Omega 3 olie en je haar

woensdag 24 okt 2012 / 0 / Beauty en Make-up Tips

omega 3 olie en je haarOmega 3 wordt de olie van het leven genoemd. Dit vanwege de vitale rol op het vlak van gezondheid en vitaliteit. Maar kan omega 3 ook helpen voor mooier, gezonder, en glanzender haar? Kom er achter waarom Omega 3 zo belangrijk is voor de opbouw en het herstel van mooi haar! Omega 3 kan het haar op verschillende manieren helpen. Bij haarverlies kan Omega 3 er voor zorgen dat het haar glanzender en gezonder terug groeit.

De haargroei versnellen met Omega 3

Steeds te wachten tot je haar een beetje langer is? Omega 3 kan je helpen! Het zorgt ervoor dat het haar veel sneller groeit en bovendien voor een gezonde, dikke bos haar.
De puntjes bijknippen hoeft dan ook minder vaak waardoor de haargroei uiteindelijk nog sneller gaat.
Omega 3 is een van de natuurlijke haargroeimiddelen zonder rare bijwerkingen die je altijd mag nemen.

Omega 3 en de hoofdhuid

Een geïrriteerde hoofdhuid kan ervoor zorgen dat het haar er dof en beschadigd uitziet. Omega 3 pakt de oorzaak van dit probleem grondig aan en kan ervoor zorgen dat een geïrriteerde hoofdhuid tot het verleden behoort.

Omega 3 en de hoofdhuid

Foto credit: Shutterstock

Omega 3 en bloedcirculatie

Een verminderde bloedcirculatie van onder andere de hoofdhuid zorgt ervoor dat de groei van het haar afneemt. De haren worden steeds brozer en er kan zelfs haarverlies optreden. Door Omega 3 kan de bloedcirculatie na enkele maanden enorm verbeteren. De haren worden gezonder en groeien veel sneller.

Verminderen van stress gerelateerd haarverlies

Plotseling haarverlies krijg je vaak door een periode van hoge stress. Het is niet leuk maar gaat wel voorbij als de oorzaak van de stress wordt aangepakt.
Door omega 3 is de stressdrempel echter veel hoger zodat haarverlies minder snel gaat gebeuren.

Reageer op “Omega 3 olie en je haar”