Studs in je haar

vrijdag 28 dec 2012 / 0 / Beauty en Make-up Tips

Studs-in-haar (8)Een kapsel met studs is het helemaal want ze zijn overal te vinden. In de haarmode is studs in je haar een creatieve manier om er eens helemaal anders uit te zien! Spikes toveren een gewone knot om tot iets stoers en zien er altijd heel leuk uit in verschillende kapsels. Ze zijn in veel varianten te vinden van een haarband, een kam of studs die je gewoon in het haar draait. Krijg dus een heleboel inspiratie of doe het gewoon zelf met DIY ideetjes!

Studs in je haar: een feestelijk idee

Studs-in-haar (2)Studs-in-haar (3)

Haaraccessoires van Asos

Het is uniek, ziet er feestelijk uit, en het is een stoere manier om leuke haar accessoires te dragen. Studs en spikes in het haar zijn altijd leuk en Origineel om te zien. Een haarband kan er ook

Studs-in-haar (4)Studs-in-haar (5)

Haaraccessoires van Asos

Ze zijn overal te vinden, van een versierde kraag op je favoriete jeansjasje, tot gouden puntjes op je schoenen, tas, studs op je shorts. Het blijft ook nog een tijd enorm trendy en studs in je haar is het helemaal!

Studs-in-haar (6)Studs-in-haar (7)

Haaraccessoires van Asos

DIY studs in je haar is natuurlijk ook een mogelijkheid, neem gewoon een leren haarband, en breng het hierop aan. Zet ze eens op een groot elastiek voor je haar. In de hobbywinkel zijn genoeg spikes te vinden en zijn ze vaak niet duur. Een creatieve manier met prachtige resultaten!

Studs-in-haar (8)Studs-in-haar (9)

Haaraccessoires van Asos

Een knot met studs is het helemaal en ziet er enorm leuk uit met bijvoorbeeld de donut knot! Een eigen tintje aan de modetrend en goedkoop in de aanschaf!

Studs-in-haar (10)Studs-in-haar (11)

Haaraccessoires van Asos

Heb jij al studs in je kledingkast? Op je schoenen of in je haar?

Reageer op “Studs in je haar”