Badmode van deze zomer

donderdag 22 mei 2014 / 0 / Mode en Fashion Nieuws

Bikini met 1 schouderDe badmode van de zomer van 2014 omvat vooral badpakken met één schouder, bikini’s en topjes met plooien, de zogenaamde “tassle” bikini die vorig jaar ook zo trendy was, verder zien we veel retro badpakken en is de monokini nogmaals van de partij! De bikini’s en badpakken zijn te vinden voor zowel een voller als slank figuur en dames met grote of kleine borsten kunnen wel een geschikte bikini vinden tussen de modetrends van dit voorjaar.

Badmode 2014

Een tikje terug van weggeweest, zijn de topjes. Dit is het liefst een bikini met plooitjes of andere leuke versiersels.

Badmode 2014

 Ook doorzichtige stoffen in je bikini, of een badpak met één schouder is het helemaal! In tegenstelling tot al deze commotie, kan je ook met een simpele bikini met spaghettibandjes goed voor de dag komen, en een bikini met een bedekte buik is ook eindeloos terug te vinden tussen de nieuwe collecties.

Badpakken met één schouder!

Badpakken met 1 schouder

Een badpak met de ene schouder bedekt en de andere niet: er bestaan hier wel enkele gevaren en een goede pasvorm is heel belangrijk. Het ziet er sportief en leuk uit. Ideaal voor dames met bredere heupen omdat het accent naar de schouders gaat. Ook voor de wat kleinere borsten, is dit een ideaal badpak. Het ziet er namelijk een stuk sportiever uit dan een gewoon badpak en flatteert een stuk meer!

Bikini’s met één schouder!

  Bikini met 1 schouder

Ook een bikini met één schouder is het nu helemaal! Dit leuke model kan je in allerlei variaties vinden en kan gaan van sportief tot romantisch. De exclusieve bikini’s zijn onbetaalbaar maar wonderschoon!

Hoe doen jullie het dit voorjaar? Een nieuwe bikini kopen? Of je oude modelletje terug bovenhalen?

Reageer op “Badmode van deze zomer”