Slanke benen in 1 week!

dinsdag 23 jun 2009 / 13 / Beauty en Make-up Tips

Mooie benen zijn een van de eerste dingen op het verlanglijstje van de vrouw. Mooie benen krijg je niet zonder er moeite voor te doen maar met een paar simpele tips is het toch mogelijk om je benen een heel stuk te verbeteren. De resultaten zijn al te zien binnen een maand! Beeld je eens in Hoe het is om zelf verbaasd te zijn over de resultaten! Het zijn makkelijke, simpele dingen om te introduceren in je leven. Toch kan het een heel verschil maken. Al is het maar voor je zelfvertrouwen. Lees gauw verder.

 

Tip voor mooie benen: Drainage

Door het veelvuldig eten van zout in onze voeding. Door stress en teveel staand werk of juist door teveel zittend werk kunnen we zeker in onze benen ongemerkt veel vocht gaan vasthouden. Een drainagekuur kan echt zichtbaar binnen een paar dagen je mooie benen aanzienlijk verbeteren. Drainage pillen zijn bijna overal te koop, in supermarkten, bij het Kruitvat en bij de apotheek. Ze zijn altijd op natuurlijke basis met bijvoorbeeld citrusvruchten, planten en groene thee. Er is ook een drainage siroop te koop. Dit werkt ook goed maar ik vind zelf tabletten het makkelijkst vol te houden.

ShutterstockShutterstock

Shutterstock

canstock

Canstock

Scrub je benen mooi

Een goede scrub beurt verbetert je bloedsdoorloop. Het helpt om dode huidcellen te verwijderen en laat je benen instant glanzen. Ook tegen pukkels en puistjes op de kont is scrubben de ideale oplossing. Je moet het wel zeker een maand volhouden voordat je echte resultaten te zien krijgt.

Bruine benen mooie benen

Witte benen lijken veel dikker en door te smeren met een goede bruin zonder zon krijgen je mooie benen meteen een mooie kleur en lijken je benen meteen veel dunner. Dan heb je al binnen een halve dag mooiere benen! Scrub eerst goed vantevoren en dep met een handdoek de stukken waar je huid extra droog is zoals op je knieën een beetje af. Dit helpt tegen vlekken. Was je handen goed en breng liever iedere dag een beetje bruin zonder zon aan om mooie bruine benen te krijgen.

Borstel je benen

Met een borstel kan je onder de douche je benen goed afborstelen. Dit helpt heel erg tegen cellulite en het helpt om afvalstoffen te verwijderen, tevens is het weer een scrub en doet het wonderen voor je bloedsomloop. Masseren en borstelen van je benen helpen ontzettend en het zorgt in een korte periode al voor serieuze resultaten en mooie benen. Voor degenen die in de strijd zijn tegen cellulite: Het gaat om de cellulite op alle fronten tegelijk aan te pakken en het is een langzaam proces.

Steppen voor mooie benen

Wist je dat je met steppen de meeste calorieën verbrand? Dit kan steppen zijn in groepsverband maar ook steppen op de fitness op een stepper. Steppen is leuk en het doet wonderen voor je mooie benen. Ook hoef je niet bang te zijn voor je gewrichten en krijg je al snel resultaat zoals mooie benen en een goede conditie. Je krijgt er meer energie door en een motivatie om gezonder te eten.

Eten voor mooie benen

Geen zout. Zo weinig mogelijk cafeïne en liever geen dranken met prik. Chocola en koffie helpen ook al niet. Natuurlijk hoef je jezelf niet uit te hongeren. Sterker nog: dat helpt helemaal niet om mooie benen te krijgen. Beter is een goed voedingspatroon met voldoende groenten en fruit.

13 reacties op “Slanke benen in 1 week!”
 1. 8 Lynn

  zoek op youtube logilates instanly thigh gab. je moet het even volhouden maar resultaat mag er zijn

  beantwoorden16 mei 2013 19:59
 2. 7 ela

  mijn benen zijn veel te kort en komen niet in verhouding met mijn lichaam xs… Tips voor langere benen ??? Ik zit er wel mee in ..

  beantwoorden15 aug 2012 20:53
  • Bij plain Jane (een programma op MTV) zeggen ze dat als je huidskleur hakken draagt het lijkt dat je benen langer zijn xx

   beantwoorden14 apr 2013 14:06
 3. 6 juul

  zelfs als ik mn benen heb geschoren/ geharst
  voel ik allemaal van die pukkeltjes :s
  hoe kom ikj daarvan af?!

  beantwoorden1 jul 2012 18:44
 4. 5 Saskia.

  Als je net een beetje gebruind bent door de zon, en je gaat dan je benen scrubben/afborstelen , dan gaat al dat bruine er toch weer af? Tenminste, dat is bij mij altijd zo. Xx

  beantwoorden7 mei 2012 21:16
 5. 4 Anoniemo

  Ik ben 13 en mijn benen zijn: te wit, te dun (alleen het onderste deel is te dun) en niet glad genoeg. Ik ben van plan om in de zomervakantie (dan ga ik naar Cyprus) een flink bruin te bakken maar ik kan tot dan dus nog geen kort broekje dragen. Ik scheer me benen al (stiekem) en dat helpt al wel maar zolang mijn benen zo bleek zijn is het nog zo lelijk. Ik schaam me kapot en ik kan geen zelfbruiner kopen want dan is het zo van: opeens ben jij veel bruiner! Xx anonimo

  beantwoorden11 apr 2012 18:07
 6. 3 abir

  en hoe kan je dikkere benen krijgen want ik vind mijn benen een beettjuh te dun

  beantwoorden26 mei 2011 21:16
  • 3.1 Anoniempje (op reactie van abir ↑)

   ik snap je!
   ik vind mijn benen te dun en zou ze graag wat dikkere kuiten en wat meer vorm im mn benen willen. Wie kan me helpen of weet goede oefeningen hiervoor? xx

   beantwoorden23 jun 2012 22:15
  • 3.2 Anoniempje (op reactie van abir ↑)

   ik snap het helemaal! ik wil wat meer vorm in mn benen en iets steviger. iemand tips of bepaalde oefeningen hiervoor?

   beantwoorden23 jun 2012 22:17
 7. 2 justme

  ik heb keratosis pilaris op mijn benen, kan ik mijn benen gewoon scrubben= ik hoop dat het daardoor wat minder word.

  beantwoorden12 mei 2010 16:20
 8. 1 Anonymous

  met wat voor een borstel kun je dan het beste je benen borstelen?

  beantwoorden22 apr 2010 13:49
Reageer op “Slanke benen in 1 week!”