Schoenentrend 2013: doorzichtige hakken

maandag 15 apr 2013 / 0 / Mode en Fashion Nieuws

Doorzichtige-hakken (1)Een hak van plexiglas, van zogenaamd perspex, een doorzichtige hak die helemaal transparant is! Het is een zeldzame vondst in de webwinkels, maar wél een van de meest gewilde schoenentrends van 2013! De doorzichtige hak zorgt namelijk voor een prachtig, zomers effect. We hebben het al gezien in de grotere modeshows en het was te verwachten. Jammer alleen dat de transparante hakken zo moeilijk te vinden zijn!

Maak kennis met de glazen hak

Doorzichtige-hakken (1)

De dure designschoenen, maar ook goedkopere modellen hebben allemaal één ding gemeen: de doorzichtige hak is het helemaal! Het is natuurlijk geen glas maar perspex: dat is een soort plexiglas.

Het geeft een heel luxe en mooi gevoel aan een schoen. De modellen kunnen helemaal doorzichtig of voorzien zijn van een ‘smokey’, of zelfs ombre effect! De hak kan blokkig zijn, rond of diamantvormig.

Designschoenen met doorzichtige hakken!

Doorzichtige-hakken (2)

Combineer het met zilver, en je hebt echte sneeuwwitje schoenen, met zwart zijn het designschoenen die je zwarte kleding een beetje opfleuren! De mogelijkheden zijn eindeloos met de doorzichtige hak.

Waar kan je de schoenen toch vinden?

De perspex hakken zijn vrij moeilijk te vinden. De meeste webwinkels hebben er maar weinig in het assortiment. Natuurlijk wil niemand honderden euro’s neertellen voor deze schoen. Er zijn andere opties.

Asos

Zalando

Spartoo

Zoek gewoon de bekende webwinkels af, vaak kan je een zoekterm als perspex, plexiglas of doorzichtig gebruiken. Meestal werkt dit niet goed, en kan je het ook vinden door gewoon goed rond te kijken. Het is een beetje als paaseitjes zoeken.

De transparante trend

Doorzichtige-tassen

Het begint als een soort vuurtje te verspreiden, deze schoenentrend van het voorjaar van 2013! Van mij mag het gerust omdat transparante en doorzichtige tassen wel handig zijn. Nooit meer je spullen kwijt! Of het nu functioneel is of niet, het is wel mooi!

Reageer op “Schoenentrend 2013: doorzichtige hakken”