FATBOY zitzakken

zondag 29 mrt 2009 / 0 / Mode en Fashion Nieuws

djeksuns-latoya FATBOY is een geweldig merk van zitmeubels en de zitzakken van FATBOY zijn een heuse modetrend geworden. Het assortiment is gigantisch en ze hebben luxe zitzakken, tot zelfs een FATBOY voor de hond! FATBOY is reeds iconisch en onvervangbaar geworden. Het is vooral leuk dat je erop kunt liggen, zitten, onderuitzakken en nog veel meer!

metahlowksititanoDe mogelijkheden zijn eindeloos om nog maar te zwijgen over de stijlvolle varianten van FATBOY die de woonkamer ook een cosmetisch betere aanblik geven.

outdoor-whiteIk dacht zelf aan die oude zitzakken van vroeger waar ik altijd half doorheen zakte en vanaf viel. De fatboy is anders en bied je ondersteuning waar andere zitzakken het laten afweten.

fatboy2Vooral de stijlvolle varianten zoals hiernaast, gemaakt van een gouden stof zijn erg mooi om te zien en nog steeds even comfortabel.

fatboy3 FATBOY heeft ook outdoor zitzakken die gemaakt zijn van een ijzersterke afwasbare vezel. Geschikt om mee op vakantie te nemen dus! Leuk voor op de camping of bij een picknick onderweg.

fatboy6 Er zijn ook trendy FATBOY zitzakken met een eigentijds design voor de moderne onder ons. Eigentijds met een tot alternatieve prent, of glanzende luxe stoffen? Het kan allemaal.

fatboy7 FATBOY is geweldig voor de kindjes. Erg leuk om mee te spelen en de hoes is afwasbaar.

fatboy9

Een FATBOY island is een ronde zitzak, speciaal gemaakt om op te lounchen. Welke kleine Princes wil dat nou niet?

Reageer op “FATBOY zitzakken”