Wimperextensions voor perfecte ogen

zondag 28 okt 2012 / 1 / Beauty en Make-up Tips

wimperextensionsMet wimperextensions zien je ogen er gewoon perfect uit. Je Bambi ogen lijken van nature en je straalt overal: op vakantie, in het zwembad en noem maar op. Wie wil er nu niet iedere dag wakker worden met lange, sexy wimpers? Een natuurlijke schoonheid van de ogen zit hem in de wimpers. Het is een grote trend in Hollywood en ook hier steeds vaker gekozen. De extensions worden pijnloos geplaatst en hoeven daarna maar iedere drie weken bijgewerkt te worden.

Hoe werkt het?

De individuele wimperextensions worden één voor één vastgemaakt aan de eigen wimpers. Het effect is heel natuurlijk en niet van echt te onderscheiden.

Het verschil tussen extensions en plakwimpers is dat de extensions aan de wimperhaartjes vastgemaakt worden, bij plakwimpers moet je ze ertussen plakken.

Wimperextensions merken en soorten

Er zijn zogenaamde plukjes van drie of meer haren verkrijgbaar. Dit klinkt allemaal heel goed maar ziet er in de praktijk minder natuurlijk uit. Losse haartjes zijn altijd beter om te kiezen.
Wimperextensions van het merk "Mink" worden door veel celebrities gebruikt, het neusje van de zalm.

Het blijft tot wel twee maanden zitten, daarna vallen ze uit zoals de natuurlijke cyclus van een wimperhaartje. Doorgaans wordt geadviseerd om de wimperextensions gewoon iedere drie weken bij te werken.

De behandeling duurt ongeveer twee uur en is volledig pijnloos. Er wordt een papieren beschermrand om de ogen geplaatst en met een speciale lijm worden de wimperextensions vastgemaakt.

De eerste twee dagen moet je waterproof mascara vermijden (heb je ook niet meer nodig), ook is het oppassen geblazen met make-up remover op oliebasis. Te hard wrijven in het oog kan ervoor zorgen dat wimperextensions los komen.

Het kost ongeveer 150 euro bij de eerste keer, bijwerken is goedkoper: 50 euro ongeveer.

Wimperextensions zijn dus gewoon veel duurder dan bijvoorbeeld een goede mascara. Toch zitten er heel wat voordelen aan zoals er altijd mooi uitzien. Nooit meer uitgelopen mascara, moeiteloos sporten, zwemmen en nog veel meer.

Wimperextensions zelf zetten

Met een beetje oefening kan je ook zelf leren om wimperextensions te zetten als je een beetje handig bent. De wimper extension kit kan je gewoon op verschillende website's online bestellen.

1 reactie op “Wimperextensions voor perfecte ogen”
  1. 1 Melissa

    Ik heb nu ongeveer 6 maanden wimperextensions en ik vind het geweldig! Ik hoef gewoon geen mascara meer te gebruiken. Ik laat mijn wimpers in Amersfoort doen en zij gebruikt lashextend wimpers. Lashextend zijn mink wimpers en het zijn synthetische haartjes. Dit vind ik mooier dan vossenhaartjes. Bij vossenhaar wimperextensions moet je namelijk nog mascara gebruiken.

    beantwoorden12 jan 2013 18:15
Reageer op “Wimperextensions voor perfecte ogen”