Zo word je een natuurlijke schoonheid

donderdag 22 mrt 2012 / 0 / Beauty en Make-up Tips

Zo word je een natuurlijke schoonheidUren bezig geweest om naar een feest te gaan? Krijgt er iemand anders meer complimenten? En vaak degenen die er niets voor hebben gedaan! Dit terwijl je outfit al maanden lang klaarligt,  je kapsel is perfect, en de make-up is smetteloos!  We proberen er mooi uit te zien maar soms is het resultaat te kunstmatig. De mooiste schoonheid is: die van nature. Natuurlijke schoonheid haal je niet uit een potje.

Natuurlijke schoonheid, de media, en mannen

In de media worden we dagelijks gebombardeerd met schoonheids idealen die helemaal niet natuurlijk zijn. Vaak worden foto's bewerkt samen met de belichting en make-up voordat het als "gewoon" plaatje verschijnt.

Toch zien de meeste mannen het allerliefste natuurlijke schoonheid in een vrouw. Vrouwen kunnen beter zichzelf zijn dan iemand die er perfect uitziet tot de volgende ochtend.

Dit zijn tips om je natuurlijke schoonheid te verbeteren. Manieren om er mooier uit te zien zonder make-up.

Een goede verzorging

Gebruik goede huidproducten om je huid dagelijks goed te verzorgen. Zowel een douchegel, facewash, scrub en gezichtsmasker zijn zeer belangrijk en beter is het om een kwalitatief goed product te kopen en er minder van te gebruiken. De juiste verzorging is de eerste stap naar een natuurlijke schoonheid.

Geloof dat je mooi bent

Er is niets mooiers dan iemand die in zichzelf geloofd. De meest effectieve manier is om gezond te eten en gelukkig te leven, dan komt de schoonheid vanzelf.

Verzorg je huid en krijg een mooiere huidskleur

Leer om van je natuurlijke huid te houden. Ook als het niet perfect is. Er zijn natuurlijke producten zoals “Shea butter” voor een mooiere huidskleur en om de teint egaal te krijgen. Ook andere natuurlijke producten zoals tea tree olie tegen puistjes, rozemarijn olie tegen ontstekingen, en hazelnootolie voor een kalmerend effect.

Eet gebalanceerd met veel groente en fruit. Vergeet niet om voldoende vitamine D en C binnen te krijgen, dit zorgt direct voor een mooiere huidskleur.

Poets je tanden

Probeer zeker twee keer per dag je tanden te poetsen. Gebruik een mondwater na het poetsen en tussen de maaltijden door een kauwgom. Flos iedere avond je tanden voor een perfecte hygiëne van je gebit. Ga regelmatig naar de tandarts. Dit zal je natuurlijke schoonheid een hele boost geven!

Geen zichtbare make-up

Dikke lagen foundation en knalrode lippenstift horen niet thuis in de natuurlijke schoonheid. Gebruik dus een fond de teint in een perfect passende kleur of een lichte lipgloss en bruine mascara voor een natuurlijke uitstraling.

Oefeningen en je figuur

Zorg goed voor je lichaam. Moeilijk om hieraan te beginnen? Ban dan steeds meer slechte dingen uit je leven! Begin met chips en eindig met alle dikmakers waar je eigenlijk niets aan hebt. Probeer op een leuke manier meer te bewegen door bijvoorbeeld te dansen of door mee te doen aan een groepssport.

Slaap

Slapen is heel belangrijk voor een natuurlijke schoonheid. Probeer tenminste zeven uur per nacht te slapen.

Tips

  • Drink iedere dag tenminste twee liter water.
  • Eet veel fruit.
  • Gebruik een satijnen kussensloop tegen slaaprimpels en lijntjes.
  • Make-up is er om je te verbeteren, niet verbergen!
  • Lach veel!
Reageer op “Zo word je een natuurlijke schoonheid”