Evian gezichtsspray?

zondag 11 mei 2008 / 4 / Mode en Fashion Nieuws

SHANGHAI Fashion illustrator Stephane Manel ontwerpt voor Evian drie gezicht sprays, ook wel brumisateurs genoemd. De drie thema’s voor de flesjes zijn Paris, Shanghai en New York. Deze beperkte opgave gezicht sprays -  Paris, Shanghai en New York genoemt - zijn speciaal ontworpen voor de 'cosmopolitan woman' met een drukke levensstijl. De druppeltjes Evian uit de brumisateur zijn 100% natuurlijk, pH-neutraal en geven de huid een snelle extra hydratatie van 14%.

Het perfecte gezelschap

De Evian brumisateur is het perfecte gezelschap. Tijdens deze warme dagen is het lekker verfrissend, als je aan het sporten bent is het ook heel handig. Tevens reinigt het ook nog erg goed. En de meeste vrouwen weten wel dat bijna alle schoonheidsprodukten het beste werken op een goed gehydrateerde huid. Als je dan foundation draagt, dan word deze extra goed gefixeerd. Voor een geirriteerde huid is het ook erg rustgevend.
De goede werking is bewezen tegen eczemen en allergieen.

Wacht even schat, ik doe even een gezichts micro massage.

Ja dat doen de brumatisateurs ook! Het stimuleerd de zenuwtoppen en hierdoor word de micro massage uitgevoerd en stimuleerd het de doorbloeding van de huid. Een goede doorbloeding van de gezichtshuid is belangrijk in de strijd tegen ouderdom en tegen spatadertjes.

bruma Mij lijkt het wel erg handig. Tijdens de drukte die mijn leven heet, vergeet ik nog wel eens spontaan om te drinken waardoor ik de volgende dag een trekkerige huid krijg. Nu in Mei zijn de sprays te koop, en ik ga het zeker eens proberen. Lijkt het jullie wat?

4 reacties op “Evian gezichtsspray?”
  1. 2 inez

    waar kan je de gezichts spray nog kopen? want ze zyn ook niet in de drogisterijen ……

    beantwoorden9 jul 2010 15:30
  2. 1 jelke

    hoeveel kost deze spray, en waar kan je die kopen ?

    beantwoorden12 mei 2008 14:50
Reageer op “Evian gezichtsspray?”