Cellulite crème

donderdag 29 mrt 2012 / 0 / Dieet en Gezondheid

Cellulite crèmeCellulite crème is een product uit de beauty industrie wat steeds meer over de toonbank gaat. De cellulite crèmes worden gelukkig wel ieder jaar verbeterd en vroeger was het gewoon net als bodylotion. Toch zijn er nu veel goede ervaringen met Cellulite crème. Bekijk welke cellulite crème de beste is!

Werken crèmes tegen cellulite?

Samen met een dieet en een goede levensstijl kan een cellulite crème zeker ervoor zorgen dat je cellulite flink zal verminderen! Zorg dus voor een gezonde levensstijl: weinig snoepen, weinig vet, geen frisdranken, niet veel koffie. Bekijk ook het Cellulite dieet.

Vichy LipoMetric

Vichy LipoMetricDit is een anti cellulite crème die binnen een periode van vier weken twee keer per dag gebruikt moet worden voor resultaten. De prijs is rond de 25 euro.
Lipometric is een nieuwe body-contour gel met het Vichy gepatenteerde AdrenalyseTM complex, dit stimuleerd de eliminatie van vette afvalstoffen terwijl het zichtbaar de huid verstevigd en verslankt.

Ervaringen:

"De enige anti cellulite crème die echt werkt. Mijn sinaasappelhuid was weg voordat de eerste verpakking op was."
"Dit product heeft een felgroene kleur en ruikt onaangenaam, was je handen na het gebruik of anders worden ze plakkerig en uitgedroogd. Na een gebruik van twee maanden is de cellulite erg verminderd maar nog steeds zichtbaar"

Nivea Goodbye Cellulite

Nivea Goodbye CelluliteNivea heeft het goedkoopste en toch een van de meest effectieve crèmes tegen cellulite.
De laatste innovatie van de wetenschappers heeft L-carnitine als middel tegen cellulite door Nivea aanbevolen. Dit zit van nature ook in de huid en dit ondersteund de verandering van vet naar energie.

Ervaring:

"Ik kocht de goodbye gel samen met de patches. Dit is geen geneesmiddel binnen één dag maar het WERKT! Met de gel alleen kreeg ik niet de resultaten waar ik op hoopte maar samen met de Patches tweemaal per week: WOW!! Wat een verschil! Ik zou zeggen probeer het gewoon maar geef het niet op na 1 week."

Dove intensive Firming gel cream

Dove intensive Firming gel creamDove is een ander bedrijf dat door velen al niet meer serieus wordt genomen, maar sommige meiden zweren bij de anti cellulite crème van Dove!
Dove intensieve cellulite-gel is speciaal ontwikkeld om de zichtbaarheid van cellulite te verminderen. De Dove firming anti cellulite gel bevat zeewier, een product gekend om de werking tegen cellulite.

Ervaring:

"Het ruikt erg lekker en ne een gebruik van 4 weken was ik verbaasd over hoe de staat van mijn huid is verbeterd!"

Mijn tips:

Sporten en cardio is een echte must bij de strijd tegen cellulite maar dat wisten jullie zeker al. Verder is de Crème van Vichy naar mijn mening degene die het meest zorgt voor een snelle verandering. Bekijk ook de tips voor mooie benen!

Reageer op “Cellulite crème”