Magnetische nagellak

zondag 18 nov 2012 / 0 / Beauty en Make-up Tips

Magnetische nagellak zwartMagnetische nagellak is al een tijdje te vinden maar tot op heden was het gewoon duur in de aanschaf. Nu is er sinds een tijdje goedkope magnetische nagellak te vinden van Essence. Deze werkt best goed maar gelukkig is er nu een nog betere optie: Magnetische nagellak van de Actionshop! De magnetische nagellak is van Max en te vinden in verschillende kleuren. Probeer gewoon eens wat uit met magnetische nagellak om tot een leuk resultaat te komen.

 

Hoe breng je de magnetische nagellak aan?

De magnetische nagellak breng je altijd aan met een base coat. Dit is om ervoor te zorgen dat er zich een patroon kan vormen op een gladde oppervlakte (de base coat). Breng een laagje aan en daarna begint de magie!

Ge met het bijgeleverde magneetje zo dicht mogelijk langs je nagellak om een figuur of patroontje te krijgen. De truc is dat dit op verschillende manieren mogelijk is.

Van boven naar onder, van links naar rechts. Dichterbij en dan steeds verder af. Er zijn veel mogelijkheden en je kan ook prachtige twee kleuren magnetische nagellak maken!

Magnetische nagellak zwart mooi

Twee kleuren magnetische nagellak

Magnetische nagellak aanbrengen twee kleuren Magnetische nagellak aanbrengen

Breng een paars en een blauw kleurtje naast elkaar aan. Gebruik de magneet om er verschillende vormen in te krijgen.

Magnetische nagellak twee kleurenMagnetische nagellak howto

Zet een gouden streepje over het midden. Gebruik een nail art pen of een andere creatieve methode om er zwarte stippen op te zetten.

Magnetische nagellak gouden streepMagnetische nagellak stipjesMagnetische nagellak twee kleuren met goud

Het resultaat is heel mooi en stoer!

Fotocredit en filmpje youtube

Reageer op “Magnetische nagellak”