High street fashion week

donderdag 15 nov 2012 / 0 / Mode en Fashion Nieuws

Fashion week In Engeland weten ze steeds meer over mode en de High Street Fashion Week begint steeds bekender te worden. Vroeger werden er vooral "eigen" modetrends geshowed van Engeland, nu is het echter een innovatieve trend voorspelling voor iedereen. Het is namelijk al vaker geweest dat bepaalde fashion trends eerder te zien waren in de High street Fashion Week en daarna ook in Amerika! Dit zijn de hoogtepunten.

High street fashion week

Fotocredit: Metro

Heritage modetrend fashionweek

De Fashionweek in Engeland begint met Heritage: kleuren uit de hooglanden met veel ruitmotieven, rood met groen en landelijke kleding in een nieuw jasje. Het mag allemaal weer terug naar de basis gaan.

Androgynous Modetrend fashionweek

Androgynous gaat over het mannelijke deel in iedere dame. De androgene look is momenteel heel populair en zal dit ook hopelijk altijd blijven. De natuurlijke schoonheid van een vrouw komt hier namelijk sterk in naar voren. Zwart en wit wordt gecombineerd met felle kleuren. Dit is ook terug te zien in de nieuwste modetrends en in de nog steeds populaire boyfriendjeans.

Jewel colours modetrend 2013

Juweelachtige kleurtjes in het bijvoorbeeld saffierblauw, smaragdgroen en nog veel meer! De juwelen stoffen en prachtige schoenen complimenteren de look. Een goede manier om de winter een beetje op te fleuren.

1940's modetrend winter 2013

De jaren veertig is het in Engeland. Andere mode designers hebben meer gekozen voor de jaren zestig en de jaren tachtig. De jaren veertig is het ook in Engeland! Hoge rokken, retro kapsels en de lange jas. Het is in camel en navykleurtjes maar allemaal even schattig en mooi. De hoed komt hier ook vandaan en is vaak te zien in de modetrends.

Prints

Prints zijn veel te zien in retro dierenprints of gewoon grafische kleurtjes. Vakken ruitjes en nog veel meer!

Fetish

Komt dit nu echt allemaal uit die ene film van Charlise Theron? Hoe dan ook, leren laarzen, lange handschoenen gecombineerd met studs en metallic accenten. Het ziet er allemaal even stoer uit. Vergeet ook niet over je leren winterjas!

Wit is het nieuwe zwart
Hoe vaak hebben we het niet gehoord: deze kleur is het nieuwe zwart! Toch is wit steeds vaker terug te zien en dat mag ook wel want witte kleding is gewoon prachtig(pas op voor vlekken).

Reageer op “High street fashion week”