De Satijnen kussensloop is heel goed voor het haar!

dinsdag 13 dec 2011 / 1 / Beauty en Make-up Tips

Een satijnen kussensloop is erg goed voor je haar. Het is het beautygeheim van de bekende sterren en het is eigenlijk heel erg logisch. Door een satijnen kussensloop heb je namelijk ‘s nachts veel minder wrijving in je haar en krijg je bijna geen beschadiging. Het helpt bovendien tegen een bad hair day en is een grote oplossing tegen statisch haar.

Sinds enkele weken heb ik het geheim ontdekt voor gezonder haar en een mooiere huid. Het kost bijna niets en het is overal verkrijgbaar. Het perfecte beautygeheim om hier te delen.

satijnen-kussensloop-haar

Shutterstock

Een satijnen kussensloop en statisch haar

Een satijnen kussensloop voorkomt statisch haar.

Statische elektriciteit zorgt voor beschadigingen bij je haar. Het haar is eigenlijk gewoon aan het verbranden! In het donker kan je dit heel goed zien bij bepaalde kleding.

Een satijnen kussensloop helpt om dit te voorkomen, erg handig in de winter.

Een satijnen kussensloop tegen beschadigd haar

Achterop de kruin heeft bijna iedereen last van afgebroken haar. Dit komt door de wrijvingen die we ‘s nachts steeds maken in onze slaap. Een satijnen kussensloop zorgt ervoor dat dit veel minder is.

‘s ochtends zit je haar beter door de satijnen kussensloop

Of je nu krullen hebt of zijdezacht haar, door een satijnen kussensloop zit je haar de volgende dag gewoon veel beter. Zo heb je extra tijd over en voorkom je ook beschadiging door te borstelen, te stijlen of te föhnen!

De satijnen kussensloop is zeer goed tegen puistjes

Het werkt goed tegen puistjes omdat het minder tegen je huid wrijft en hierdoor de overmatige talgproductie voor een groot deel stopzet.

Een satijnen kussensloop in de strijd tegen rimpels!

Nooit meer slaaprimpels! En wallen zullen ook veel minder voor komen.

1 reactie op “De Satijnen kussensloop is heel goed voor het haar!”
  1. Ik zie echter alleen niet terug n het bericht dat het hier om satijn geweven katoen gaat.. er zijn veel slopen/overtrekken op de markt die van poyesther satijn zijn gemaakt en die zijn juist wel statisch..

    Satijn zegt niets over de kwaliteit stof alleen hoe de stof geweven is.. Kies daarom altijd voor een katoen satijn.

    beantwoorden15 feb 2012 11:36
Reageer op “De Satijnen kussensloop is heel goed voor het haar!”