Webshop tip: Sephora Webshop!

woensdag 19 dec 2012 / 3 / Beauty en Make-up Tips

Webshop tip: Sephora Webshop!Urban Decay en de Sephora webshop, wie heeft er nog nooit van gehoord? Al de beautybloggers gebruiken meestal MAC make-up of Urban Decay. Sephora wordt dan nog geaccepteerd als goed merk voor een oogschaduw palet. In dit artikel bespreek ik de musthaves en belangrijker: waar je Sephora make-up kan bestellen! Make-up bestellen kan je het best gewoon in de Sephora webshop doen namelijk. Ze hebben allerlei merken en prachtige oogschaduw paletten. Lees maar even mee en dit is geen advertorial maar gewoon een tip omdat sommige merken van make-up alleen bij Sephora te bestellen zijn.

De webshop tip: Sephora webshop adres!

De webshop tip voor goede oogmake-up en verschillende merken foundation en nog veel meer te vinden is gewoon… De Franse webshop van Sephora. Ik heb er wel een tijdje naar gezocht maar nu kan je eindelijk die leuke oogschaduw paletten bestellen, Make-up van Dior, Urban Decay en Sephora paletten. Je kan betalen met Paypal en de verzendkosten zijn wel rond de tien euro maar als je heel veel make-up besteld, of samen met vriendinnen kan ook, en dan valt het wel mee.

Urban Decay Naked 2

Urban Decay Naked 2

Het naked palette van Urban Decay is een veel beprezen en besproken oogschaduw palet. Dit is de opvolger. Onmisbaar om een prachtige, natuurlijke look te krijgen en met prachtige kleuren om eindeloos mee te combineren. Urban Decay is een supermerk en daarom met prachtige, levendige kleurpismenten.

Front Cover oogschaduw palet

Front Cover oogschaduw palet

Een prachtig oogschaduw set van Front Cover in een leuke verpakking. Er zitten genoeg kleurtjes in de doos en aanbrengborsteltjes om de hele look compleet te maken. In een handig doosje voor onderweg. Er zijn verschillende paletten van Front Cover te vinden.

HET Sephora Oogschaduw Kleurenpalet pop-up store

Sephora Oogschaduw Kleurenpalet pop-up store

Deze komt binnen enkele weekjes mijn kant uit. Een prachtig palet van maar liefs 145 verschillende kleuren waaronder 64 kleuren oogschaduw. Voor de rest een heleboel lipgloss, primer, eyeshadow base, blushes en nog veel meer!

Dior oogschaduw Palet

Dior oogschaduw Palet

Deze oogschaduw van Dior laat menig harten sneller kloppen! Een prachtige oogschaduw set en met een leuke verpakking!

Benefit oogschaduw

Benefit oogschaduw

Benefit is een leuk make-up merk met prachtige verpakkingen. Dit leuke setje is geweldig om kado te geven.

3 reacties op “Webshop tip: Sephora Webshop!”
 1. 2 M Goufi

  Beste

  Zou graag de oogschaduw kleuren palet willen bestellen , indien nog andere producten te verkrijgen is zou ik graag een bestellijst ontvangen met al jullie producten

  mvg

  M Goufi

  beantwoorden29 jul 2013 20:25
 2. 1 Sandra

  Ik wacht met smart op de Nederlandse Sephora webshop! Iemand enig idee of die er aan komt?

  beantwoorden25 feb 2013 10:49
Reageer op “Webshop tip: Sephora Webshop!”