Organische oog creme

maandag 22 okt 2012 / 0 / Beauty en Make-up Tips

Organische oog cremeOrganische en biologische huidproducten zijn niet alleen beter voor de huid maar ook voor de wereld. De tijd van proefdieren moet intussen al ver achter ons liggen. Wallen en donkere kringen kunnen behandeld worden met natuurlijke middelen. De organische variant werkt meestal beter. Organische oogcrèmes zitten boordevol antioxidanten wat niet alleen wallen en donkere kringen verhelpt, maar ook enorm goed is tegen huidveroudering. Dit zijn enkele voorbeelden van kwalitatief hoge oogcrèmes van organische en/of biologische oorsprong.

Suki Eye lift cellular renewal system


Suki EyeliftAcai olie, hibiscus en zoethout zijn onder andere de werkzame stoffen uit deze organische oogcrème.
De huid wordt gelift en fluweelzacht. De wallen en donkere kringen worden na verloop van tijd steeds minder.
Verkrijgbaar bij:
Be so pure

Madara oogcreme

Madara oogcremeDe lijn van Madara is gebaseerd op de sterkste planten uit het Baltisch gebied. De formule van de Madara oogcreme bestaat onder andere uit berkensap. Een natuurlijk ingrediënt dat de cellen vernieuwt en verjongt.
Verkrijgbaar bij:
De groene drogist

Skin Natura oogcreme

Skin Natura oogcremeArganolie, kokosolie, aloe vera sap, notenolie en nog veel meer werkzame ingredienten zitten er in deze oogcreme. Een veilig en doeltreffend middel tegen wallen en donkere kringen.
Maakt glad en vermindert rimpels en fijne lijntjes.
Verkrijgbaar bij:
Declaré

Florame Oogcreme

Florame OogcremeRoos, korenbloem,argan en jojoba olie zijn veel betere ingredienten om te kiezen dan degenen die je niet uit kan spreken.
De fijne huid rond de ogen wordt door middel van deze creme iedere dag sterker om te vechten tegen onder andere ouderdom.
Beauty&Welness op een organische manier is handig online te vinden met het beste uit de natuur.
Verkrijgbaar bij:
Calle Alamo

Biologische huidproducten zijn veilig om te gebruiken en voorkomen allergische reacties en acne.

Reageer op “Organische oog creme”