Slakkengel creme en puistjes

dinsdag 4 sep 2012 / 3 / Beauty en Make-up Tips

Slakkengel creme en puistjesAcne en puistjes kunnen sterk verminderen met slakkengel crème omdat het herstel bespoedigd gaat worden en hierdoor de roodheid in 1 nacht zal verminderen. Slakkengel crème is niet meer alleen verkrijgbaar bij Tellsell maar is nu ook gewoon te koop bij bijvoorbeeld de Action Shop.

 

Slakkengel en puistjes

De ervaringen wijzen het allemaal uit dat slakkengel crème een wereld van verschil kan maken bij puistjes omdat het bovendien matterend werkt en hiermee de talgproductie in de kern van de huid aanpakt. Het kan binnen enkele weken ervoor zorgen dat de huid veel zuiverder en verzorgder eruit gaat zien zonder de huid vetter te maken.

Slakkengel heeft een bijzonder sterk ontstekingsremmend effect en verminderd meteen de roodheid en de ontsteking van het puistje wat een extra voordeel is.

Slakkengel crème zorgt voor een snellere genezing en hierdoor zullen puistjes sneller gaan verdwijnen.

Slakkengel crème van de Actionshop

Slakkengel crème is verkrijgbaar bij onder andere de Action Shop. Het kost rond de drie euro en is een grote pot. Dit is zeer goedkoop en een goede investering om de huid binnen enkele weken te verbeteren.

Slakkengel crème van de Wibra

Ook hier is het te vinden in een iets kleinere verpakking. Het hoeft allemaal niet duur te zijn en deze crème heeft een extra matterend effect. Gebruik het dagelijks met een zachte reiniging van de huid en drink genoeg water om het effect te versnellen.

Slakkengel van De Tuinen

Ook hier is het verkrijgbaar en vaak in de aanbieding. Hier zitten hoogstwaarschijnlijk meer werkzame stoffen in omdat het een bioproduct is.

Tips tegen puistjes

Dit is slechts een kleine tip tegen puistjes die toch weer een wereld van verschil kan maken. Deze site heeft nog veel meer tips en adviezen om snel van je puistjes af te raken.

Hoe gebruik je slakkengel?

Ze adviseren om ongeveer tien minuutjes na het aanbrengen van slakkengel je “normale” crème te gebruiken omdat de slakkengel als het ware alle vetten in je huid opslorpt.

Breng het altijd aan op een gereinigde huid en het hoeft geen dikke laag te zijn.

Laat het een tijdje intrekken voor een maximaal effect.

3 reacties op “Slakkengel creme en puistjes”
 1. 2 Ramkhelawan Geeta

  Wilt graag slakken gel gebruiken.

  beantwoorden26 sep 2013 12:11
 2. 1 ano

  Gebruik: als je geen creme aandoet werkt dit dan voor een omgekeerd efect ?

  beantwoorden13 dec 2012 07:26
  • 1.1 gebruiker. (op reactie van ano ↑)

   @ano. Nee. het is gewoon slimmer, maar als je dat niet doet werkt het nog steeds wel alleen wat minder goed.

   beantwoorden26 feb 2013 00:17
Reageer op “Slakkengel creme en puistjes”