Het schoonheids dieet

vrijdag 1 mrt 2013 / 0 / Dieet en Gezondheid

Het schoonheids dieetBestaat er zoiets als een schoonheids dieet? Een beauty dieet plan? Iedereen wil er graag mooier uitzien, jonger blijven. Je wil toch een mooi figuur, maar ook de huid moet niet vergeten worden. Ontgiften is een goede manier om snel enkele kilo's af te vallen. Het hoeft helemaal niet op een agressieve manier. Door beter te eten, val je ook af. Lees verder en ontdek een manier om je mooi te eten.

Het beauty dieet

Het beauty dieet

Ieder dieet begint met een doelstelling, een deadline. Kies bijvoorbeeld een tijdbestek van twee maanden. Probeer het uit, en kijk hoe je schoonheid en figuur verbeterd zijn in die tijd.

Schadelijke stoffen uitbannen

Een schoonheids dieet begint met schadelijke stoffen uit te bannen. Denk bijvoorbeeld aan sterk, geraffineerde of bewerkte voeding. Er zitten allemaal stoffen in, die in de natuur niet voorkomen. Sterk bewerkte voeding uitbannen betekend niet dat je meer geld en tijd kwijt bent. Het kan zelfs geld besparen.

Suiker

Suiker is ook niet goed voor een lichaam. Een beetje natuurlijk wel, maar geen kilo's per jaar! Let eens op de ingrediënten van een willekeurig voedingsmiddel. Suiker verkoopt! En voedings producenten voegen zelfs suiker toe aan vleeswaren. Door suiker uit te bannen, krijg je een gezonder lichaam. Je energie krijgt weer een natuurlijk ritme. En je valt natuurlijk af! Het begin is moeilijk, je lichaam gaat ernaar verlangen. Suiker is ook een gewoonte. Dit kan je afleren en na een maandje zonder suiker, gaan je smaakpapillen zich herstellen. Een wortel smaakt lekker zoet, fruit smaakt beter.

Cafeïne

Het is me nooit gelukt maar voor een mooie huid is het wel een must! Ik heb het over cafeïne! Cafeïne droogt het lichaam uit. Dit zorgt voor een lelijke huid, cellulitis.
Er bestaat 'groene koffie', dat is ongebrande koffie boordevol anti oxidanten. Groene thee heeft ook een natuurlijke vorm van cafeïne. Of probeer er helemaal mee te stoppen.

Vlees en schoonheid

Vroeger was vlees gezond. Dieren leefden in het bos en mensen aten alleen 'biologisch'. Tegenwoordig bestaat er de 'plofkip', varkensvlees eten we veel te veel. En rundsvlees veroorzaakt ook verschillende ziekten. Probeer tijdens het beauty dieet alleen biologisch vlees te eten. En zo weinig mogelijk. Er bestaan veel lekkere vleesvervangers.
LET OP: Sommige mensen kunnen gewoon niet afvallen. Ze komen steeds bij en eten eigenlijk weinig snoep. Probeer eens een tijdje biologisch te gaan eten. Dit helpt in de meeste gevallen.

Groenten en fruit

We weten allemaal dat we meer groenten en fruit moeten eten. Het is zo makkelijk. Koop lekkere wokgroenten, en eet dat bijvoorbeeld met pasta. Verse groenten en fruitsapjes zijn erg gezond en ontgiftend. Een slowjuicer is een sapmachine die twee keer meer sap produceert, en waar de gezonde enzymen onbeschadigd blijven!
Eet vaker een appel, fruit in de over geeft weer een ander smaakje. Fruit als ontbijt, tussendoor, het kan altijd!

Brood en aardappelen

De basis van onze voeding. Maar wanneer hebben we eigenlijk besloten dat brood en aardappelen de grootste schijf in het voedingspatroon moet worden? Dit was in tijden van armoede. Eet niet teveel brood, kies gezonde alternatieven zoals speltbrood. Ook aardappelen zijn gezond, maar niet als je er teveel van eet. Probeer eens zoete aardappelen. Die bevatten meer vitamine A dan wortels, en zelfs vitamine C!

Vis

Eet twee keer per week vis. Vis bevat omega 3, en dit zorgt ervoor dat de huid en het haar veel mooier zal worden. Ook val je af door vis te eten.

Beweging

Zonder beweging heeft het weinig zin om anders te gaan eten

Probeer vaker met de fiets te gaan en een sport te beoefenen. Door beter te eten, krijg je ook energie! Door te bewegen, krijg je nog meer energie!

Reageer op “Het schoonheids dieet”