David Beckham voor H&M

donderdag 20 dec 2012 / 0 / Mode en Fashion Nieuws

David Beckham voor H&MDavid Beckham voor H&M betekend dat er comfortabele maar toch ook natuurlijk zeer sportieve kleding beschikbaar is bij de H&M. De ondergoed collectie van H&M is ook weer uitgebreid met nieuwe items. De reclamebeelden doen menig harten sneller kloppen alleen heeft David Beckham nu wel een snorretje!

 

Bij de ondergoed collectie van de H&M zit onder andere een ochtendjas, een pyamabroek, lange onderbroeken en een handdoek. David Beckham showd alles zelf in de kerstcampagne die deze week tevens zal verschijnen. De eerste beelden zijn echter al vrijgegeven en hebben zich razendsnel verspreid over het internet. Laat eens weten wat jullie vinden van de snor van David Beckham.

De snor van David Beckham

De snor van David BeckhamDavid Beckham

Fotocredit: H&M

Sport en comfortabele kleding die tegelijkertijd strak zit maar er ook mooi uitziet, handig om in te bewegen en een manier om er thuis ook leuk uit te zien als man. De H&M kleding is nooit zo duur de de aanschaf zal wel meevallen en naar verwacht zal het bij de ondergoed collectie van David Beckham wel niet zo een stormloop gaan worden. Mannen blijven daar toch iets rustiger in Glimlach. De kleding ziet er wel heel goed uit en veel kledingstukken zullen ook zeker niet misstaan in de sportschool.

David Beckham met H&M

David Beckham met H&MDavid Beckham H&M

Fotocredit: H&M

De ondergoed collectie van David Beckham is weer iets unieks van H&M en ongetwijfeld zit het ook gewoon heel erg goed. Leuk dat de H&M steeds zo een leuke initiatieven heeft en iedere keer weer met iets anders op de markt komt. Het marketing idee van de H&M is dan ook om draagbare kleding aan te bieden, tijdloze kleding en dan af en toe trendy modeitems.

Reageer op “David Beckham voor H&M”