Beyoncé voor H&M

vrijdag 26 apr 2013 / 0 / Mode en Fashion Nieuws

Beyoncé voor H&MBeyoncé heeft voor de H&M de nieuwste zomerkleding van 2013 geshowd in een prachtige fotoshoot en muziekvideo. De nadruk ligt hier op de strand en bikinikleding uit de nieuwste collectie. De video van de H&M met de “Queen Bee” te bewonderen, is tevens een voorproefje op haar nieuwe album. H&M krijgt wereldwijde aandacht door deze geweldige samenwerking en heeft een van de beste keuzes gemaakt.

De muziekvideo van Beyoncé voor H&M

Je zal bijna vergeten dat dit om een campagne gaat. Beyoncé zingt op de Bahama's een prachtig lied en showt maar weer eens waarom ze een van de meest favoriete artiesten is. Van half werk is hier geen sprake. Dit doet ze in kleurige bikini's en strand accessoires van de H&M.
Enkele momenten is Beyoncé ook met donker haar te bewonderen in de video.
Met donkerbruin haar is ze nog natuurlijker en exotischer dan de blonde variant.

Het nieuwe album van Beyoncé

De campagne video van Beyoncé voor H&M is een voorproefje op haar aankomende album. Worden het vrolijke en tropische nummers? De "Queen Bee" laat het iedereen zich verwonderen.

Beyoncé bikini collectie H&M

Beyoncé voor H&M strandkleding

De bikini en strandkleding van de H&M is veelzijdig omdat de inspiratie van de collectie dus gebaseerd is op verschillende elementen. Hierboven zien we ongetwijfeld “aarde”. Een hoger bikinibroekje en een bijpassende strand blouse.

De bedoeling van de collectie

Aldus Beyoncé zijn ze op zoek gegaan naar de verschillende emoties bij een vrouw, die ze vertaald hebben in de basiselementen zoals vuur, water, aarde en lucht.

Nederlandse "roots"

Het Nederlands duo Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin hebben de fotografie van de campagnefoto's op zich genomen.

Beyoncé voor H&M strandjurk

Badpakken zijn het helemaal in 2013! Dit prachtige strandjurkje is draagbaar voor ieder figuur en binnenkort dus te shoppen bij de H&M.

Beyoncé voor H&M bikini

De strandmode van 2013 gaat vooral over wat hogere bikinibroekjes. Ook badpakken en strapless modellen komen vaak terug.

Beyoncé voor H&M bikini franjes

De bikini met franjes is het dus echt helemaal! Deze leuke bikini staat altijd prachtig en is te vinden in verschillende kleuren en modellen!

Beyoncé voor H&M bikini franjes

Beyoncé als natuurlijk model

Beyoncé voor H&M bikini groen

Het is een raadsel waarom fotomodellen steeds dunner worden, en zeker als je Beyoncé ziet in al haar schoonheid. Dit is een beeld dat vrouwen inspireert en niet de schrik aanjaagt. Hopelijk zal 2013 het jaar worden waar fotomodellen weer een beetje een figuur mogen hebben.

Beyoncé ziet er echt prachtig uit en de bikini en strandkleding collectie van 2013 van H&M slaat spijkers met koppen qua modetrends. Dit voorjaar moet je dus zeker bij de H&M zijn!

Reageer op “Beyoncé voor H&M”