Afslanken met chlorella

donderdag 8 nov 2012 / 1 / Dieet en Gezondheid

chlorella tablettenAfslanken met Chlorella is een stuk doeltreffender omdat een dieet met Chlorella gewoon veel beter vol te houden is. Het is een alg zoals spirulina maar dan met nog meer werkzame stoffen! Chlorella onderdrukt namelijk de drang naar zoetigheid en helpt bij de reiniging van het lichaam. Het werkt ontgiftend en van Chlorella zal je ook een mooiere huid krijgen. Wat zijn de bijwerkingen van Chlorella en hoe zijn de ervaringen? Lees hier alle informatie over deze alg voor af te slanken.

chlorella microscoop

Wat is Chlorella?

Chlorella is een eencellige zoetwateralg en is momenteel heel populair vanwege de vele gezondheidsvoordelen. Het is een speciaal middel dat al vanaf het begin der tijden bestaat. Chlorella is goed voor het immuunsysteem, stabiliseert de bloeddruk en zit boordevol vitamines en mineralen.

Chlorella en afslanken

Een van de minder bekende talenten van Chlorella is het behoorlijke effect dat dit voedingssupplement heeft tijdens een dieet. Chlorella helpt het lichaam om gereinigd te worden en zorgt ervoor dat de darmtransit weer optimaal in balans komt.

Een te langzame darmtransit is namelijk vaak een oorzaak van ongewild gewichts toename. Bij het starten van een dieet duurt het dan een hele tijd voordat je iets begint te merken omdat de voedingsstoffen het lichaam niet kunnen verlaten. Chlorella heeft een heel goede werking op de darmen en zorgt ervoor dat alles weer in beweging komt waardoor schadelijke stoffen ook sneller afgevoerd kunnen worden door het lichaam.

Chlorella helpt om de bloedsuiker stabiel te houden waardoor er minder verleiding ontstaat voor een eetbui.

Chlorella zorgt ervoor dat het lichaam zich begint te ontgiften: alle giftige stoffen worden uitgescheiden en het lichaam begint met een frisse start.
Natuurlijk zorgt alleen een tabletje chlorella niet voor een verlies van kilo's, het moet samen met een ondersteunend dieet en gezonde voeding en voldoende beweging gebruikt worden voor optimaal resultaat.

Chlorella bijwerkingen

Begin altijd met één tabletje per dag om te ontdekken of er chlorella bijwerkingen ontstaan. Chlorella moet meestal per drie genomen worden en dan driemaal daags, maar dit moet opgebouwt worden! Chlorella mag nooit gebruikt worden door zwangere vrouwen of bij borstvoeding. Bij een auto-immuunziekte moet diegene het beter eerst aan een arts vragen. Spirulina en chlorella kunnen er namelijk voor zorgen dat het imuunsysteem in “overdrive” gaat.

Milde bijwerkingen

Misselijkheid en een opgeblazen gevoel zijn een van de meest voorkomende bijwerkingen van Chlorella. Dit gaat vaak vanzelf voorbij na enige tijd.

Allergische reacties

Chlorella kan voor een allergische reactie zorgen, dit zal in een lage dosis zelden verontrustend zijn. Een jeukende huid bijvoorbeeld is vaak een teken van allergie voor Chlorella. Stop met het middel te gebruiken, en contacteer een arts.

Chlorella ervaringen

Chlorella ervaringen zijn heel verschillend: de ene merkt meteen een verschil in de darmtransit, bij de ander duurt het enkele maanden voordat er een verschil merkbaar is. Chlorella is in ieder geval niet duur in de aanschaf. Chlorella van De Tuinen kost bijvoorbeeld niet veel en is het proberen waard.

Ervaringen van Chlorella gebruikers:

Ik gebruik chlorella nu 3 weken. Ik begon ermee voor mijn huid. Ik heb last van huiduitslag. Nu, sinds een paar dagen, begint mijn huid op te klaren terwijl ik al allerlei chemische middeltjes had geprobeerd! Ik voel me ook minder gejaagd. Is dat een bijkomstig voordeel? Een meer ontspannen gevoel. Het werkt soms wel op de maag, maar ik ben er erg blij mee! big grin

Ik heb het mijn puberdochter aangeraden. Ze is nu 16 jaar en vanaf haar 13de heeft ze een vette huid. Ze gebruikt nu bijna 6 weken chlorella (lage dosering) en haar huid is niet meer vet en glimt niet meer. Tevens is haar huid weer zuiver en zacht. Dus ook bij huidproblemen helpt chlorella.

Zoals te lezen zijn de Chlorella ervaringen verschillend. Je kan er in het begin een beetje misselijk door worden maar Chlorella is zeer goed als ondersteuning van een dieet omdat het niet alleen helpt bij gewichtsverlies maar ook voor een mooie huid en een goed gemoed! Chlorella heeft namelijk een stimulerende werking op de psyche en een opbeurend effect door de werkzame stoffen!

Plaats dit artikel op Facebook

1 reactie op “Afslanken met chlorella”
  1. beste, ik wil vermageren maar verdik met dit wondermiddel wat mag ik juist eten, ik snoep ook wel help geef me ee nbeetje raad geen enkledieet helpt nog dank

    beantwoorden21 mei 2014 22:57
Reageer op “Afslanken met chlorella”