebben geen borsten, wij hebben een leuter. Niet hetzelfde iets, wel dezelfde onzekerheid. Dus 100% begrijpen misschien niet, maar met 99% kom ik aardig in de buurt.

   Jij kan je er niet in vinden, dus je wilt me zeggen dat als je een vriendin hebt die onzeker is dat je het geweldig vindt? dat je het kan hebben dat je 4x per dag moet horen hoe onzeker ze is ondanks de miljoenen keren dat je aangeeft hoe mooi ze is?

   en ik ben zo subtiel mogelijk, ik ben nu eenmaal recht door zee, en daar hebben die meiden hier meer aan dan het zwakke gebabbel van de meeste jongens die ik hier zie.

   ik heb meerdere onzeker exen gehad, stuk voor stuk zijn die relaties heel moeilijk vol te houden door diezelfde onzekerheid.
   weet je hoe het is, om zielsveel van iemand te houden, maar gek te worden omdat ze zichzelf gigantisch afkraakt omdat ze vindt dat haar borsten niet groot genoeg zijn?
   heb jij ooit wel eens gemerkt hoe ontzettend jij daar onder lijdt als vriend zijnde
   en al deze dames zouden dat eens moeten beseffen, ze hebben met hun onterechte onzekerheid niet alleen zichzelf, hun vriend/man lijdt er net zo onder

   al die meiden die klagen zouden eens in onze schoenen moeten staan, hoe zouden hun het vinden als we lopen te zeuren dat onze leuter niet groot genoeg is, ze zeggen miljoenen keer dat het wel groot genoeg is, en nog blijven wij onzeker…je moest eens kijken hoe snel we dan de laan uit worden gestuurd

   voor de duidelijkheid, ik ben tevreden met hoe ik ben en met wat ik heb!

   beantwoorden2 okt 2012 23:38
  • Nou laten we het er op houden dat wij er anders over denken.

   Ik zou me niet ergeren aan een vriendin die zich niet helemaal zeker voelt.
   Zou haar juist proberen te helpen daar over heen te komen, ook al is dat niet altijd makkelijk.

   Maar goed, wij komen er niet uit denk ;)
   Maar blijf je verhaal hier vertellen als je het gevoel heb dat je er iemand mee kunt helpen wat dat is nooit verkeerd, daarom doe ik het ook

   beantwoorden2 okt 2012 23:44
  • menno, wij zitten op een lijn hoor
   ik geef geen relatie op omdat ze onzeker is, als vriend zijnde hoor je haar juist eroverheen te helpen, wat alleen niet gaat als ze dat zelf niet wil

   de reden alleen dat ik zo fel kan zijn op vrouwen die klagen over hun borsten, is omdat ik mijn ex zelfmoord heb zien plegen om precies dezelfde reden, ze was zo onzeker en ze voelde zich zo lelijk dat ze van het schoolgebouw is gesprongen. Ik wens geen enkele dame hier dat toe, en ben daarom hard in mijn woorden!

   beantwoorden2 okt 2012 23:52
  • Als dat echt zo is vind ik dat heel erg voor je.
   Ik geloof alleen niet dat je op deze site met ‘harde’ woorden iemand helpt.

   beantwoorden2 okt 2012 23:56
  • Brayn, ik vind dat je wel wat vriendelijker mag doen.
   Veel meisjes die hier opkijken zijn erg onzeker en kan zoiets best hard aankomen, je word niet zo 1..2..3.. zeker van jezelf daar gaat tijd overheen.

   Ik ben een meisje van 18 en was vorig jaar mezelf kwijt was zo onzeker dat ik me op de achtergrond ging stellen bijv. bij fotoos achter de mensen gaan staan zodat ik er neit opkwam nu een jaar later bn ik tevreden met mezelf.. heb cup 75B en ben er tevreden mee..

   & teveel zelfvertrouwen is ook neit goed ik ben het met menno eens. Harde woorden helpen niet..

   beantwoorden3 okt 2012 12:02
  • Inderdaad! En Bryan, jongens kunnen ook wel onzeker zijn over hun ‘leuter’, maar zij kunnen het tenminste wegsteken. Wij meisjes kunnen dat niet. Ik voel me trouwens nooit onzeker als ik een dikke trui aan heb. Het is pas lastig met een topje of als je een bikini aanmoet :/

   beantwoorden3 okt 2012 16:14
  • Helemaal gelijk.
   Ik ben blij dat je er vrede mee hebt gevonden, 75B is prachtig geloof me

   En dank je dat je het met me eens bent ;)

   beantwoorden12 okt 2012 01:33
  • Ik zeg 99% is grote onzin. Borsten zijn zo goed te zien al helemaal in de zomer….. Als iemand geen borsten heeft weet je het meteen. En ook nog eens: het vult vaker kleding mooier dan plat het is ook voor een vrouw een vrouwelijker gevoel. Een kleine leuter tja.. die ziet een meisje pas (nette meisjes en meisjes die serieus een relatie wille) als die al helemaal verliefd is en dat scheelt qua opmerkingen wel! Jongens zeggen zo vaak bot dat een dame geen borsten heeft, ik heb zelf dan wel 70d maar ik vind het zo onaardig en debiel overkomen. En als andere zeggen dat hij een kleine heeft weet je het alsnog niet zeker omdat ze daar meestal over grappen.

   beantwoorden3 okt 2012 20:55
  • jongens hebben wel degelijk borsten alleen die vormen zich niet zo als bij de dames

   beantwoorden15 okt 2012 09:19
Reageer op “Waarom mannen kleine borsten mooi vinden”