Organische make-up van Inika

woensdag 24 okt 2012 / 0 / Beauty en Make-up Tips

Organische make-up van InikaInika betekent in het Hindi “kleine aarde” en is een Australisch make-up fabrikant. Inika is een luxueus, natuurlijk cosmetisch merk. Ongeveer de helft van de Inika make-up producten hebben het organische keurmerk gekregen, de rest bestaat voor 100% uit pure mineralen. Alle Inika make-up producten zijn veganistisch, gecertifieerd Halal en dierproefvrij.

Het verhaal achter de Inika organische make-up

Inika CEO Miranda Bond probeerde ermee te leven dat ze geen kinderen kon krijgen. Ze had namelijk endometriose: een ziekte die vaak resulteert in onvruchtbaarheid. Alles veranderde nadat ze een boek las van de welness guru: Dr. Sherrill Sellman. Het zorgde ervoor dat ze alle kunstmatige en chemische voedings en cosmeticawaren uit haar leven ging bannen.
Miranda realiseerde zich dat er potentieel gevaarlijke stoffen zitten in dagelijkse producten. Vooral in huidverzorgingsproducten en make-up.
Na drie maanden te leven volgens het nieuwe regime is Miranda toch zwanger geworden. Ze was gelukkiger dan ooit!
Miranda begon de focus van haar leven te weerleggen om andere vrouwen te helpen en te informeren om voor een volledig gezond leven te kiezen. Ze informeert en geeft vrouwen kracht met inspirerende workshops en prachtige artikelen.
Na een vloedgolf van mailtjes, is Miranda begonnen met het zelf produceren van een cosmeticalijn.

Natuurlijke ingrediënten

Natuurlijke ingredienten make-upInika heeft ingrediënten die echt goed zijn voor de huid in plaats van schadelijk. De kleuren zijn intenser omdat er geen goedkope pigmenten worden toegevoegd. Inika heeft verschillende awards gewonnen en streeft ernaar om het beste natuurlijke cosmeticamerk van de wereld te zijn.

De Inika ervaring

Inika make-upAanraak
Inika voelt alsof je geen make-up maar een huidverzorging draagt. De porien raken niet verstopt en de huid blijft stralen.
Visueel
De oogschaduw kleuren hebben enorm rijke pigmenten en de kleuren zelf zijn enorm trendy. Foundation van Inika is waarheidsgetrouw qua kleurtint waardoor je een "airbrush" effect krijgt.
Geur
Inika gebruikt geen kunstmatige geurstoffen maar door de natuurlijke ingredienten ruiken de producten allemaal heerlijk.
Emotioneel
De gedachte dat je natuurlijke producten op je huid draagt die ook op de lange termijn niet schadelijk zijn voor de huid.

De Organische make-up producten

Organische make-up oogschaduwDe oogschaduw pigmenten zijn extra intens en rijk van kleur. Zeker nooit irriterend aan de ogen. Er is een uitgebreid kleuren palet oogschaduw in de trendy modekleuren van dit najaar.

Minerale foundationFoundation hoeft de huid voortaan niet meer uit te drogen en acne te veroorzaken! De Inika foundation voelt aan als een BB cream en heeft alleen natuurlijke ingrediënten. De natuurlijke foundation heeft een waarheids getrouwe kleurtint en blijft urenlang op zijn plaats zitten. Het is een zogenaamde mineralen foundation en erg geschikt voor de vettere of gevoelige huidtypes.

Minerale mascara is een organisch cosmeticaproduct waar je zeker geen irritatie of rode ogen van krijgt. Zorgt voor een klontervrije oogopslag!

Biologische make-up setjes

Organische make-up set

De make-up van Inika is best prijzig maar kwalitatief onovertroffen. Het is een uniek merk dat je met een gerust hart kan gebruiken.

De make-up is te bestellen bij onder andere De Groene Drogist.

Reageer op “Organische make-up van Inika”