Vakantie-zomer kapsels 2010

vrijdag 25 jun 2010 / 3 / Beauty en Make-up Tips

Zomerkapsels zijn dit jaar erg veelzijdig en vooral fun! Teenvogue toont de allernieuwste kapsel trends voor 2010. De kapsels zijn extra geschikt voor jonge meiden en je kan er moeiteloos erg trendy uitzien met simpele stappen. Een mooi kapsel hoeft niet veel werk te betekenen. Draag het moeiteloos en iedere keer een beetje anders. Een kapsel moet in de zomer extra geschikt zijn voor op vakantie, op het strand, of om uit te gaan. Gelukkig zijn de kapsels allemaal vakantie zomer proof! Lees dus lekker verder.

2152_22155_2

Saint Algue

2156_22157_2

Saint Algue

Krullen kapsel power

Als je krullen hebt van jezelf, geniet er dan van," zei de beroemde haarstylist Didier Malige, ze was dan ook dol op de natuurlijke krullen van het model Brittany.

Gebruik wax en serums om een mooi contrast te krijgen tussen krullen en een steile, gladde voorkant. Dit perfecte zomerkapsel is makkelijk en mooi.

Spiraalvorm makkelijk opsteek kapsel

Deze stijl is perfect voor ieder meisje dat eruit wilt zien als een punk surfer. Scheidt het haar in drie delen, spray een fixerende spray, en draai het in drie grote knotten. Zet het vast met modieuze spelden. Makkelijk en gegarandeerd comfortabel tijdens de hete zomerdagen. Een heus diva zomerkapsel waarmee iedereen zich afvraagt hoe je het toch voor elkaar krijgt.

 

Gekleurde extensions

Waarom niet een paar vrolijke kleuren in je haar. Het ziet er heel zomers en mooi uit. Het is niet duur en clip in extensions zijn makkelijk te plaatsen. Ga ervoor naar de kapper of doe het lekker zelf. Met dit zomerkapsel kan je eindeloos variëren, combineer de kleuren lekker met je kleding.

 

Luchtig opgestoken zomerkapsel

Dit kapsel is veel makkelijker dan het lijkt, Zet je staart vast naar voren met een clip en gebruik een beetje haarspray om de punten in model te brengen. Een heel handig zomerkapsel.

3 reacties op “Vakantie-zomer kapsels 2010”
 1. 3 Eva

  Kvind da wel een beetje rare kapsels voor zomer maar anderz ist egt hip!

  beantwoorden24 aug 2011 18:10
 2. 2 Michelle

  Een stijltang daar word het meestal stijl van.
  maar als dat niet helpt weet ik verder ook niks en ik vind deze kapsels eerlijk gezegt lelij met al die kleurtjes hebbn jullie ook kapsels lang bruin haar en een schuine pony ik ga dinsdag naar de kapper en dan wil ik weer een schuine pony kunnen jullie mij helpen alsjeblieft want ik wil een plaatje meenemen voor hoe ikhet precies wil hebben!

  xx,
  Michelle.

  beantwoorden17 jan 2011 09:26
 3. 1 joy

  echt heeeeeel leuk,
  maar hoe maak je je haar heel mooi style bij mij werkt het echt met geen een ding. maar ik wil graag wat tips over mijn haar !!!!!!!

  groetjes joy

  beantwoorden19 okt 2010 10:15
Reageer op “Vakantie-zomer kapsels 2010”