Make-up trends 2010

zondag 20 dec 2009 / 1 / Beauty en Make-up Tips

De Make-up trends van 2010 zijn leuker dan ooit en vooral tijdens de feestdagen is het leuk om extra tijd aan je uiterlijk te besteden. Doe eens mee met de make-up trends of steel gewoon een paar leuke ideeën. We zullen je leuke voorbeelden laten zien van zowel felle als natuurlijke make-up met instructies erbij over hoe je de make-up moet aanbrengen. Make-up trends hoeven namelijk helemaal niet schreeuwerig te zijn en iedere trends is nog toepasbaar op allerlei manieren.

Bright queen make-up trends 2010

canstockcanstock

Canstock

De make-up trends 2010 die vooral terugkomen zijn toegepast met felle, frisse kleuren. Bij het aanbrengen is erop gelet om een keuze te maken tussen waar het accent gelegd moet worden. Er wordt dus nooit felle oogschaduw, lippenstift en/of eyeliner aangebracht. Door het accent bijvoorbeeld alleen maar op de ogen te leggen, blijft het natuurlijk en fris. De oogschaduw wordt aan de buitenkant aangebracht om een vlottere look te krijgen.

Ice princess make-up trends 2010

Shutterstock

Shutterstock

canstockcanstock

Canstock

Koele, glanzende tinten zijn make-up trends 2010. Het staat fris en prachtig. Het vergt enige oefening om je zo op te maken als op de plaatjes. Neem er altijd de tijd voor. Goede materialen zijn het halve werk.

Natural Beauty make-up trends

Shutterstockcanstock

Shutterstock/Canstock

shutterstock_62707843

Shutterstock

De natuurlijke look zijn make-up trends die voor altijd blijven. Zie er zo geweldig mogelijk uit met zo weinig mogelijk accenten. Deze look is gepast voor iedere leeftijd. Breng een natuurlijke gloss aan op je lippen. Gebruik een lichte make-up die het dichts bij je eigen huidkleur komt. En mascara zonder klonters. Verzorgde wenkbrauwen zijn een must bij de meeste make-up trends.

ShutterstockCanstock

Shutterstock/Canstock

Splash Chique make-up trends

Leg het accent boven of juist net onder je ogen en kies eens een natuurlijke look gecombineerd met een felle kleur. Deze make-up trends 2010 draaien vooral om het plezier.

1 reactie op “Make-up trends 2010”
  1. 1 kiki

    mooi mooi

    beantwoorden22 jan 2010 19:11
Reageer op “Make-up trends 2010”