Fatkini: badkleding voor grote maten

zondag 2 jun 2013 / 1 / Mode en Fashion Nieuws

FatkiniGabi Fresh heeft er niets verkeerd mee bedoeld om de term "Fatkini" in het leven te roepen. Het was meer bedoeld om aan te geven dat de bikini's extra vriendelijk zijn voor een lichaam met een grotere maat. De meeste badmode is dit helemaal niet, en biedt onvoldoende steun en stevigheid voor de grote maten. Vergeet de correcties of meters stof die je lichaam moeten verhullen! De fatkini's maken juist gebruik van je rondingen om je lichaam op zijn best uit te laten komen.

Gaby Fresh en Swimsuits For All

Swimsuits For All en de volslanke blogger Gabi Fresh hebben samen een bikinilijn gecreëerd voor dames met een grotere maat. De zogenaamde Fatkini's zijn een daverend succes geweest. Binnen enkele dagen was alles uitverkocht!

Een hele controverse

Het is van de ene kant natuurlijk controversieel omdat er plotseling volslanke modellen tevoorschijn komen, nadat de industrie zich jarenlang heeft gericht op slanke schoonheids idealen.

Aanpassing aan badkleding voor grote maten

Het was een hele aanpassing om de behoeftes te gaan begrijpen van dames met grotere maten om een goede badkleding te gaan ontwerpen. Daarom was het ook een goed idee om samen te werken met de beautyblogger die zich richt op dames met grote maten.
Wat is er mis met de huidige bikini's voor grote maten? De badmode voor volle dames is vaak verre van jeugdig, modern en vrolijk! Bikini's en badmode mogen gerust stijlvol, modern en fris ogen, ook voor grote maten!

Badmode en bikini’s voor volle figuren

Ook is er duidelijk rekening gehouden met het volslanke lichaam van deze dames en is de bikini flatterend op ieder voller figuur. Het legt de nadruk op de betere delen van het vrouwelijk lichaam, en verhuld het buikje.

Bikini voor grote maten lichtgroenFatkini lichtgroen

Badpakken voor grote maten

Badpak voor grote maten zwartZwart fatkini badpak

Ook een badpak voor grotere maten hoeft niet vormloos of saai te zijn. De zijkant creëert een slanke taille, en de hoogte van het badpak is ideaal om benen en borsten op zijn best uit te laten komen!

Roze bikini voor grotere matenRoze bikini grote maten

Een hoger bikinibroekje is ideaal voor een volslank figuur. Een halterbikini zorgt voor genoeg steun en tilt de borsten een stuk omhoog. Het gevolg is een prachtig decolleté en optisch slankere heupen. De taille komt tevoorschijn, en de bovenbenen lijken dunner. Dit is hetgeen dat iedere vrouw met een grotere maat zoekt in badkleding en bikini's.

Bikini grote maten overslagStrand accessoires

Bovendien bevat de collectie ook leuke overslagen en andere accessoires om er op het strand prachtig uit te zien.

Badkleding voor grote maten

De badkleding is geschikt voor ieder figuur en kleedt erg mooi af!

Fatkini badkleding mode 2013

De saaie badkleding voor grote maten is gelukkig verleden tijd!

Wil je zelf een Fatkini? Kopen kan je hier.

1 reactie op “Fatkini: badkleding voor grote maten”
  1. 1 Schimpy

    Eindelijk Bikini’s voor zwaardere vrouwen, ik heb maat 44 en cup F maar ik kan geen fatsoenlijke bikini kopen met een hoger broekje.
    Blijkbaar snappen veel badmode merken niet dat je met maat 44 of groter geen minibroekje meer kan hebben terwijl we toch ook graag een bikini willen dragen omdat een badpak vaak te warm is.
    Ook maken ze de bikini tops véél te klein, focus je meer op grotere cups daar is heel veel geld in te verdienen want ik ben zeker niet de enige.

    beantwoorden16 jun 2013 10:18
Reageer op “Fatkini: badkleding voor grote maten”