Desigual Rainbow Collectie

woensdag 26 dec 2012 / 0 / Mode en Fashion Nieuws

Desigual-Rainbow-Collectie-5Desigual komt met een leuke kleding collectie genaamd “Rainbow”. Dit is de najaars kledinglijn van Desigual en nu natuurlijk volop te shoppen in de webwinkels en in de talloze winkels. Het is een inspiratiebron voor je garderobe omdat de kleding er zo uniek en kleurrijk uitziet. Wellicht zit er een prachtig kledingstuk bij. De kledinglijn van Desigual is geschikt voor alle leeftijden.

Desigual Regenboog kleding collectie barst van kleuren

Regenboog, de kleur van blijheid!", dit is de leuke slogan van de Desigual Rainbow collectie 2012. De collectie voor de winter van 2012 is geïnspireerd op een explosie van kleuren. De kledingstukken stralen een enorme kracht en vrijheid uit. De regenboog lijn is ontworpen door Monsieur C Lacroix. Barok invloeden overheersen sterk in de collectie.
De Desigual tassen van dit najaar zijn gemaakt voor dames die op zoek zijn naar een vleugje kleur in de garderobe. Een knipoogje naar een kleurrijke wereld met prachtige kleuren.
Desigual's schoenen laten je een wandeling nemen over de regenboog. Stijlvolle designs worden gecombineerd met etnische kleuren en warme materialen. Dit zorgt allemaal samen voor een tijdloze maar unieke schoen.
De sterke kleuren, prachtige prints en eigenzinnige details zijn het kenmerk van Desigual. Het zorgt samen voor een unieke kleding collectie.

Desigual-Rainbow-Collectie-1

Prachtige winterjurken en winterjassen van Desigual zijn nu volop te vinden. Het zijn leuke kledingstukken om te dragen op een feest of om uit te gaan.

Desigual-Rainbow-Collectie-2

Desigual komt ieder seizoen met een nieuwe kleding collectie. Een team van 25 kledingontwerpers bedenkt samen een concept en iedere drie maanden komen er prachtige kleding en accessoires uit. Het fijne is dat Desigual de Fashion trends volgt met een knipoogje naar tijdloze kleding items. Hierdoor kan je er vaak stukken vinden die jarenlang er trendy en modern blijven uitzien. De winterjassen van twee jaar geleden zijn bijvoorbeeld nu nog steeds goed te dragen.

Felle kleuren en eigentijdse prints zien er altijd modern en leuk uit. Desigual probeert uniek te zijn en de kledingstukken allemaal een vrijheid mee te geven. Kleding dragen omdat het leuk is en niet omdat je niet op wil vallen tussen de massa.

Desigual-Rainbow-Collectie-3Desigual-Rainbow-Collectie-4Desigual-Rainbow-Collectie-5

Desigual-Rainbow-Collectie-6Desigual-Rainbow-Collectie-7

Wie zegt dat winterkleding saai moet zijn? Desigual laat zien dat een wintertrui bijvoorbeeld niet alleen heel kleurrijk kan zijn, er zelfs zomers uit kan zien, en nog eens met een innovatieve vorm.

Het is evengoed functioneel en erg draagbaar bij je favoriete jeansbroek.

Desigual-Rainbow-Collectie-8

Een sprankje kleur kan een zwartwit winterjurkje helemaal een eigen gevoel geven. Geen wonder dat Desigual zo succesvol is.

Reageer op “Desigual Rainbow Collectie”