Dr. van der Hoog Madley Mango Melon gezichtsmasker

maandag 15 apr 2013 / 0 / Beauty en Make-up Tips

dr-van-der-hoog-gezichtsmasker-madly-mango-melon-10ml-19618214Mango en meloen zijn twee verkoelende ingrediënten die wonderen doen voor een mooie huid. Het verfrissend gelmasker van Dr. van der Hoog doet zijn werk snel en effectief. Het is voor mij traditie om het te gebruiken voor de zomer begint. Het is namelijk een gezichtsmasker met een vochtregulerende werking, je huid wordt dus minder trekkerig, en door de vitamine B5, krijg je een mooiere tint.

Dr. van der Hoog Madley Mango Melon

Madley Mango-Melon dus, dat is de naam van dit gezichtsmasker. De ingrediënten zijn niet natuurlijk te noemen, toch doet dit masker haar werk goed.

De huid wordt namelijk gekalmeerd, dit werkt goed na een hete dag, of om je huid voor te bereiden op de zomer.

Meloen en mango voor de huid

Zit je niet te wachten op een onnatuurlijk gezichtsmasker van Dr. van de Hoog? Er zit wel een kern van waarheid in het feit dat mango en meloen boordevol anti-oxidanten zitten, tevens is het een geweldige toner voor de huid!

Het verkleind poriën dus, en zorgt voor een mooiere huidskleur. Je kan ook gewoon de maskers van Dr. van de Hoog namaken op een natuurlijke manier!

Zelf een lekker gezichtsmasker maken

We nemen een halve mango, een achtste meloen, voeg hier eventueel wat yoghurt aan toe, en blenden maar! Dit kan je een twintig minuutjes laten intrekken op een gereinigde huid.

Dr. van der Hoog Madley Mango Melon ervaring

Hoewel dit gezichtsmasker verre van natuurlijke stoffen bezit, ben ik er toch enthousiast over. Mijn huid is duidelijk opgeknapt maar of dit nu door de hydratatie komt, of door de vitamine B5. Je moet geen aardverschuiving verwachten, maar de huid zal zachter en gezonder aanvoelen.

Het is door de gelvorm een beetje moeilijk aan te brengen.
Dr van der Hoog maskers zijn tenminste betaalbaar en makkelijk, ik gebruik het al vanaf een jaar of vijftien, en het blijft een van de meest geliefde merken.

Reageer op “Dr. van der Hoog Madley Mango Melon gezichtsmasker”