Veet Easy Wax ervaringen

maandag 6 mei 2013 / 1 / Beauty en Make-up Tips

Veet Easy Wax ervaringenVeet Easy Wax ervaring, oftewel een goede review van deze Easy wax, dat kunnen we allemaal wel gebruiken omdat de zomer ook de tijd is om je te gaan ontharen. Waxen in een salon is heel duur, maar je kan de resultaten niet vergelijken met thuis, tenminste totdat de Vaat Easy Wax op de markt kwam! Ze beloven professionele resultaten van thuis uit. Een gebruiksgemak en een wax die altijd de perfecte temperatuur bevat. Er bestaat zelfs een opzetstuk van de Easy Wax voor de bikinilijn en onder de oksels te harsen.

Veet Easy wax review en ervaringen!

Veet Easy wax review en ervaringen!

Veet Easy Wax ervaringen

Veet Easy Wax: een review en de eerste ervaring

De Veet Easy Wax starter is te koop voor ongeveer 24,95 en je kan daarna de Replacement strips en wax kopen. De strips kosten rond 4 euro en de replacement wax ongeveer 10 euro.

In tegenstelling tot de prijs van een professionele waxbeurt valt het dus goed mee.

Veet Easy Wax: een review en de eerste ervaring

Als je het doosje opendoet, dan zie je een heel simpel systeem met een doosje wax en een vastzittend opzetstuk. Een houdertje en een stopcontact. Ook natuurlijk wax strips en vier doekjes om waxresten mee te verwijderen.

Zo maak je een set-up!

Zo maak je een set-up!Zo maak je een set-up!

Fotocredit: http://en.paperblog.com

Het is heel simpel: plaats de wax in het apparaatje, het kan maar op 1 manier, en steek de stroomkabel in de gaatjes, sluit aan op het stopcontact en wachten maar!

De ideale temperatuur

Het duurt dus van 20 tot 40 minuten voordat de wax zijn ideale temperatuur heeft bereikt. Dit is dus wel vrij lang. De resultaten liegen er niet om, en de wachttijd is het dus wel waard. Er is geen indicatielampje en je moet dus zelf bekijken of de wax makkelijk tevoorschijn komt door hem op de huid te rollen.

Zo gebruik je de Veet easy Wax!

Het is ook weer heel simpel en een kind kan de was doen. Breng de roller aan op de huid met de haargroeirichting mee. Er komt vanzelf een perfect waxlaagje tevoorschijn. Hier breng je daarna de waxstrip op aan.

Wacht enkele seconden, en trek de strip zo snel mogelijk los, tegen de haargroeirichting in! Dit moet je proberen zo dichtbij de huid te doen als je kan.  Dezelfde waxstrip kan je twee of driemaal gebruiken.

Blijven de benen glad

Bij het waxen, moet je altijd rekening houden om het tenminste twee keer te doen voordat je echte resultaten kan gaan zien. Je waxt namelijk de bestaande haartjes wel weg, maar de ‘nieuwe’ haartjes nog niet. Geef het dus enkele keren de kans en de eerste keer moet je het wat vaker doen. Daarna heb je het genieten van een wekenlang, gladde huidoppervlak!

Veet Easy Wax strips zijn op!

Vorig jaar zaten er maar enkele wax-strips in een Easy Wax starter. De starterkit van mij, bevatte er gelukkig een deel meer. Ook zijn er nu losse strips te koop. De wax strips zijn echter ook heel lang te gebruiken door ze gewoon met warm water uit te spoelen.

De haartjes en de wax verdwijnen, even laten drogen en je hebt nieuwe strips.

De resultaten

Hoe is dus de uiteindelijke ervaring van de Veet Easy Wax?

De koude wax strips spreken mij namelijk niet aan, ontharings crèmes ook niet! Maar dit viel reuze mee! Het verwijdert zelfs haartjes van anderhalve millimeter. En de benen blijven zeker tot vier weken glad. De wax is minder rommelig en plakkerig als andere horror scenario’s die je vaker hoort.

Het enige nadeel is dat het zolang duurt voordat de wax eindelijk eens warm is. Hier hebben veel meiden gewoon geen tijd voor. Toch is de Veet Easy Wax wel de moeite om die tijd te nemen.

1 reactie op “Veet Easy Wax ervaringen”
 1. 1 Alissa1969

  Voor het eerst heb ik Veet Roll-on EasyWax gebruikt.
  Mijn benen had ik al een maand of 2/3 niet gedaan dus lekker lange haartjes. Ik heb veel en donkere haartjes op mijn onderbenen. Bij elkaar(met opwarmen)ben ik ongeveer 1,5 uur bezig geweest met mijn onderbenen. Je moet er wel het geduld voor hebben, en een beetje handig zijn. Het opwarmen van de wax heeft echt 40 minuten nodig!

  Ik had wel door dat je een paar keer flink over de strip moet wrijven voordat je die eraf trekt anders blijven er haartjes zitten. Het deed geen pijn, je moet je huid wel strak trekken. Na afloop kreeg ik de wax, die achter was gebleven, met de bijgeleverde nabehandelingsdoekjes er wel af maar er zaten er te weinig bij. Er zaten wel genoeg strips bij.

  Normaal scheer ik mijn benen met een scheermesje en +/- 2 x per jaar met ontharingscreme van Veet. Met scheermesje heb ik de volgende dag alweer stoppeltjes.
  Na ruim een week had ik wel al flink wat haartjes, dus geen 3 weken weg geweest. Ze zijn wel lichter van kleur en zachter. Ik ga het zeker vaker doen want ik hoop dat ze dan langer weg gaan blijven en dat ze zachter worden.(zoals ze zeggen)

  beantwoorden19 mei 2013 23:32
Reageer op “Veet Easy Wax ervaringen”