Wella kleuring 2013

donderdag 24 jan 2013 / 2 / Beauty en Make-up Tips

Wella kleuring 2013Bij de tiende jaarlijkse Trend Vision Awards heeft Wella tijdens een lente show alvast de mode haarkleuren 2013 voor dit voorjaar bekend gemaakt. Geïnspireerd op :"The Sound Of Color". Ze zijn op een missie om looks te creëren die de wereld van de beauty en muziek verder moeten gaan ontdekken. Wella introduceert vier nieuwe trends: Fusion, Decibel, Echo en Allergra. Iedere haarkleur trend toont de samenwerking tussen schoonheid en muziek. De muziek heeft de haarkleur trend toestemming gegeven om de grenzen te doorbreken en nieuwe dimensies te ontdekken.

Fusion: De wereldwijde geest

Fusion: De wereldwijde geest
Gedefinieerd door de menging van de Oosterse geest met de Westerse cultuur. Fusion toont de tegenstellingen van een hedendaagse Geisha in een muziek club. Er is een kunstige en minimalistische schoonheid aan deze gesculptureerde look/ Het is een moderne twist op een kapsel met een staart.Het prachtige accent met pastelkleuren, samen met porselein en wilgkleuren zorgt voor iets unieks.

Decibel: De vibrante optimist

Decibel: De vibrante optimist
Decibel is een tegenstelling tot een perfect afgewerkt kapsel. Het gevoel van een technische stijl die er toch nog niet helemaal is. De ruwe vrijheid van een kapsel. Expressieve niet verbonden lokken. Gladde texturen contrasterend met verschillende lengtes op schouderlengte en veel korter. Dit alles komt samen met felle kleur accenten.

Echo: De emotionele tiran

Echo: De emotionele tiran
Echo is een reactie op de huidige gang van zaken in deze wereld. Deze trend personaliseert een gecompliceerde en introverte persoonlijkheid. Dit met een zekere spanning in de haarstijl. Een chique maar gepijnigde ziel die strijdt tegen de hardheid van het bestaan maar met een romantisch gevoel. Een poging om met een goede manier naar de toekomst te kijken maar hier toch weinig in te zien, Een visgraatvlecht, geblazen door de wind toont bijvoorbeeld het gevoel. Het kleurenpalet bestaat uit natuurlijke kleuren samen met diepe kleuraccenten.

Allergra: Het object van de schoonheid

Allergra: Het object van de schoonheid
Allergra is de complete tegelstelling van Echo omdat ze ontsnapt naar een decadente elite. Allergra ziet haarzelf als een kunstwerk. Ze is een object van schoonheid en verlangen en houdt hiervan. Het kleurenpalet is goud, roze, groen- allemaal kostbare metalen. De satijnachtige gloed overheerst.

2 reacties op “Wella kleuring 2013”
 1. 1 oma

  Ha Safira,

  Zie de mensen er hier niet zo snel in lopen, denk te oosters. oma

  beantwoorden25 jan 2013 00:54
  • Hallo Oma
   U weet maar nooit he misschien binnen een paar jaar :) .
   Maar het is een beetje inspiratie en vaak komen die haarkleuren daarna terug in de “draagbare” variant.
   Toch leuk om weer eens Oma tegen te komen op dit blogje.
   Groetjes Safira

   beantwoorden25 jan 2013 20:52
Reageer op “Wella kleuring 2013”