DIDI kleding 2013

dinsdag 8 jan 2013 / 5 / Mode en Fashion Nieuws

DIDI kleding 2013DIDI kleding van 2013 is niet alleen fel gekleurd, zoals we gewend zijn van DIDI, de kleding heeft een nieuwere look gekregen en ziet er moderner uit dan voorafgaande jaren. Hier moet je dus zijn voor unieke kledingstukken die er niet alleen vrolijk maar ook modern uitzien. Het is een van mijn favoriete winkels en DIDI heeft ook eindelijk een webshop! Kijk eens mee naar de leukste kledingmode voor dit voorjaar.

DIDI kleding 2013

DIDI 2013

De felle kleurtjes zijn bij DIDI altijd opvallend en leuk om te zien. Rode accenten, een rode basiskleur met zalmkleurige kleding en roze, paars en lekker felle kousen, schoenen en sokken. Een andere manier om je najaarskleding te dragen. Vrolijke kleuren hoeven niet alleen in de zomer!

DIDI lente/zomer kleding van 2013

DIDI lente/zomer kleding van 2013

New arrivals dan DIDI tonen alvast zwartwitte kleuren met leuke kleuraccenten. Het zomerjurkje kan je op honderden manieren dragen in de lente, met een leuke legging, sjaal of vest. De prachtige zomer/lente jurkjes bestaan ook vaak uit de retro/dieren print. Heel leuk dat deze modetrend zich voortzet.

DIDI felle kleuren

DIDI felle kleuren

Opvallend is het vaak gebruik van de kleur paars en roze. DIDI laat zien dat deze kleurtjes er helemaal niet kinderachtig uit hoeven te zien. Leuke combinaties en vooral de glimmende legging met print springt erg in het oog. De kleding bestaat uit veel laagjes

DIDI kinderkleding 2013

DIDI kinderkleding 2013

Ook in de kinderkleding is DIDI het helemaal! Voor kinderkleding hoef je niet alleen meer naar de H&M, DIDI kinderkleding is leuk gekleurd, meisjesachtig maar toch stoer. De prijzen vallen wel mee en je kan het ook gewoon bestellen in de webshop.

Ook bij de DIDI meisjes kleding is er veel terug te vinden van de retro/dieren print! Een leuke modetrend en zeker leuk voor meisjes zoals het prachtige shirt met een paard erop! De tijgerprint is terug te vinden in een leuk jasje, het ziet er heel stoer en vrolijk uit met felle kleurtjes.

DIDI kinderkleding 2013

DIDI jurkjes 2013

DIDI jurkjes 2013

De Ombre legging is gespot bij DIDI! Dit is een leuke modetrend waarbij je een subtiele/gradient overgang ziet van twee verschillende kleuren. Ook de prachtige zomerjurkjes van DIDI zijn altijd een grote hit. Dit is nog de “Early Arrivals”, er komen dus meer kledingstukken bij rond de zomer. Toch is het al zichtbaar waar DIDI heengaat dit voorjaar. Prachtige materialen, felle kleuren, retro en gekleurde leggings!

DIDI jurkjes

DIDI webshop

De webshop van DIDI is een must om leuke kledingstukken te ontdekken. Er is ook vaak een sale te vinden en verschillende kortingen op de DIDI kledingstukken! Je kan de “New Arrivals” direct vinden en ook de kinderkleding van DIDI is er direct te bestellen!

5 reacties op “DIDI kleding 2013”
 1. 3 Martine

  De collectie die nu in de winkel hangt vind ik juist weer helemaal niks! Terwijl het altijd mijn winkel was…..

  beantwoorden24 mrt 2013 12:24
 2. 2 Lois Lorinde

  Ziet er leuk uit! Wat een geweldige paarse kleurtjes :)

  beantwoorden9 jan 2013 07:52
 3. 1 oma

  Ha Fira,

  Ziet er erg leuk en fleurig uit. oma

  beantwoorden9 jan 2013 00:11
Reageer op “DIDI kleding 2013”