Doutzen Kroes voor H&M

maandag 20 mei 2013 / 0 / Mode en Fashion Nieuws

Doutzen Kroes voor H&MWeg met de saaie maandag! Doutzen Kroes laatste verschijning als het gezicht van de H&M High Summer campagne verdrijft alle sombere gedachten! De fotograaf Terry Richardson heeft met deze fotoshoot zonneschijn, perfecte strandkapsels en natuurlijk 'must-haves' voor op het strand vastgelegd! Doutzen Kroes neemt het over van Beyoncé om strandkleding van de H&M te tonen maar ditmaal in een betere kwaliteit.

Doutzen Kroes voor H&M 2013

Met Tulum, Mexico in de achtergrond, Doutzen Kroes in de schijnwerpers, kan er eigenlijk niets meer misgaan met H&M. Ze toont een leuke mix van handige strandkleding om buikjes te verhullen of om lange zomeravonden stijlvol door te brengen.
Statement juwelen zijn nog steeds de trend van 2013, en veelvuldig te vinden bij de H&M. Doutzen Kroes toonde prachtige accessoires die je zomerse outfit net wat meer laat spreken. Bekijk de nieuwe zomercampagne en High Summer collectie van de H&M!

Doutzen Kroes voor H&MDoutzen Kroes voor H&M

Doutzen Kroes voor H&MDoutzen Kroes voor H&M

Doutzen Kroes voor H&M

De High Summer van H&M

Net een beetje extra? Daar zijn veel dames natuurlijk naar op zoek! H&M mixt kwaliteit met mooie mode stukken die qua uiterlijk niets afdoen aan de andere modemerken die veel meer kosten!
De High Summer collectie van de H&M is in verschillende filialen op een aparte afdeling terug te vinden. Anders is er natuurlijk ook de webshop nog!

Doutzen Kroes 2013

Ze is hét model van 2013! Doutzen Kroes schittert in verschillende campagnes en is de grote trots van Nederland! Dit leuke model heeft een typisch Nederlands uiterlijk met blauwe ogen en blonde haren! De droomvrouw en een hele inspiratiebron op het gebied van haarstijl en kleding!

Reageer op “Doutzen Kroes voor H&M”