Nieuwe Clinique producten

vrijdag 26 apr 2013 / 0 / Beauty en Make-up Tips

Nieuwe Clinique producten Dit zijn de nieuwe producten van Clinique die je in de zomer van 2013 zeker goed kan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de inmiddels beroemde ‘CC Cream’ van Clinique! Ook nagellak die speciaal geschikt is voor de gevoelige huidtypes. Vocht-inbrengende maskers die je de hele nacht kan dragen, en een nieuwe alles in één oplossing tegen puistjes!

CC cream van Clinique

CC cream van CliniqueDe ‘CC Cream’ is de verbeterde versie van de BB Cream! Dit wondermiddeltje van Clinique heeft meer werkzame stoffen dan haar voorganger, en werkt beter om de huidskleur een beetje te egaliseren en te verbeteren. Het is dus een wondermiddeltje voor de zomer omdat het een verzorging, primer én foundation in één is! Misschien komt dan nu eindelijk de wens uit om je huid te verzorgen en optisch te verbeteren. Voor de zomer is het extra handig omdat een CC cream vaak een SPF van 50 of meer heeft. Dit heb je wel nodig, vooral tijdens die dagen dat de zonnekracht extra hoog is.

CC Cream voor en na

CC Cream voor en na

Zoals je ziet, doet een CC Cream zijn werk een stuk beter op het gebied van camouflage en verbetering van de huidteint zoals donkere cirkels onder de ogen en pigmentvlekken. Clinique staat hier dan ook bekend om.

Even Better Eyes Dark Circle Corrector

Even Better Eyes Dark Circle CorrectorEven Better Eyes, dat is de naam van het verbeterde product van Clinique om donkere circels onder de ogen, overhangende oogleden en wallen te corrigeren. Clinique staat op dit gebied allang in de top tien omdat het de wallen en donkere circels ook echt laat verminderen, nu is er een verbeterde versie die de huidpigmenten nog verder verlicht.

Clinique Moisture Surge Overnight Mask

Clinique Moisture Surge Overnight MaskNiet alleen in de winter, maar ook in de zomer kan je huid een extra vochtinbrenger gebruiken. Sterker nog: een vette huid kan zelfs ontstaan door een te droge huid. De huid gaat dan extra talg aanmaken ter compensatie. Dit masker van Clinique laat je de hele nacht inwerken en hersteld de vochtbalans van de huid.

Acne Solutions

Acne SolutionsAcne Solutions bestaat uit meerdere huidverzorgings producten die samenwerken om de huid te herstellen en puistjes in de toekomst te verminderen. Clinique staat bekend om middelen tegen de vette huid die goed reinigen maar toch niet uitdrogen of de huid beschadigen. Wie wil er nu puistjes in de zomer? Probeer eens de huidverzorging van Clinique.

Nagellak voor gevoelige huid

Nagellak voor gevoelige huid

Nagellak voor de gevoelige huid? Het klinkt een beetje raar, maar nagellak kan blijkbaar veel irritatie veroorzaken bij de gevoelige huid types! Clinique komt als een van de eerste met een nagellak die niet irriterend is voor de huid. Een bijkomend voordeel is dat tranende ogen ook verleden tijd zijn!  Hier was blijkbaar veel vraag naar want het is meteen een heel populair product van Clinique!

Reageer op “Nieuwe Clinique producten”