Lippenstift tips voor de rijpe huid

dinsdag 18 sep 2012 / 0 / Beauty en Make-up Tips

Lippenstift tips voor de rijpe huidLippenstift tips voor de rijpe huid zijn eenvoudig maar effectief! Lees maar even mee. Roze lippenstift is altijd een schot in de roos en een kleur die niet donkerder of lichter is dan de kleur van je lippen. Er zijn nog meer regeltjes over lippenstift die je leven veel mooier kunnen maken. Iedereen staat geweldig met de juiste kleur lippenstift. Het is niet alleen goed voor de schoonheid maar ook het zelfvertrouwen wordt er beter door!

Roze lippenstift bij een lichtere huid

Roze lippenstift bij een lichtere huidCharla Krupp bespreekt in haar boek "Zo zie je er niet oud uit", dat veel dames de roze route op moeten. Bij een lichte huid is een lippenstift in een abrikoos-teint te proberen, ook het lichtroze en lichte koraalkleuren.

Vrouwen met een middelbruine huidskleur kunnen iets donkerder gaan.

Donker-paarsachtig, chocolade of donkerrood is erg mooi bij dames met een donkerdere huid.

Probeer veel kleuren om de goede te vinden

Niet zeker welke kleur lippenstift goed bij jou past? De beste kleur is meestal een tint of twee donkerder dan de natuurlijke kleur van je lippen.
Probeer eens in een beauty winkel verschillende kleurtjes en laat je adviseren door een goede vriendin of door het personeel. Lippenstift shoppen is als het zoeken naar een goede bril. Je begint met heel veel verschillende en uiteindelijk houd je er nog een of twee over.

Ja! Je kan fel en opvallend gaan

Terwijl donkere kleuren verschrikkelijk kunnen zijn bij een bepaalde huidskleur, kan een felle kleur lippenstift enorm mooi staan.

Felle lippenstift is erg mooi op dames met een bril. Het felle neemt de zwaarte van de bril een beetje weg.
Onthoud gewoon om de rest een beetje subtieler te houden bij het dragen van felle lippenstift omdat je er anders als een clown kan uitzien.

Moet je voor gloss of mat gaan?

  • Iedere vrouw heeft een goede gloss nodig. Een gloss trekt de aandacht naar de lippen en zorgen ervoor dat de lippen dikker lijken.
  • Een lipgloss is zeker mooi in de zomer met een mooi bruin kleurtje.
  • De beste lippenstift zijn de long lasting varianten waar je eerst een kleurtje en daarna een gloss aanbrengt. Heel mooi en het blijft urenlang zitten.

Verschillende seizoenen

Sommige vrouwen denken dat ze in de winter andere lipstick moeten dragen dan in de zomer. Dit is niet nodig omdat rood er bijvoorbeeld in de zomer net zo mooi uitziet als in de winter.
Gebruik wel een lippenbalsem onder je lipstick in de winter.

 

Is er een verschil tussen dure en goedkope lippenstift?

Dure lippenstift is er te vinden in meer kleuren en blijft over het algemeen mooier zitten. Toch kan je met goedkopere lippenstift ook enorm veel geluk hebben. Vaak betaal je ook voor het merk en de verpakking.

Lipliner nodig of niet?

Een lipliner in dezelfde kleur als de lippenstift is het geheim tot een kleur die veel langer blijft. Zorg ervoor dat het lijntje in de lippen is en niet erover.

Hopelijk heb ik enkele dames een beetje geholpen met dit artikel. Voor persoonlijk advies mogen jullie altijd mailen of het reactieformulier gebruiken.

Bekijk ook de veertig en vijftig plus kapsels!

Reageer op “Lippenstift tips voor de rijpe huid”