Top Kapsels halflang en lang

dinsdag 2 sep 2008 / 2 / Beauty en Make-up Tips, Kapsels en Haarmode

Met dank aan Elle zijn hier verschillende ideën voor je kapsel voor deze herfst. De bob blijft toch nog even maar lange haren kunnen zeker nog zoals altijd. Hier links zien we een kapsel dat in één lengte is geknipt. Dit is het mooiste bij heel steil haar en de puntjes dienen regelmatig bijgeknipt te worden. Zowel warme maar ook heel koude kleuren zoals we hier naast zien zijn deze herfst zeer in de mode.

ShutterstockShutterstock

Shutterstock

Shutterstock

Shutterstock

Canstock

Canstock

ShutterstockShutterstock

Shutterstock

Lange kapsels voor de herfst

Ook de pony of frou is deze herfst weer helemaal terug. Met een pony kan eindeloos gevarieerd worden en vaak kost het bij de kapper maar rond de vijf euro voor het bij te knippen. Verder zien we dat dit kapsel licht is opgeknipt.

Rechts zien we weer hetzelfde kapsel als helemaal bovenaan. Lang blond haar blijft in de herfst van ook in de mode.

Links is een mooi kapsel in een roodachtige blonde kleur. Het is in laagjes geknipt op de schouders waardoor het haar veel volume krijgt en het mooi uitwaaierd.

Ook de bob op één lengte met een frou is weer heel erg in de mode.

Korte kapsels herfst

Links zien we een opgeknipte bob. Het blijft toch altijd erg mooi. De natuurlijke donkerblonde kleur laat dit kapsel goed tot zijn recht komen.

Rechts zien we de crop. Het moet bij je passen maar het is een mooi kapsel vind ik.

Met een gezichtsvorm zoals de linkse dame staat een pixy cut erg goed. Ook dit komt terug in de herfst. Het kan ook gewoon korte haren zijn in een ander model. Maar met heel kort haar ben jij ook in de mode deze herfst!

Ook het assymetrische blijft nog even dit keer in een halve bob met rode kleuraccenten. Ook de pony geven het kapsel een mooi uiterlijk en het gezicht komt goed uit.

Nieuwe mannenkapsels herfst

Het linkse mannenkapsel is erg mooi vooral door de structuur. Het is niet te lang of te kort en kan voor elke gelegenheid.

Het rechtse blijft ook altijd in de mode. Vooral met goede haarproducten krijgt het kapsel een mooie structuur.

2 reacties op “Top Kapsels halflang en lang”
 1. Heb net heel lang gezocht en kon er niks van vinden :(

  beantwoorden1 okt 2008 19:53
 2. 1 sylfje

  hallo,
  laatst zat Evi Hansen in de Laatste Show op Eén, ik vond haar kapsel zeer leuk, heeft iemand hier foto’s van? in de hals was het kort en aan de flanken lang met een frou.
  ik wil graag ook iets in die stijl.
  alvast bedant!
  Sylfje

  beantwoorden28 sep 2008 20:54
Reageer op “Top Kapsels halflang en lang”