Even & Odd schoenen en kleding

zondag 7 apr 2013 / 2 / Mode en Fashion Nieuws

Even&Odd-zomer-2013 (6)Even & Odd is een van de leukste kleding en schoenen merken van dit moment! Wat er namelijk zo bijzonder aan is, qua veelzijdigheid staan ze bovenaan!  Er zijn namelijk duizenden verschillende schoenen en kledingstukken van dit wereldberoemde merk te vinden. Ieder voorjaar en najaar brengen ze een nieuwe collectie uit, en wat nog leuker is, ze houden de modetrends goed in de gaten! Het is zeker een merk om niet meer te vergeten!

even_odd_get_the_look_campaign

Het merk om online te shoppen!

Naast het feit dat dit een super modern en vrolijk kledingmerk is. Even & Odd heeft ook een van de grootste collecties die er te vinden zijn. Er is dus voor iedereen wel een geschikt kledingstuk of schoen te vinden.

Dit maakt het een koploper op het gebied van online kleding en schoenen winkels. De ontwerpers doen tevens hun best om ieder seizoen met een originele en leuke collectie te komen.

Ook heeft Even & Odd, zeer schappelijke prijzen.

Even & Odd schoenen

Even&Odd-schoenen

Even & Odd heeft veelzijdige schoenen. Denk aan punk, retro, stoer, sneakers maar ook klassieke pumps of ballerina’s. Geen ander schoenenmerk gaat hier naar mijn weten ze ver in.

Even & Odd samen met celebs

Get-the-look-miley5

Ze hebben vaak leuke afbeeldingen waar je de looks van celebs zoals Miley Cyrus of Rihanna kan volgen.  Dat is een leuke manier om inspiratie te krijgen!

De zomer collectie van 2013 van Even & Odd

Even&Odd-zomer-2013 (2)Even&Odd-zomer-2013 (8)

De Even & Odd zomer collectie van 2013, is zeker bijzonder te noemen. Dat is omdat de huidige mode en kleurtrends er perfect in verwerkt zitten. Dit gaat samen met verschillende styling mogelijkheden van je kledingstukken.

Het verhaal erachter is eigenlijk dat iedere dag verschillend is. De ene dag voel je je stoer, en soms heb je behoefte aan damesachtige kleding die er gewoon stijlvol uitziet.

2 reacties op “Even & Odd schoenen en kleding”
  1. 2 Sascha

    Ik zou ook graag willen weten waar ze Even&Odd nog meer verkopen.

    beantwoorden2 jan 2015 16:58
  2. 1 Coralie

    Waar (op zalando na) is dit merk nog meer online verkrijgbaar?

    beantwoorden10 mei 2013 00:09
Reageer op “Even & Odd schoenen en kleding”