Meer volume in je haar

maandag 20 mei 2013 / 0 / Beauty en Make-up Tips

zomerkapsels (4)Steil en levenloos haar kan altijd wel wat extra volume gebruiken! Maar wat is nu de beste manier om meer volume in je haar te krijgen? Touperen kan schadelijk zijn, van bepaalde haarpoeders kan je enorm vet haar krijgen, en ga zo maar verder. We zochten voor je uit wat de beste tips zijn voor meer volume én glans in je haar te krijgen! Volg de handige stappen en kom ook tevoorschijn met een prachtige haarbos!

Volume in je haar tip 1: Droogshampoo!

Vet haar is natuurlijk plat haar! Zorg voor fris gewassen haar, maar doe dit ook niet té vaak. Tweemaal per week is ideaal. Intussen kan droogshampoo ervoor zorgen dat de haarwortels een stukje omhoog gaan staan, dit staat natuurlijk gelijk aan prachtig volume! Spuit gewoon een beetje op de haarwortels, en masseer het haar goed door.
Droogshampoo voor volume is een van de best bewaarde geheimen om dikker en glanzender haar te krijgen. Het werkt eigenlijk hetzelfde als haar poeder voor volume, maar het maakt je haar niet vet!

Volume kapsel tip 2: Föhnen!

Wist je dat volume bij de haarwortels begint? Neem een grote, ronde borstel en föhn eens alleen je haarwortels omhoog! Dit doe je door het haar bij de aanzet om te tillen, en de warmte te concentreren op je haarwortels. Zorg ervoor dat de rest van het haar droog is.

Volume haartip 3: Haarproducten- 'overload'

Gebruik niet teveel styling producten voor volume omdat het dan juist averechts gaat werken. Minder is altijd meer. De kwaliteit van je styling product is daarentegen enorm belangrijk. Got2B heeft befaamde middelen om volume te krijgen.

Volume kapseltip 3: knotten en vlechten

Er is een manier om meer volume in steil haar te krijgen dat niet beschadigend werkt, en ook goed blijft zitten. Draai je haar bijvoorbeeld om een potlood, zet vast met een elastiek en trek de potlood eruit. De volgende ochtend heb je prachtige krullen.
Enkele vlechten zetten voor het slapengaan is ook een beroemde methode voor meer volume in het haar!

Volume en glans in je haar tip 4:

Zorg voor gezond haar door iedere dag speciale vitamines voor een gezonde haargroei, en huid in te nemen. Ze zijn verkrijgbaar bij drogist en apotheker en kunnen na enkele maanden een wereld van verschil maken.
Een andere manier om je haargroei een boost te geven is met Omega 3. Slik het iedere dag en merk het verschil!

Volume haar tipsVolume haar tips

Volume kapsels voor steil haar

Ben je gezegend met steil haar? De meesten met krullen zijn jaloers op je! Er zijn leuke kapsels en methoden om toch dat beetje extra volume toe te voegen aan je steile haar.

  • Een pony
  • Extensions
  • Ondersteunings permanent
  • Luchtige laagjes
  • Grote watergolf rollers

Deel hieronder je haar- geheimen en tips met elkaar!

Reageer op “Meer volume in je haar”